Şimdi Ara

Msi Gaming Sırt Çantası 36 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.pcdepo.com/msi-gaming-sirt-cantasi

An itibari ile 124 tl den 36 tl ye düşmüş , çeşitli sitelerdede 60 liradan aşağıya bulunmuyor.

Edit 42 tl olmuş,birsey alırken yaninda almak daha mantıklı 19tl kargo gösteriyor.

İhtiyacı olanlar kampanya bitmeden yararlansın , iyi alışverişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natko -- 8 Haziran 2015; 12:12:23 >

• Bu çanta gerçekten çok sağlam arkadaşlar ve çok kullanışlı. Tavsiye ediyorum bende alabilirim bir adet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcelden daha yeni aldık, 1 hafta önce olaydı bunu alırdım baya albenili duruyor :)
  • Ebrar dan zamaninda 63 tl ye aldim 124tl olayi hikaye yok 1.5milyar dan 36tl ye dusmustur o.

Cantanin MSI marka falan olmasina bakmayın cok kaliteli degil 36liradan fazla da verilmez inanin ki MSI la tek alakasi arkasindaki 3harfli MSI yazisi baska numarasi yok bildigin pazar mali. Cantanin bu sırta takilan kismin uzunlugunu ayarladiginiz kisim cok kisa gibi kendi kendine çıkıp duruyor sirtinizdayken. Onun disinda kalinligi fena degil 15.6 inc laptop ve sogutucu rahat ayni anda girer.On goz cok kullanisli gelmedi. En on ufak bolumu saymiyorum bile. Kisaca ozunde 30-35 liralik canta MSI yazinca beklenti olusmasin

• 19 tl kargo bi bende mi çıktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HDWaTCHeR

19 tl kargo bi bende mi çıktı ?

Aynen çok saçma yahu..

Kargo 19.00 TL
    Ofisten Teslim 22.00 TL

diyor. Hadi 19 TL kargo anladıkta ofisten elden teslim nasıl 22 tl oluyor.

ÇÖP
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    Yolculuklarla laptop çantasını taşırken sorun oluyor. Bunu önerir misiniz hocam g105 klavye sığar mı acaba laptopla birlikte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Targus notebook 15.6 çantası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullaniyorum.muthis bir canta.nike adadis cantalara on basar.yagmur gecirmiyor.jack wolfskin kalitesinde.kacirmayin.

• acaba çanta 25-30 kilo mu ?

o kargo ücreti nedir öyle ?
  • bu çantadan 2 farklı çanta var.
    2 sene önce aldığım bilgisayarın yanında gelen msi çanta ile 2 ay önce internetten aldığım çanta farklı çıktı. Görünüşte aynı olsa da ayrıntılarından farklı olduğu belli oluyor.
    2 sene önceki hediye gelen çanta çok kaliteliydi. Kalitesi herşekilde kendini belli ediyordu. tutacak yeri kumaştandı.
    2 ay önce internetten aldığım çanta ise gerçekten kalitesiz. n11'den almıştım. tutacak yeri sonradan eklenmiş gibi plastikti.

İlk mesajdaki indirimli linkteki ürünün resminden anladığım kadarıyla 2 sene önceki aldığım çantadan. Resimdeki çantanın sol alt tarafında sünger gibi bir dekor var. İnternetten aldığımda bu bölüm olmazken 2 sene öncesindeki çantamda yani kaliteli olanda vardı. Ama tutacak yeri plastik.
    pcdepo ürünü kaliteli olabilir de olmayabilir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

bu çantadan 2 farklı çanta var.
    2 sene önce aldığım bilgisayarın yanında gelen msi çanta ile 2 ay önce internetten aldığım çanta farklı çıktı. Görünüşte aynı olsa da ayrıntılarından farklı olduğu belli oluyor.
    2 sene önceki hediye gelen çanta çok kaliteliydi. Kalitesi herşekilde kendini belli ediyordu. tutacak yeri kumaştandı.
    2 ay önce internetten aldığım çanta ise gerçekten kalitesiz. n11'den almıştım. tutacak yeri sonradan eklenmiş gibi plastikti.

İlk mesajdaki indirimli linkteki ürünün resminden anladığım kadarıyla 2 sene önceki aldığım çantadan. Resimdeki çantanın sol alt tarafında sünger gibi bir dekor var. İnternetten aldığımda bu bölüm olmazken 2 sene öncesindeki çantamda yani kaliteli olanda vardı. Ama tutacak yeri plastik.
    pcdepo ürünü kaliteli olabilir de olmayabilir de.

arkadaş güvenemiyorum hoş(nok) da çıkabilir diyor

• Çanta çok kaliteli falan değil arkadaşlar. Ederi bu zaten, fiyata aldanmayın. Geçen yıl Ebrar'dan aldığımız Asus çanta ve N11'de satılan Codegen sırt çantasına göre oldukça kalitesiz.

ayrıca.
  • Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum tek kelimeyle çöp

• zeewbl kullanıcısına yanıt
    Hocam g105 klavyenin ebatlarini bilmiyorum ama dedigim gibi ben sogutucu ve laptopu ayni anda koyuyorum daha yer bile kaliyor uzunlugu laptop kadarsa rahat sigar.

• quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

Çanta çok kaliteli falan değil arkadaşlar. Ederi bu zaten, fiyata aldanmayın. Geçen yıl Ebrar'dan aldığımız Asus çanta ve N11'de satılan Codegen sırt çantasına göre oldukça kalitesiz.

ayrıca.

Ebrardan aldığımız asus çantadan çok memnunum gerçekten. Bende görüpte almak isteyen çok arkadaşım oldu. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Günlük olarak da kullanırım kitap falan için derseniz almayın bana fazla büyük geldi ve güzel durmuyor o kadar.Sadece notebook için alacaksanız alın.
  • 19 lira kargo mu olur lan.
  • sizce bu ürün ondan güzel mi

http://www.pcdepo.com/asus-argo-backpack-90xb00z0-bbp000-16-inch-siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilodemir -- 8 Haziran 2015; 11:14:08 >
  • 42 olmuş fiyat

• 42 TL olmuş fiyat tam almaya yeltendik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.