Şimdi Ara

Msi Fişe Takılıyken Bataryasız Az Performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar msi laptobum var genelde bataryalı ve fişe takılı oynuyorum ama bataryayı çıkarınca sadece fişe takılı olunca az performans alıyorum.Az performanstan kastım normalde 170 fps olan csgo 50 fps oluyor ve kasıyor sorun nedir ?

• sLord kullanıcısına yanıt
    Notebook'u pil olmadan kullanmayın. Cihazınızın arıza yapmasına sebep olursunuz.
  • pil takılıyken sorun yoksa öyle kullan gene fişe takılı.
  • norebooku bataryasız kullanmak elektrik kesintilerinde voltaj düşmelerinde notebooka zarar verebilir( yanma vs.)
  • Zaten memnunum bataryalı ve fişli halinden sıkıntı yok o zaman yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler
  • Şarj doluyken direk prizden çekmiyor mu enerjiyi niye çıkarıyorsun? Elektrik gitme vb durumda bataryaya geçmesi lazım hatta. Asus kullanıyorum msi de öyledir heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sLord

Merhaba arkadaşlar msi laptobum var genelde bataryalı ve fişe takılı oynuyorum ama bataryayı çıkarınca sadece fişe takılı olunca az performans alıyorum.Az performanstan kastım normalde 170 fps olan csgo 50 fps oluyor ve kasıyor sorun nedir ?

Pil takılı ve tam doluyken sistem pilin güç çıkışını otomatik olarak keser. Yani laptop; hem pilde hemde prize takılı her ikisinden de beslenmez.

İlave olarak; Windows - Güç Seçenekleri bölümünden prizde ve pildeki güç ayarlarına baktın mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.