Şimdi Ara

MSI G30 Kablosuz Oyun Kolu - 217TL - BITTI !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.583
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cuma akşamı aldığım ürün hala kargoya verilmedi. Siparişimin durumuna baktığım zaman hazırlanıyor durumunda oysaki sitesinde ürünün saat 16:00 ya kadar siparişi verilirse aynı gün içerisinde kargolanacak ibaresi var. Siparişimin son durumunu öğrenmek için yukko müşteri hizmetlerini aradım. Ürünün bugün stoklarına gireceğini ama bana ne zaman sevk edileceği hakkında hiçbir bilgi veremediler. Ufaktan siparişimi iptal etmeyi düşünmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyfluthrin

Cuma akşamı aldığım ürün hala kargoya verilmedi. Siparişimin durumuna baktığım zaman hazırlanıyor durumunda oysaki sitesinde ürünün saat 16:00 ya kadar siparişi verilirse aynı gün içerisinde kargolanacak ibaresi var. Siparişimin son durumunu öğrenmek için yukko müşteri hizmetlerini aradım. Ürünün bugün stoklarına gireceğini ama bana ne zaman sevk edileceği hakkında hiçbir bilgi veremediler. Ufaktan siparişimi iptal etmeyi düşünmeye başladım.
    Konuyu açan benim. Açtıktan sonra ben de bir tane aldım. Fakat siparişimi sizinle ayni sebepten ötürü iptal ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkka kullanıcısına yanıt
    Ürünün gönderilmesi için Müşteri hizmetlerini aramam gerekiyormuş sanırım. Dün yukko yu arayıp siparişim nerede deyince ürünü bugün kargoya vermişler :)
  • Ben geçen hb indiriminden 191₺ ye almıştım. Bugün iade ettim. Ets oynamak için almıştım. Direksiyonu kontrol etmek çok zor. Alışmaya çalıştım ama olmadı. Ps3 gamepad gibi rahat edemedim. Artık analog tuşu ps3 kolundan daha mı kötü bilemedim. Bu düğmelerde dönüş açısı falan diye bir durum var mı acaba. Sıkıntı burdan kaynaklanıyor olabilir. Bir de l2 r2 tuşları gerçekten konforsuz. Gaz vermek için devamlı onlara basmak gerekiyor. Parmağımda nabzımı hissediyordum basarken. Dandik plastikten yapmışlar düğmeleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.