Şimdi Ara

MSI G30 Kablosuz Oyun Kolu - 217TL - BITTI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.583
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MSI Force GC30 Kablosuz Gaming Gamepad Oyun Kolu
    https://www.yukko.com/msi-force-gc30-kablosuz-gaming-gamepad-oyun-kolu-v-50139056

Geçen günkü HB indirimini kaçıranlar için.

Not: Yukko ile 3 alışverişim oldu. Ikisinde kargo açısından sikinti yaşadım. Aynı gün kargo dedikleri şeyi aynı gün kargoya vermiyorlar. Üstelik öğlen 12 de verilmiş siparişleri. Buradan alışveriş yapmanızı önermiyorum. Gerçekten çok yuzsuzler. Siparişimi iptal ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 15 Eylül 2019; 13:8:54 >

• Yine kaçırmayın almak isterseniz.
  • Trendyol
    224 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 2 Temmuz 2020; 13:18:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetqzl01

Yine kaçırmayın almak isterseniz.
    aldim dostum tesekkur ederim.
  • Bu kolu kullanan var mı acaba ? Performansı nasıl? Oynayış nasıl ? Bilgi verebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Bu kolu kullanan var mı acaba ? Performansı nasıl? Oynayış nasıl ? Bilgi verebilir mi?
    Yarın veya pazartesi elime ulaşacak. O zaman yorumda bulunabilirim. Mesut Çevik'in ilgili kolla ilgili incelemesi var. Google' a yazarak ulaşabilirsiniz. Xbox koluna göre avantajı, halihazırda yanında USB dongle gelmesidir. Bunun dışında Xbox One kolu hala daha önde gibi duruyor.
  • ttnet kodu ile 175 tlye gelmişti. şimdi pek sıcak durmuyor.

birde arkadaki rb-lb rt-lt tuşları sert plastikten ve kalitesiz olduğu söylenmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 13 Eylül 2019; 16:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

Yarın veya pazartesi elime ulaşacak. O zaman yorumda bulunabilirim. Mesut Çevik'in ilgili kolla ilgili incelemesi var. Google' a yazarak ulaşabilirsiniz. Xbox koluna göre avantajı, halihazırda yanında USB dongle gelmesidir. Bunun dışında Xbox One kolu hala daha önde gibi duruyor.

Alıntıları Göster
    Beni bu yön tuşları tereddütte bırakıyor hocam. Birbirinden ayrık duranlar daha kullanışlı gibi. Böyle sanki birine basınca diğer yönlere de basılıyor gibi hissediyorum. Bazı joystick'lerde böyle sorun var hali hazırda.

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Beni bu yön tuşları tereddütte bırakıyor hocam. Birbirinden ayrık duranlar daha kullanışlı gibi. Böyle sanki birine basınca diğer yönlere de basılıyor gibi hissediyorum. Bazı joystick'lerde böyle sorun var hali hazırda.

Alıntıları Göster
    Ben genelde analog kullandığım için pek sıkıntı olmuyor. Eğer o tarz bir controller arıyorsanız Dualshock 4 biçilmiş kaftan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

Ben genelde analog kullandığım için pek sıkıntı olmuyor. Eğer o tarz bir controller arıyorsanız Dualshock 4 biçilmiş kaftan.

Alıntıları Göster
    Ben pek kullanmayı sevmiyorum analog kısmı . Elim çok yoruluyor :)

• PC de oynamak için bu cihazların en iyisi Xbox one s controller, her oyun destekliyor pc de tuş ayarlayım, program kurup xbox kolu gibi gostereyim derdi yok en azından. İlla boyle bir cihaza ihtiyacı olan bunun yerine xbox one s controller ini denk getirmeye çalışsın uygun fiyata. Sanırım en uygunu şuan trendyol da 309 TL.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Windows zaten GC30'u XBOX controller olarak tanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

PC de oynamak için bu cihazların en iyisi Xbox one s controller, her oyun destekliyor pc de tuş ayarlayım, program kurup xbox kolu gibi gostereyim derdi yok en azından. İlla boyle bir cihaza ihtiyacı olan bunun yerine xbox one s controller ini denk getirmeye çalışsın uygun fiyata. Sanırım en uygunu şuan trendyol da 309 TL.
    En kalitelisi o. Fakat bir de ona Bluetooth alıcı al falan derken yine fiyat artıyor. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

ttnet kodu ile 175 tlye gelmişti. şimdi pek sıcak durmuyor.

birde arkadaki rb-lb rt-lt tuşları sert plastikten ve kalitesiz olduğu söylenmekte.
    195 e gelmişti.

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    3 gündür kullanıyorum gayet güzel kol hiç bir programa gerek yok.Xbox kolu gibi görüyor zaten. Denediğim oyunlar gear 5 forza ve rocket leage gibi oyunları oynadım.
  • Bildiğin tip ve kol harfleri Xbox. O kadarda kaliteli ise çok iyi fiyat. Dongle da var. Bluetooth mu bağlantı birimi?

• Playstation4 için normal dualshock yerine kullanabilir miyim sorun çıkar mı bilen var mı
  • Ufak bir not düşeyim; piyasadaki kolların bir çoğunu pc, xbox kolu gibi görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_spg

Playstation4 için normal dualshock yerine kullanabilir miyim sorun çıkar mı bilen var mı
    ps3 kolu olarak kullanılabiliyor ,ps4 desteği yok diye biliyorum.
  • Şu gamepadi alan arkadaşlar bunu nasıl sarj ediyoruz 1 gün boyunca pcde takılı oyun oynayacam bağlantı gidiyor kablo takılıyken dellenecem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.