Bildirim
Msi gd55 ve gd65 stoklarda neden yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
kardeşim bu kartın fiyatı 192$+kdv normal stoklarda o fiyata bende bulurum stoklarda olmadıgı için yüksek fiyata satıyorlar vatanda yok novada yok teknobiyotikte fırsatı degerlendiriyor -
hızlıalda 340tl tek çekim. -
herkes iş yapma peşinde normaldir uzun süredir yok gd 65 stokta satıcılarda bunu lehine cevirmeye calısıyo nasıl olsa stok sıkıntısı var ver fiyatı alcak nasılsa dio lar -
msi bu durumunu anlayamıyorum asusta kullanıcı şikayeleri varken nasıl böyle bir amatörlük yaparlar fırsat ayagına gelmiş nova yı aradim tarih bile veremiyorlar vatan keza öyle olanlarda çok pahalı asus mu alsam dıyorum. Bekliycem bu sefer kur yükselecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: TRAPPER247
msi bu durumunu anlayamıyorum asusta kullanıcı şikayeleri varken nasıl böyle bir amatörlük yaparlar fırsat ayagına gelmiş nova yı aradim tarih bile veremiyorlar vatan keza öyle olanlarda çok pahalı asus mu alsam dıyorum. Bekliycem bu sefer kur yükselecek.
msi-gd55 nova-eksen-teknobiyotık-vatan stokLarında mevcut + vatandada indirim var. -
quote:
Orijinalden alıntı: mustii34
quote:
Orijinalden alıntı: TRAPPER247
msi bu durumunu anlayamıyorum asusta kullanıcı şikayeleri varken nasıl böyle bir amatörlük yaparlar fırsat ayagına gelmiş nova yı aradim tarih bile veremiyorlar vatan keza öyle olanlarda çok pahalı asus mu alsam dıyorum. Bekliycem bu sefer kur yükselecek.
msi-gd55 nova-eksen-teknobiyotık-vatan stokLarında mevcut + vatandada indirim var.
Beni duydular galiba cuma günü çoğunda yoktu -
Cuma günü vatanda indirim varken stokta gd65 yoktu. C.tesi baktım stoklara gelmiş hemen aldım. Pazar günü tekrardan baktım stokta tekrardan yok. Herhalde bir tane geldi onuda ben aldım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X