Şimdi Ara

MSI GE40 2OC-028XTR Dragon Eyes (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rad

quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Sizede iyi bayramlar.Urununuzu iyi gunlerde kullanin.Ekranin kotu gelmesi gayet dogal , cunku sizin gibi cogu kisi parlak ve gozalici ekran kullanmaya aliskin gerek TV olarak gerekse diger urunlerde.Haliyle bu kaliteli ve yansimasiz civik civik gereksiz parlak olmayan renklere alismaniz uzun bir zaman alacaktir.Bu tur ekranlar benim gbi hala CRT TV e monitor kullananlar icin iyidir.Yeni nesil kotu kalite lcdlere alisik oldugu icin kaliteli ekranlar sonuk ve donuk geliyorlar.Zamanla alisacaksiniz ve bu ekranin daha iyi oldugunu goreceksiniz.Yeni laptop unuz hayirli olsun iyi gunlerde sorunsuz kullanmaniz dilegiyle , iyi bayramlar...

çok teşekkür ederim.Ekran konusunda mat ekran hassasiyetim vardır.parlak ekranlara bile mat film alırım o derece yani.
    kıyasladığım sony vaio notebook umda mat ve yansıtmasız ekran.led tv dahil kullandığım bütün ekranlar mat.
    ama genede ekran bir sony değil.Çok abartılacak bir farkta yok tabiki.

Dostum bizim için yük altında ısısını paylaşırsan çok seviniriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• rad R kullanıcısına yanıt
    Rad bu modeldeki ssd ve hdd nin marka ve modeli nedir?Birde bu modelde kac hdd ve kac msata portu var?SSD msataya mi yoksa ikinci normal hdd portunami takili?
  • quote:

Rad bu modeldeki ssd ve hdd nin marka ve modeli nedir?Birde bu modelde kac hdd ve kac msata portu var?SSD msataya mi yoksa ikinci normal hdd portunami takili?

bios tan sata bilgilerine baktigimda 3 adet port görünüyor.ikisi dolu biri boş.ssd disk olarak sandisk sd6sf1(msata) ,diğer disk hitachi hts727 görüyorum.
    ayrıca şu videoda cihazın içi ve sıcaklık değerleri verilmiş.yukarıda bir arkadaş sıcaklık değerlerini sormuştu burda var sanırım.
    http://www.youtube.com/watch?v=6WUeMvmAPsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rad -- 11 Ağustos 2013; 11:00:51 >

• rad R kullanıcısına yanıt
    Cevaplar icin tesekkurler , DVD portunda bulunan normal hdd mi yoksa SSD mi? Birde bana sicakliklar cok fazla gibi geldi.37w lik bir islemci icin max sicaklik degerleri kesinlikle cok fazla.Benim ikinci nesil 2630qm ile sicaklik degerleri ayni.Ya fani yada macunu degistirmeliler sanirim.
  • quote:

Cevaplar icin tesekkurler , DVD portunda bulunan normal hdd mi yoksa SSD mi? Birde bana sicakliklar cok fazla gibi geldi.37w lik bir islemci icin max sicaklik degerleri kesinlikle cok fazla.Benim ikinci nesil 2630qm ile sicaklik degerleri ayni.Ya fani yada macunu degistirmeliler sanirim.

rica ederim.yok sdd değil 7200 rpm lik 750 gb disk.
    normal kullanımda ısınmıyor ama oyun açınca baya bir ısınıyor alet.uzun süreli oyun oynamadım şimdilik.ilerde deneyebilirsem paylaşırım.
  • Gercekten ilginc bir durum cunku gerek islemci gerekse ekran karti az enerji tuketen ve cok isinmayan modeller.Zaten laptop 90w lik bir guckaynagi kullaniyor ama buna ragmen 120w lik laptoplar kadar belkide daha fazla isiniyor.Macunlarda ve fanlarinda ciddi anlamda iyilestirmeye gitmeliler.

Neyse bu modelin umarim 2800tl den fazla olmamak kaydiyla SSD siz versiyonuda TR ye gelir.
  • evet arkadaşlar bundan almayı düşünüyorum dvd okuyucusu yazıcısı yok herhalde ben usb ile çalışan bişe alsam nero ile yazdırabilirmiyim birde birisi detaylı bi inceleme yapsa söylediğinize göre 1 hdd daha takılabiliyormuş birde biri crysis 3ü fraps ile fps kaydı yaparmı acaba yani test filan bana haswell işlemcisi iy geldi yani bayağı bi performanslı olur birde bunun üstünde gpu boost mu ne die bişe varmı fanı hızlandırıyor herhalde
  • soğutmasından memnun musunuz? Klavye ve touchpad yüzeyinin çok aşırı ısınmadığını gördüm testlerde, doğru mu bu sizce de?
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    oyun oynarken ısınıyor.tuslar ve touchpad e yansimiyor sicaklik ama ozellikle sol taraf bileğe denk gelen yer baya ısınıyor.soğutucu kullanmak gerekiyor.fakat dengeli günlük kullanımda hiç ısınımıyor.bu benim için yeterli sonuçta kucakta ısınmaması yeterli
  • Arkadaşlar bende MSI GE60 2OE-048XTR modeli ile MSI GE40 2OC-028XTR modeli arasında kaldım.
    Sizce hangisini almalıyım? Küçük olanı çok cezbedici fakat işlemci ve ekran kartı çok az farkla düşük. Monitör küçük olduğundan o farkı da tamamen kapatır mı dersiniz? Bir de küçük olduğu için daha mı çok ısınır acaba?
    Bir de ufağın bataryası 5900 mah iken büyüğün bataryası 4400 mah. Yani küçük olmasına rağmen daha büyük bataryası var.
    ufakta dvdrom yok ki benim için müthiş birşey. Hiç kullanmıyorum çünkü. Fakat ufakta killer gaming lan yok. Çok fark eder mi bilmiyorum gerçi.
    Siz hangisini tavsiye edersiniz.
  • slm herkese koly gelsin ben de MSI GE40 2OC-028XTR modelini düşünüyorum need for speed serisini full ayarda kasmadan oynatırmı grid2 yi orta ayarda kasmadan oynatırmı ısınma sorununu altına soğutucu alarak sorunu çözebilirim ben zaten yarış oyunlarını çook seviyorum yarış oyunlarını kasmadan oynatırmı flim le işim olmas onun için led tv alıcaaam büyük oyunları ps4 de oynıcam kısa süre de cevpalanırsa sevinirim teşşekkürler alan arakadaşlara hayırlı olsun...
  • ps4 aldıktan sonra bu oyunları niye laptopta oynarsın ki, ayrıca dediğin oyunları grid2 yi bile full ayarlarda oynarsın diye düşünüyorum. Çünkü ekran küçük. Ekran küçük olunca aynı özellikli büyük laptopa göre daha performanslı oluyor. Ekran kartının full grafikler için yeterli olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetaLX

ps4 aldıktan sonra bu oyunları niye laptopta oynarsın ki, ayrıca dediğin oyunları grid2 yi bile full ayarlarda oynarsın diye düşünüyorum. Çünkü ekran küçük. Ekran küçük olunca aynı özellikli büyük laptopa göre daha performanslı oluyor. Ekran kartının full grafikler için yeterli olacağını düşünüyorum.

ben yeni laptop almayı düşünüyordum karşıma bu çıktı ps4 de bu oyunlar yok grid2 olaabilir ama nfs sersi yok hem pc işimi görsün hem de yarış oyunları oynamak bana çok zevk veriyor hemde tatile vs gibi yerlere giderkende pcmi yanımda götürmek istedim peki sne bu pcde dediğim oyunaları denedinmi dostum beni bunla bilgilendirirmisin 4 seende bir pc alıyorum :D yada dediğim oyunları denersen sevinirim nfss serisi dirt serisi grid2 gibi motogp gibi yarış oyunlarrını denersen sevinirim bide windows 8 deneyim puanı resimli olarak paylaşırmıısn teşşkkür ederdim yardımaların için koly gelsin iyi akşamlar

• bende linkteki laptop var, çok oyun oynama fırsatım olmadı henüz fakat bf3 full grafiklerde oynuyor, benimkinde gtx765m var senin istediğinde ise gtx760m var. Aralarında dağlar kadar fark yok.:
    https://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2oe229xtr-core-i74700mq-8gb-128gb-ssd-+-1tb-gtx765m-2gb-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_50124/

şurdan da ekran kartları puanlarına bakabilirsin: kıyası kendin yap. Ama boyut o kadar önemli değilse benimkinden almanı tavsiye ederim hem işlemci olarak hemde ekran kartı olarak 200tl farkla daha iyisi ve başka ekstra farklılıklarda var. Ben de seninkinden almayı düşünmüştüm fakat vazgeçtim bu kadar performans kaybına değmez ekran küçüklüğü diye dolayısıyla ge60 aldım ve gayet memnunum
    http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetaLX -- 23 Kasım 2013; 20:13:43 >

• teşşekkür ederim peki teşşekür derim ge40 sahibi olan arakadaşarlar belirttiklerim konudaa yarıdımcı olucak kimse yok sanırım ama inş konu sahibi bi gün okursa burayı zahmet olmazsa dediğim oyun ları bi test ediversin bide windows 8 deneyim puannı açıklarsa sevinirim herkese iyi forumlar koly gelsin
  • yokmu ge40 kullanan arkadaşlar forumda allah rızası için bi yardım lütfen bu cihazza 256gb ssd alıcam sadece need for speed serisini ve streji oyunları diğer büyük oyunları ps4 de oynucam nfs son 7 oyunu playstoreda var ordan temin edicem ben nfs hastasayım yeni pc alıcam almışken bunu alayım diyorum ısı sorununu bir soğutucu alarak çözerim orjinal win8 64bit alırım lütfeen nfs yi ultra ayarda oynayın burda paylaşın lütfen yalvarıyorum youtube de böle paylaşım yok ricaa ediyorum teeşşekkür ederim koly gelsin

• Konu canlanmış neyse :D Ben en sonunda MSI Ge70 20e aldım memnunum. Fakt 40'ı istersen inceleme yapan bir siteyi atarım sana özelden reklam demesinler :)
  • Asus G46 beni daha çok cezbediyor..
  • Aynı laptoptan bendede var bel hizasından halıya düşürdüm ekran meteşesinin olduğu yerdeki vide oturtulan tel kırıldı.Servise nasıl başvurabilirim.Tekirdağda oturuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak-2001

Aynı laptoptan bendede var bel hizasından halıya düşürdüm ekran meteşesinin olduğu yerdeki vide oturtulan tel kırıldı.Servise nasıl başvurabilirim.Tekirdağda oturuyorum.

Buradaki iletişim bilgilerini kullanabilirsin > ServisPoint
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.