Beyler msi 2412 aldım ışık sızması var fakat değişim olur mu yada normal mi bilmiyorum ne yapmam lazım sizce ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Beyler msi 2412 aldım ışık sızması var fakat değişim olur mu yada normal mi bilmiyorum ne yapmam lazım sizce ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sıkıntı yok normal, ayrıca bende msi mag241c kullanıyorum hiç memnun değilim, msi ekran işini yapamıyormuş... |
Ben bu şey dışında bir problem bulamadım gayet iyi bunu da bilmediğim için evham yaptım biraz sizin ne gibi problemleriniz var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eğer fotoğraf çekim açısı yanıltmıyorsa sol üst köşeden ekranın ortasına kadar 2 ayrı bölgesel ışık sızması var gibi. Diğer taraflar ise yine açı yanıltmıyorsa ips glow gibi görünüyor. Değişim için servis onayı gerekiyor, ya görselleri servise göndererek fikir sorun (tabi bu yöntemi kabul ederlerse) ya da iade şansınız varsa onu kullanın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimano -- 27 Ağustos 2023; 15:51:28 > |