ASUS VG259QM monitörün paneli çok ısınıyor
-
-
Garantisi bittiyse arka kapak vidalarını sök saç kurutma makinesini en düşük sıcaklıkta tut tozlarını al.
Pek yapabileceğin bir şey yok.
-
Yenileme hızını en düşüğe getirince ne oluyor? Mesela 60 hz ile dene. Oyun oynayınca mı yoksa her zaman mı böyle ?
Parlaklık vs tasarruf moduna alınca durum ne? Panel 280hz ve hdr400 olunca ısınma normal olabilir. Hangi ayarlarda çalışıyor bu önemli.
-
Yok garantisi devam ediyor yaklaşık 1 sene var sanırım
-
Düşük hzlerde denemedim ancak genel olarak ısınıyor oyun vs farketmiyor. Parlaklık 100, kontrast 80, tasarruf modu kapalı
-
Gelişmiş ekran ayarlarından yenileme hızını düşür (örnek 60hz) , parlaklık 60-70 kontrast 80 kalsın öyle dene
-
tamam deneyeceğim
-
Denedim ve bir şey fark etmedi.Yaklaşık 1 sene daha garantisi var. Ancak işimden dolayı bilgisayarı sürekli kullanıyorum dolayısıyla garantiye pek de göndermek istemiyorum. Ne yapmam gerekir?
-
Asus teknik servise bir sorun bence. Normal mi değil mi söylerler. Yüksek frekans taramada ısınması normal ama düşük ekran yenileme hızlarında makul seviyede olması lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X