Şimdi Ara

MSI G series GT60 | Notebook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 1 ay içinde bir bilgisayar alma ihtimalim olabilir. Seneye uni olacağı için, beni uzun süre idare edecek bir laptop arıyoum.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-g-series-gt60-067tr-notebook-fiyati,36374.html#ProductTechnicalProperties

Bu modele bakıyorum uzun zamandır. Uygun fiyat bulabileceğim siteler, sipariş vereibleceğim veya gidip alabileceğim mağazalar var mı?

Veya başka laptop önerileriniz olursa da önerilere açığım. İlk kez adam gibi bir bilgisayar alacağım sanırım, çok iyi tercih yapmam lazım. Şimdiden çok teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakann720 -- 17 Ağustos 2013; 17:25:52 >

• http://www.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-qosmio-x70-abt2g22-notebook-fiyati,64786.html

Baktığın gt60 hem eski nesil hem de fiyatı çok abartı. Alternatif olarak ; msi gt60/70 (gtx680m - gtx770/780m) , asus g750 (gt770m) vs. gibi ürünlere de bakabilirsin. Bu arada önerdiğim x70 serisi de yeni nesil ve gt770m ekran kartı barındırıyor.
  • Benim fiyat aralığım maximum 3300-3500 lira. Uzun zamandır ilk kez adam gibi bir bilgisayar alacağım için ve birikmişte hatrı sayılır bir miktar param olduğu için sorun çıkartacaklarını sanmıyorum. Unide de rahat etmek istiyorum bu konuda. O yüzden alabileceğimin en iyisini almak istiyorum, MSI gibi yüksek performanslı oyun bilgisayarlarına bakıyordum. RAM ve ekran kartını yüksek tutmaya çalışıyorum biraz da. Modeli ve kalitesi de önemli tabii, dediğim gibi alabileceğimin en iyisi olmasını istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakann720 -- 17 Ağustos 2013; 21:17:11 >
  • Öah ücrete bak.
    Bunun gt60 2oc'si Amerikada 1300 dolar , 2450 lira filan yani yuh.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Msi B450-A Pro Max
    3 hafta önce açıldı
    [SATILDI] HP gaming laptop
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.