Şimdi Ara

MSİ GAMİNG LAPTOP KASMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim Msi ge60 leptop'um var çok memnunum fakat son 2 haftadır hayatımda karşılaşmadığım bi sorunla karsılastım durup dururken bilgisayar kasmaya basladı oyunlarda örneğin; infestationZ oynuyorum sağ tepede fps cıkıyor pc kasmadan önce fps cıkmıyordu grafikleri en düşüğe aldığım halde fps yine gözüküyor aldığım fps 5-ila 20 arası oyun kasıyor çok sinir bozucu bir sorun gerçekten yardıma ihtiyacım var ben sistem özelliklerini alt tarafa yazayım yardım edebilirseniz çok sevinirim.

CPU:IntelCore i7-3630QM
    VGA:Nvidia Geforce GTX 660M / 2GB GDDR5
    RAM:DDR3 8GB (4GB*2)
    HDD:750GB 7200RPM
    RF:802. 11b/g/n
    WİN8
    bu arada birşey belirtmek istiyorum dxdiag ekran bölümünde Intel(R) HD Graphics 4000 family gözüküyor acaba bundanmı kaynaklanıyor diye düsündüm devre dışı bıraktım daha kötü oldu.

• Muhtemelen fanlarda sıkıntı vardır. Çok ısınıyormu pc ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma yok leptopta, fan tuşu var bastığımda soğutucu devreye giriyor. :/ sorunu bir türlü bulamadık.
  • Ekran kartı driver vs. güncel mi ?
  • evet az önce güncelleme bildirdi yaptım tekrar res attım gırdım oyuna yıne aynı cok canım sıkıldı bu duruma
  • crazy3123 C kullanıcısına yanıt
    birtek infestationZ'de değil gerek lol gerek bf3 gerek mw3 hepsinde kasıyor
  • kasma sebebi intel kartı kullanman :) gtx 660 kullanmıyor şuan makina:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • msi laptopta iyi marka değil zaten...Boyle seyler olması normal...
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    sizce en iyisi dell demi

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

sizce en iyisi dell demi

dell + packardbell + ibm <<<oda levono oldu artık yaramaz.....
    bence lenova

• quote:

bence lenova

cin organ naklinde iyi ordaki uygur turklerini katlediyor ceza evinde kursuna diziyor anında sokuyor organları.Bu konuda iyi ama laptopta düşünmüyorum....Bıraksaydı ibm baba markaydı....
    bende zaten ibm nin urunu oldugu icin hosuma gidiyor soylediklerinizi bilmiyordum o zmn packerd bell i de sevmiyorum.geriye dell kaldi hic.kullanmadim ne kadar iyi oldugunu bilmiyorum

• quote:

bende zaten ibm nin urunu oldugu icin hosuma gidiyor soylediklerinizi bilmiyordum o zmn packerd bell i de sevmiyorum.geriye dell kaldi hic.kullanmadim ne kadar iyi oldugunu bilmiyorum

valla soyle anlatayım 10 seneye yakın dell kullanırım..1 kere servise gitmedim.1 kere donma kasma yok driver sorunu cart curt yasamadım..sitesine girersen düzeni gorursun adamlar herseyi ile kalite....hele hele hala kullandığım inspiron 6000 var kemik kasa beyaz yanları benimle motorla arabayla gezdi..Ne bad sector ne birsey ben bu forumda öğrendim sectorleri falan :D:D:D hicmi sorun çıkarmaz hic çıkarmadı...halada var emektarım benim...
  • arkadaslar benım sorunum dell değilki ben sorunumu sizlere söyledim burda tartışmaya başladınız herneyse kafamda bir soru daha var ben intel family ekran kartı yerine nvidia'yı nasıl okutabılırım dxdiag'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy3123

arkadaslar benım sorunum dell değilki ben sorunumu sizlere söyledim burda tartışmaya başladınız herneyse kafamda bir soru daha var ben intel family ekran kartı yerine nvidia'yı nasıl okutabılırım dxdiag'a

okutamazsın intel onboard ekran kartı nvidia ise harici ekran kartı...
    peki ne yapmam gerekıyor , acaba fan tozlanmısmıdır 2-3 aydır bende bilgisayar altında soğutucuyu eksik etmedim hiç hep masada duruyordu tozuna bakmak ıcın açayım dedim bitane vidanın ustune kagıt yapıstırmıslar garanti kağıdı ona zarar gelirse garanti dışı kalıyormuş kendım halledemicem sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy3123 -- 19 Eylül 2013; 22:37:38 >
  • quote:

peki ne yapmam gerekıyor , acaba fan tozlanmısmıdır 2-3 aydır bende bilgisayar altında soğutucuyu eksik etmedim hiç hep masada duruyordu tozuna bakmak ıcın açayım dedim bitane vidanın ustune kagıt yapıstırmıslar garanti kağıdı ona zarar gelirse garanti dışı kalıyormuş kendım halledemicem sanırım

fan tozlanmıştır hic temizlemedim diyorsan kesin ondandır....Yapman gereken bir bisikletçi yada marangoza gidip komprosor ile hava tutturmak tabanca komprosorler var fan havalandırmasından iyice tuttur cunku oradaki tozlar pamuk gibi sünger gibi oluyor zamanla onları iyice temizlemen lazım.Bunu laptopu olan herkezin yapması lazım 3-5 ayda bir yoksa zamanla sünger gibi olur oradaki toz...İnce toz iken attırmak lazım....
    anladım teşekkür ederim 2 gün içinde gidip dediğini yaptırıcam
  • quote:

anladım teşekkür ederim 2 gün içinde gidip dediğini yaptırıcam

laptop kac yıllık bilmiyorum ama 2 seneye yakın tozlanma idare edebiliyor...Kullanım sartlarına bağlı olarak.Marangozhanede kullanmıyorsak..Bu sureden sonra işlemci aşırı ısındığı için kendini kapatıyor ve donmalar yapabiliyor..Fan temizliği ile sonuç elde edemezseniz fan ve işlemci arasındaki termal macun yenilemeyide goz ardı etmeyin.Cunku aşırı ısınmadan ve zaman asımından termal macunda ozelligini yitirebiliyor ve işlemci ile fan arasında boşluk olabiliyor buda soğutmada buyuk engel olabiliyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.