Bildirim
msi ge 72 6qd-267xtr
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ne sıkıntısı? Cihazlarda herhangi bir kronik problem yok. O okuduğun problemler de şans meselesi tamamen, her elektronik cihazda olabilecek şeyler. Monster'a yöneleyim falan demeyin pişman olursunuz. -
hocam bilgisayarı alan herkes ama herkes ses sıkıntısı yaşamış.Benim de sese karşı ayrı bi takıntım var sen bu bilgisayardan kullandın mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O aslında bir sıkıntı değil. Bir sorun da teşkil etmiyor. Ve çıt çıkarmadan durduğunuzda anca duyulan bir ses. Çoğu zaman bilgisayarla haşır neşir olacağınızdan duymuyorsunuz bile zaten. Yok ben çok takıntılıyım diyorsanız BIOS'tan C1 State'i kapatırsınız ses gider. Ki bence buna bile gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X