Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Msi Gaming Z Trio RTX 3080 LHR Ekran kartı Satın Al 17 Kasım 2024 13:10 1 1 SATILDI Msi Gaming Z Trio RTX 3080 LHR Ekran kartı Msi RTX 3080 10GBKartı 1 sendedir sorunsuz bir şekilde kullandım. Kartın 2. Sahibiyim bana satan arkadaş mining vs yaptı mı bilmiyorum fakat ön tarafında minik minik korozyonlar var. Ama Kart açılmamış etiketi üstünde. Ben sadece 1 sene içinde şehir dışında olmam kaynaklı 6 7 ay kullandım neredeyse bi 6 7 ay da yattı. Fiyat sondur. Kart kutusunda, test için bir sistemim yok. Sökmeden önce aldığım furmark ve test sonuçları da burada. Ayrıca oyundan bir kaç kare yükledim sıcaklık vs içinHavale sonrası kargo yapılır FİYAT SONDUR!!!!!!! TAKAS YOKTUR!!!!!!!!!Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 11000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Apple iphone / ipad orijinal şarj cihazı 5 watt Bisiklet / Scooter farı ACİL ESR IPAD / MACBOOK STAND VE HUB SON FİYAT!!! ACİL APPLE MACBOOK AIR 2017