3 sene kadar once MSI GE70 2PC Apache modelli bilgisayarin 17.3 inch versiyonunu satin aldim fakat simdi klavyesi o kadar kirlenmis ki isiklari zar zor gorunuyor. Klavyeyi soktum falan yetmedi temizlemek için tuslari tek tek sokmek gerek ama sokulunce de o tuslari yerine oturtamiyorum. Normal klavye gibi degil alt tarafi oturuyor. Üst tarafi oturmuyor bu klavyeyi bastan asagi temizlemek icin ne yapmam gerek veya mumkun degilse yenisini nasil elde ederim? Okumak icin ayirdiginiz zaman icin tesekkur ederim
Tuşları söküp takmak sıkıntı hava tabancası bulabilirsen veya güçlü üfleyen bir şey onunla olabilir.Ben fazla uğraşmadım benimkine meyve suyu dökülmüştü toz da toplanmıştı tuşların etrafına,suyla güzelce yıkadım kuruttum taktım halen kullanıyorum 3 seneyi geçti.Su işine girmek istemezsin herhalde dediğimi yaparsan işin hallolur.
suyla bozabilecegimi dusunuyorum biraz korkuyorum :/
imzadaki model sanırım :)
ben sırf bu basıma gelmesın dıye harıcı klavye taktım 3 sene oldu hala gıcır gıcır laptopun klavyesi
bu arada sahıbınden de bu modelın klavyesının satıldıgı bırkaç lınk gormustum oraya bak ıstersen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 7 Eylül 2017; 20:44:57 >