Bildirim
msi gaming 7
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o işlemci zaten 4.4 ghz -
Aynı anakartı ve işlemciyi kullanıyorum ancak anakart konusunda tavsiyem ileriye dönük olarak faz yapısı daha iyi olan Gigabyte anakart almandır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz976
Aynı anakartı ve işlemciyi kullanıyorum ancak anakart konusunda tavsiyem ileriye dönük olarak faz yapısı daha iyi olan Gigabyte anakart almandır.
araların dakı faz farkını anlatırmısın -
quote:
Orijinalden alıntı: wak wak
quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz976
araların dakı faz farkını anlatırmısın
Gaming 7 ve Gaming 9; 6 gerçek faz, analog vrm dir
gigabyte z97x-gaming 5; 8 gerçek faz, digi vrm dir (zaten en fazla olabilecek gerçek phase sayısı budur)
Ayrıca OC tuşu ile filan gibi oyuncaklarla overclock yapılmaz. -
Benden sana bir öneri Gigabyte z97 d3h al yaslan arkada. Hem ucuz hem haliteli. İstersen testlerine bakıp diğer anakartlarla karşılaştırabilirsin cidden diğerlerine verdiğin 600-700TLlere değmez.
Ciddi OC yapacaksan: gigabyte z97x-gaming 5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazeran -- 28 Mayıs 2015; 22:59:07 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X