Şimdi Ara

MSI GE40 2OC-028XTR Dragon Eyes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun incelemelerden dolayı "MSI GE40 2OC-028XTR Dragon Eyes" almaya karar verdim gibi. Fakat tek olumsuzluk ekran boyutu ve çözünürlük. Sizce bunların doğuracağı olumsuz sonuç olarak neler olabilir ? Ama bunların dışında gerçekten performans bakımından çok iyi bana göre.

• bende ge 60 2oe beklemek yerine bundan alabilirim.harici ekranda kullanacağım için ekran yada çözünürlüğü çok dert etmiyorum.Daha hafif ve küçük olması işime gelir.
    yalnız ekran kartı gtx760m.diğerine göre( gtx765m) göre performansta fark var.Oyunlarda 4-5 fps farkediyor.Gerçi full hd ekrana göre mevcut çözünürlükte o farkı kapatıyor olabilir ,emin değilim.Buda çok sorun değilde küçük olmasından dolayı ısınıp ısınmadığını merak ediyorum.
  • Ekran cozunurlugu bana gore yuksek bile.Cunku 14" icin HD cozunurlukte bile PPI orani 111 ki bu fazlasiyla yeterli bir oran.Ama ge40 da zaten 1600x900 cozunurluk var buda 130ppi ediyor ki fazlasiyla yeterli bir oran.Ayrica ekran karti teknik ozellik olarak gtx765 ile ayni sadece 765 in saat hizlari yuksek oldugu icin avantajli durumda.Sonuc olarak gtx760 ile oyunlari HD cozunurlukte rahatlikla oynayabilirsiniz.
  • Harici ekran + harici klavye ile kullanacaksan kaçırma derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Ekran cozunurlugu bana gore yuksek bile.Cunku 14" icin HD cozunurlukte bile PPI orani 111 ki bu fazlasiyla yeterli bir oran.Ama ge40 da zaten 1600x900 cozunurluk var buda 130ppi ediyor ki fazlasiyla yeterli bir oran.Ayrica ekran karti teknik ozellik olarak gtx765 ile ayni sadece 765 in saat hizlari yuksek oldugu icin avantajli durumda.Sonuc olarak gtx760 ile oyunlari HD cozunurlukte rahatlikla oynayabilirsiniz.

ekran kartı olarak çok fark yok mu diyorsunuz?
    full hd bir monitore bağladığımızda kendi ekran ve çözünürlüğüne göre çok performans farkı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rad -- 31 Temmuz 2013; 15:40:12 >
  • Bu ürün GTX 765M'li modellerdan daha yüksek bir performans sunuyor belirtmek istedim :) Dediğim gibi sorun boyut ve optik sürücü. Almaya daha çok karar verdim gibi ürünü. Baktınız olmuyor ekranda daha sonra monitör alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BartAltug

Bu ürün GTX 765M'li modellerdan daha yüksek bir performans sunuyor belirtmek istedim :)

bu konuda emin misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürünü sipariş verdim gelsin bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rad

quote:

Bu ürün GTX 765M'li modellerdan daha yüksek bir performans sunuyor belirtmek istedim :)

bu konuda emin misin?

gtx765 , gtx760 dan daha ustun bir ekran kartidir.Normal olarak esit sartlarda gtx765 bir adim ondedir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rad

quote:

bu konuda emin misin?

gtx765 , gtx760 dan daha ustun bir ekran kartidir.Normal olarak esit sartlarda gtx765 bir adim ondedir.

performans farkı çözünürlükten kaynaklanıyor o zaman.Neyse çok önemli değil.1600x900 alıştığım bir çözünürlük.

• rad R kullanıcısına yanıt
    Sorun olursa HD cozunurlukte kullanirsiniz.Simdiden urununuz hayirli olsun iyi gunlerde kullanin.Geldiginde artilari eksileri ile bize bir inceleme hazirlarsiniz artik.
  • Hayırlı olsun ^^ Ben ge70 20e bekliyorum bakalım :)
  • teşekkürler, gelsin bakalım,yfırsat buldukça yorumlarımı yazarım.
  • Gercekten ozellik olarak cok tatminkar peki nerden temin edilinebilir ve fiyati nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal2339

Gercekten ozellik olarak cok tatminkar peki nerden temin edilinebilir ve fiyati nedir

hizlial dan aldım 3130 a.ama stoklarında kalmadı son 2 ürün vardı.Diğer partinin 25 ağustosta geleceğini söylediler.
    Sanırım şuan sadece hepsiburada.com da var.3369 fiyat.
  • beyler bunu alsam hd kablo ile lcd ye bağlasam haporlörleri bağlasam bide klavye maose alsam laptop ekranını ara sıra kullancam
  • quote:

Uzun incelemelerden dolayı "MSI GE40 2OC-028XTR Dragon Eyes" almaya karar verdim gibi. Fakat tek olumsuzluk ekran boyutu ve çözünürlük. Sizce bunların doğuracağı olumsuz sonuç olarak neler olabilir ? Ama bunların dışında gerçekten performans bakımından çok iyi bana göre.

bu laptopla gtx765 ekran kartlı bi ge60-70'den fullhd çözünürlükte aldığın fpsden daha fazlasını alırsın :P
  • herkese iyi bayramlar

notebook geldi kurumları tamamladım.
    genel anlamda msi malzeme kalitesi olarak çok yol katedmiş.2 önceki notebook um msi dı berbat bir kasası vardı.Bu alet gerçekten kaliteli duruyor.
    windows 8 performansı çok iyi.windows penceresini görmemle açılış ekranının gelmesi 5 sn bile değil.(avg antivirüs kurulu)
    ekranı daha önceki kullandığım vaio nun led ekranı gibi kaliteli değil.sanki ekranda bir film varmış gibi ama göz alışıyor.Çok fark yok ama yan yana durunca görülebiliyor.
    klavye ışıklandırması olsaymış harika olurmuş.
    Pil performansı çok iyi.zaten işlemcinin özelliği az güç tüketiyor.tek çekirdekteyken ge 60 ın haswell işlemcisinden iyi performansı var.
    oyun dışında normal kullanımda ısınma yok ve sessiz.
    oyun konusunda çok test edemedim, çok fazla oyun oynamıyorum zaten.
    free dos olması daha iyi oldu.bir sürü gereksiz utility programları yok en azından.

kısacası doğru tercih yaptığımı düşünüyorum ve memnunum şimdilik.

• rad R kullanıcısına yanıt
    Sizede iyi bayramlar.Urununuzu iyi gunlerde kullanin.Ekranin kotu gelmesi gayet dogal , cunku sizin gibi cogu kisi parlak ve gozalici ekran kullanmaya aliskin gerek TV olarak gerekse diger urunlerde.Haliyle bu kaliteli ve yansimasiz civik civik gereksiz parlak olmayan renklere alismaniz uzun bir zaman alacaktir.Bu tur ekranlar benim gbi hala CRT TV e monitor kullananlar icin iyidir.Yeni nesil kotu kalite lcdlere alisik oldugu icin kaliteli ekranlar sonuk ve donuk geliyorlar.Zamanla alisacaksiniz ve bu ekranin daha iyi oldugunu goreceksiniz.Yeni laptop unuz hayirli olsun iyi gunlerde sorunsuz kullanmaniz dilegiyle , iyi bayramlar...
  • quote:

Sizede iyi bayramlar.Urununuzu iyi gunlerde kullanin.Ekranin kotu gelmesi gayet dogal , cunku sizin gibi cogu kisi parlak ve gozalici ekran kullanmaya aliskin gerek TV olarak gerekse diger urunlerde.Haliyle bu kaliteli ve yansimasiz civik civik gereksiz parlak olmayan renklere alismaniz uzun bir zaman alacaktir.Bu tur ekranlar benim gbi hala CRT TV e monitor kullananlar icin iyidir.Yeni nesil kotu kalite lcdlere alisik oldugu icin kaliteli ekranlar sonuk ve donuk geliyorlar.Zamanla alisacaksiniz ve bu ekranin daha iyi oldugunu goreceksiniz.Yeni laptop unuz hayirli olsun iyi gunlerde sorunsuz kullanmaniz dilegiyle , iyi bayramlar...

çok teşekkür ederim.Ekran konusunda mat ekran hassasiyetim vardır.parlak ekranlara bile mat film alırım o derece yani.
    kıyasladığım sony vaio notebook umda mat ve yansıtmasız ekran.led tv dahil kullandığım bütün ekranlar mat.
    ama genede ekran bir sony değil.Çok abartılacak bir farkta yok tabiki.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.