Şimdi Ara

MSI Fiyat Ve Yurtdışından Getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an yaklaşık olarak 2700 lira param var ve bunu bu ay sonunda 3500-3700 civarına çıkartabilirim. Eğer martın sonuna kadar beklersem 4500 civarına ulaşırım ama Türkiye'de MSI fiyatları uçmuş durumda. Bu yüzden Amerika'da arada gelen bir tanıdığım var, ona getirtmeyi düşünüyorum. Fakat MSI resmi sitesinde dünya genelinde garanti süresinin 1 sene olduğu yazıyor. Ben Amerika'dan getirtirsem garanti süresi 1 sene mi geçerli olacak, yoksa 2 sene mi? Ayrıca gümrük vergisi ödemeden geçerse ürün, kendi ürünüymüş gibi gösterilirse garantiden faydalanabilir miyim? Ki vergiyi verince bile Türkiye'den ucuza geliyor. Eğer yurtdışı ile uğraşma derseniz hangi modelleri önerebilirsiniz? 960m ekran kartı ve 5700hq işlemciden düşüğünü almayı düşünmüyorum. Monster da alabilirim tavsiyelere açığım. Ayrıca son olarak şunu ekleyeyim. Amerikadan 6700hq, 16gb ddr4 ram ve 960m olan msi bilgisayarlar yaklaşık 3800 lira civarına geliyor (vergi dahil). Şimdiden teşekkürler.

Edit: Okul dışında Hatayda yaşıyorum. Ama okul zamanları Kadıköy'deyim ve Fokus bilgisayara yaklaşık 3dk yürüme mesafesindeyim. Bu sayede monster alırsam okul zamanları sıkıntı çıktığında teknik servise rahatlıkla ulaşabilirim. Bilgisayar genel olarak oyun ve ufak çapta cad gibi mühendislik programlarında kullanılacak. Bilgisayarın fiyatı uygun olursa SSD ile birlikte almayı düşünüyorum. Ama bilgisayar fiyatı ilk başta uygun olmazsa sonraki aylarda krediden ve abimden aldığım paralarla kendim de ekleyebilirim. O yüzden ilk fiyat SSD ve ekstra ram olmadan da önerebilirsiniz.

Edit2: Amazon ile konuştum ve Amerika içine satılan ürünler ürünler yurtdışına çıkarılırsa garantisi ölür dedi. Bu durumda ucuz bile olsa garantisi olmayan bir şeyi almak ne kadar mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytug001 -- 16 Şubat 2016; 18:57:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.