Şimdi Ara

MSI GE60 0nd-602XTR Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gecen hafta itibariyle GT60 aldiktan sonra kardesim icinde MSI GE60 0nd-602XTR seri numarali urunu almayi dusunuyorum uzerinde hali hazirda bulunan ssd hakkinda biraz arastirma yaptim ancak kesin bir sonuca varamadim ebrar bilgisayar ile gorusmelerimde SSD nin markasini vermeselerde okuma ve yazma hizinin 450/500 gibi degerlere sahip oldugunun bilgisini ilettiler ancak bugun servispoint ile gorustugumde de "SSD olarak stok durumuna göre farklı SSD ler kullanılabilmektedir. Kesin ve net olarak şudur dersek doğru olmayabilir. " cevabi ile karsilastim bu konu hakkinda net bilgiye sahip olan varsa paylasirsa sevinirim .

MSI GE60 0nd-602XTR Hk.

• msı haklıdır msı a güven
  • Ebrarin dedigi dogru

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssd siz ge60 serilerinde de msata yuvası var bildiğim kadarıyla. Kendiniz ssd siz olanı alıp, istediğiniz marka msata ssd ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Ssd siz ge60 serilerinde de msata yuvası var bildiğim kadarıyla. Kendiniz ssd siz olanı alıp, istediğiniz marka msata ssd ekleyebilirsiniz.

evet sanirim oyle olacak teknik servis bile net birsey soyleyemiyorsa sonradan takmak daha mantikli , peki i7 li modellerden hangisi seri nolu urunu onerirsiniz arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gothrak

quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Ssd siz ge60 serilerinde de msata yuvası var bildiğim kadarıyla. Kendiniz ssd siz olanı alıp, istediğiniz marka msata ssd ekleyebilirsiniz.

evet sanirim oyle olacak teknik servis bile net birsey soyleyemiyorsa sonradan takmak daha mantikli , peki i7 li modellerden hangisi seri nolu urunu onerirsiniz arkadaslar ?

412tr
    Fiyati da cok uygun 2150-2200

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.pcdepo.com/msi-nb-ge60-0nd-412tr-notebook-urun9126.html

Fiyatı biraz çıkmış ama 2050-100 tl gibi rakamlara tekrar düşebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GE60-2OE Laptop
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gothrak

Merhaba Arkadaslar ;

Gecen hafta itibariyle GT60 aldiktan sonra kardesim icinde MSI GE60 0nd-602XTR seri numarali urunu almayi dusunuyorum uzerinde hali hazirda bulunan ssd hakkinda biraz arastirma yaptim ancak kesin bir sonuca varamadim ebrar bilgisayar ile gorusmelerimde SSD nin markasini vermeselerde okuma ve yazma hizinin 450/500 gibi degerlere sahip oldugunun bilgisini ilettiler ancak bugun servispoint ile gorustugumde de "SSD olarak stok durumuna göre farklı SSD ler kullanılabilmektedir. Kesin ve net olarak şudur dersek doğru olmayabilir. " cevabi ile karsilastim bu konu hakkinda net bilgiye sahip olan varsa paylasirsa sevinirim .

MSI GE60 0nd-602XTR Hk.

Kullanılan SDD SanDisk'in sd5sf2128g modeli imiş...
    Performansı hakkında bilgisi olan var mı?

• aynı modeli kullanıyorum, pc depodan aldım, sandisk ssd mevcut, performans gayet iyi.
    win 7 ultimate 4-5 saniyede açılıyor, 10-12 saniyede kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebrarkara

aynı modeli kullanıyorum, pc depodan aldım, sandisk ssd mevcut, performans gayet iyi.
    win 7 ultimate 4-5 saniyede açılıyor, 10-12 saniyede kapanıyor.

Hocam forumlardan birisi msatanin sata2 desteklegini yazmis yani max 250mb/s demek

Bu bilgi dogru mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.