İyi günler forumdonanım ailesi. Yukarıda belirttiğim model sahibiyim.1 ay oldu alalı ve bilgisayarımdan ses geliyordu teknik servise yolladım. Değişim dediler.Sorunun anakarttan olduğunu söyledir. Dün ise aynı bilgisayar geldi kapalı kutu başka sıfır olarak...Fakat yine aynı sorun var. Biosdan C state disabled yaptığım zaman sorun gidiyor. Fakat neden yapayım ? sıfır bilgisayar almışım sonuçta... Disabled yapmamın bi sorunu vs olur mu ? Eğer bu model de bir sıkıntı var ise GS70 modelini alacağım 4720 hq işlemcili oda maalesef... Veya Prestij serisini deneyeceğim 4700 liraya buldum 1 tane fakat aynı sorunla tekrar karşılaşırmıyım bilmiyorum yine Ne yapacağımı bilmiyorum açıkcası hevesim kursağımda kaldı desem yeridir. Önerileriniz nedir şimdiden çok teşekkür ediyorum. (C state enabled olduğu vakit şarj kablosu takılı performans high da olunca o ses geliyor green aldığım vakit duruluyor ama performanslı kullanmak istiyorum...)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme