Şimdi Ara

MSI GE60-0ND WIFI ÇAKIŞMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler pcyi aldığımdan beri böyle bir sorunla karşı karşıyayım.Ağıma başka bir aygıt bağlandığında kopma yaşamıyorum(her aygıtta olmuyor genellikle asus leptoplar ) bunu league of legends oynadığım için test etme şansım oldu.Ama arkadaşlarım bize geldiğinde lol oynayalım diyoruz , benim pc 1 2 dkda bir ağdan düşüyor bazen 5 saniyede bir bazen 3 dk da bir bunun süresi değişiyor tabi , wifi kapatıp açıyorum felan bazen bağlanıyor bazen sınırlı diyor.Onun yüzünden ethernet kablosu ile oynamak zorunda kalıyorum .Bu problem canımı sıkmaya başladı artık sizce nasıl çözebilirim ?

*Wireless bağdaştırıcısı Intel® Centrino® Wireless-N 135
    *PC MSI GE60-0ND
    *İşletim Sistemi ; Windows 8.1 Single language

• quote:

Orijinalden alıntı: burak695

Beyler pcyi aldığımdan beri böyle bir sorunla karşı karşıyayım.Ağıma başka bir aygıt bağlandığında kopma yaşamıyorum(her aygıtta olmuyor genellikle asus leptoplar ) bunu league of legends oynadığım için test etme şansım oldu.Ama arkadaşlarım bize geldiğinde lol oynayalım diyoruz , benim pc 1 2 dkda bir ağdan düşüyor bazen 5 saniyede bir bazen 3 dk da bir bunun süresi değişiyor tabi , wifi kapatıp açıyorum felan bazen bağlanıyor bazen sınırlı diyor.Onun yüzünden ethernet kablosu ile oynamak zorunda kalıyorum .Bu problem canımı sıkmaya başladı artık sizce nasıl çözebilirim ?

*Wireless bağdaştırıcısı Intel® Centrino® Wireless-N 135
    *PC MSI GE60-0ND
    *İşletim Sistemi ; Windows 8.1 Single language

Burak bu sorunu zamanında bende yaşamıştım,probleminin windows 8.1 den kaynaklandığını düşünüyorum.Çünkü ben sorunumu bu şekilde çözdüm.servispointe sorunumu ilettiğimde intel in 8.1 için uygun driver çıkarmadığını o yüzden sıkıntı olduğunu söylediler ve sorunumu recovery yaptıktan sonra çözdüm.İkinci olarak yapman gereken şey ise ip adresini sabitlemen.bunları dene düzelecektir.

• Belki tam çözümü olmayabilir ama benzer sorunu bende yaşamıştım. Videoda gösterilenleri yaparsan düzelebilir:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus X550JK BIOS Problemi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.