Şimdi Ara

MSI G41M-P33 COMBO INTEL G41 anakarta ram ve ekran kartı tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI G41M-P33 COMBO INTEL G41 anakartıma ram ve ekran kartı almak istiyorum.Ram olarak DDR3 2x4 GB ekran kartı olarakta GDDR3 2GB ekran kartı düşünüyorum.Sizce bu anakart bu ikisini destekler mi?Ramleri destekler sanırım sitesinde de 1333 DDR3 yazıyor ama ekran kartında şüphem var.Bu konuda tavsiyenizi bekliyorum.Birde ramleri soğutuculu alsam ciddi anlamda faydası olur mu?

• Hocam benim de sizin gibi combo anakartım var.
    O sokette ddr3 ram pek fayda etmiyor performans olarak

Ve combo anakartlar ram seçiyor. Biraz şans işi ramların çalışıp çalışmaması.
    Bu konuda çok sorun yaşayanlar var ben de bu nedenle almıyorum.

Bu saatten sonra gddr3 ekran kartı alınmaz. gddr5 yeni nesil kartlara bakmalısınız.
    İşlemciniz nedir ve bütçeniz?

Ona göre öneride bulunalım
  • O zaman ddr2 ram almam daha mantıklı gibi.Şuanki 4 gb , 8 gb a çıkartmak istiyorum.İşlemcim quadcore.Aslında ekran kartında öğrenmek istediğim belirttiğiniz gibi gddr5 alsam bu anakart destekler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esratilla

O zaman ddr2 ram almam daha mantıklı gibi.Şuanki 4 gb , 8 gb a çıkartmak istiyorum.İşlemcim quadcore.Aslında ekran kartında öğrenmek istediğim belirttiğiniz gibi gddr5 alsam bu anakart destekler mi?

destekler çünkü ramdaki ddr farklı ekran kartındaki ddr olayı farklı bişey
  • Sapphire HD7750 2GB DDR3 128 bit ekran kartını anakartıma taktım.Herhangi bir sorun yaşamadım.Şuan için memnunum.Bulabilirsem DDR3 2x4GB 1333 Mhz ram alıcam.
    Ekran kartı ile ilgili yardımlarınızdan dolayı teşekkürederim.
  • Arkadaşlar bu anakartı bende aldım fakat ön panel hoparlör, mikrafon, usb bağlantıları çalışmıyor yardımcı olabilirmisiniz.
  • bende pc topluyucam bilgim pek yok anakart olarak ne almamı tavsiye edersiniz? bütçe:150tl anakart için 2.el topluyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.