Şimdi Ara

MSI g274qpf-qd 2K monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu monitör 2k da quantum dot teknolojisi ile fiyatı 10k civarı makul geldi, ama hiç yerli inceleme bulamadım, sitesinde gsync uyumlu diyor ama nvidia nın sitesinde düz g274 modeli geçiyor sadece, monitör hakkında bilgisi olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi bir monitör. Satıcısı Amazon olsa alacaktım. Bu monitörün bir önceki sürümü olan mag274qrf-qd için incelemeleri bulabilirsin.

Özellikleri aynı gördüğüm kadarı ile. Ayrıca Türkiye'de ki satış fiyatı aşırı iyi, neden bilemiyorum tabi. Amerika fiyatı 13 bin liralar seviyesinde. Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız, size tavsiyem üşenmeyin kalkın gidin GPNTeknolojinin Ümraniye'de ki mağazasına, orada inceleyin, ölü pixel testi yaptırın bence.

• Aynen bu yeni sürüm, yalnız gsync konusunda kararsız kaldım, ölü piksel için garanti vardır diye düşünüyorum iade edilir sanırım

• evohan kullanıcısına yanıt

İade konusu biraz çokomelli olabilir. Hemen hemen bütün monitör üreticisi firmalar 3 ya da 5 ölü pixele kadar ürünlerini geri kabul etmiyor. Dolayısı ile senin aldığın monitör de diyelim ki 2 adet ölü pixel çıktı, geri almazlar.

Ama Amazon'da olay koşulsuz geri alması, satıcısı kendisi olduğu ürünler için tabi.

• yahyace Y kullanıcısına yanıt

30 gün içinde tüm firmalar ücretsiz iade alması gerekmiyormu

Bende 8 9 senelik gerçek Gsync Acer Tn panel monitor var, ekranda bir tık leke bile oluşmadı, bu ölü piksel işinde Acer birazdaha sağlam sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Temmuz 2023; 2:59:0 >
  • evohan kullanıcısına yanıt

Onu satın almadan alacağınız yere sormanız lazım. Amazon kullanılmış bir koltuğu bile geri alırken, başka bir firma paketi dahi açılmamış olmak kaydı ile geri alıyor. O yüzden almadan emin olmak lazım.

Aslında hiç bir firmanın tutup da kasten ölü pixeli ürün sattığını düşünmüyorum. Üreticilerden bahsediyorum tabi. Dell markasının da monitörlerinden pek şikayet geldiğine rastlamadım.

• yahyace Y kullanıcısına yanıt

Gnp de monitör tükenmiş sanırım, monitör konusunda fazla kararsız kalmamak lazım bu ara  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.