Şimdi Ara

MSI GE60 2OE-294XTR - GE60 2OE-215TR FARK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Msi marka gaming notebook almayı düşünüyorum.

Hepsiburada.com da olan 294XTR modelinde 8 gb ram var blueray ve işletim sistemi yok(freedos) ama;
    16 gb ram'e sahip ve Windows8 işletim sistemiyle gelen 215TR cihaz bundan çok daha ucuz!!!
    Yani Vatan'da olan 215TR modeli yüksek özelliklerine göre fiyatı çok iyi olmuş oluyor.
    Acaba anakart üzerinde falan göremediğimiz farklı bir özelliği mi mevcut?

Aradaki farkı bir türlü anlayamadım :)

HEPSİBURADA.COM

MSI GE60 2OE-294XTR Intel Core i7 4700MQ 2.4GHz 8GB 1TB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar

VATANBİLGİSAYAR.COM

GE60 NOTEBOOK CORE İ7 4700MQ 2.40 GHZ-16GB-1TB-15.6-2GB-W8 NOTEBOOK BILGISAYAR

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
    İyi forumlar.

• evet ilginç bir durum gibi görünüyor...daha önce de burada birisi sormuş cevap alamamış....

bu arada üsttekinin daha ucuz olduğu yerlerde var örn
    http://www.hizlial.com/msi-ge60-2oe-294xtr-i7-4700mq-24ghz-8gb-1tb-7200rpm-2gb-gtx765m-156-freedos-notebook/30.001.1473.0205
    hepsiburadada bir ara 3000e kadar düşmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinmor

Merhaba Arkadaşlar.

Hepsiburada.com da olan 294XTR modelinde 8 gb ram var blueray ve işletim sistemi yok(freedos) ama;
    16 gb ram'e sahip ve Windows8 işletim sistemiyle gelen 215TR cihaz bundan çok daha ucuz!!!
    Yani Vatan'da olan 215TR modeli yüksek özelliklerine göre fiyatı çok iyi olmuş oluyor.

HEPSİBURADA.COM

MSI GE60 2OE-294XTR Intel Core i7 4700MQ 2.4GHz 8GB 1TB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar

VATANBİLGİSAYAR.COM

İyi forumlar.

Vatanda satılan ürünün normal fiyatı 4500 TL'dir. Şuanda sınırlı sayıda Web'e özel kampanya ile 1700-1800 TL gibi bir indirim ile satıyorlar. Bende siparişimi verdim Pazartesi gelecek inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: judaklomen

quote:

Merhaba Arkadaşlar.

HEPSİBURADA.COM

VATANBİLGİSAYAR.COM

İyi forumlar.

Vatanda satılan ürünün normal fiyatı 4500 TL'dir. Şuanda sınırlı sayıda Web'e özel kampanya ile 1700-1800 TL gibi bir indirim ile satıyorlar. Bende siparişimi verdim Pazartesi gelecek inşallah.

normal fiyatı 4500 tl falan değil , müşteriyi kandırıyorlar

• Bende kaç saattir aynı şeyi düşünüyorum.. Arkadaş konuyu açmış ama sonunu getiren olmamış.. Bilgi sahibi olan varsa mutlaka paylaşsın arkadaşlar.. Vatandan sipariş vermeyi düşünüyorum ama içim rahat etmiyor bir türlü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence vatan ürün adını yanlış yazmış çünkü o fiyata başka sitelerde de MSI GE60 2OE-294XTR var
    293 294 295 serileri var BUNLAR TÜRKİYE İÇİN oluşturulmuş versiyonları bence
    çünkü asıl sitede bir tane GE60 modeli var
    http://www.msi.com/product/nb/GE60_2OE.html#overview
  • açıklayayım. hepsiburada kazıkçı. ederinin çok üzerinde fiyatlara satıyor. başka sitelerde aynı pc yi çok ucuza bulabilirsiniz hepsiburadaya göre. (pc depo sanalmarketim ebrar bilgisayar vs..)

vatanda normalde 3bin in üzerine satıyorlardı. yeni seriler gelecek diye indirim yaptılar stok bitiriyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ürünün şarjı ne kadar sürede bitiyor bi de çok kaba saba mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

açıklayayım. hepsiburada kazıkçı. ederinin çok üzerinde fiyatlara satıyor. başka sitelerde aynı pc yi çok ucuza bulabilirsiniz hepsiburadaya göre. (pc depo sanalmarketim ebrar bilgisayar vs..)

vatanda normalde 3bin in üzerine satıyorlardı. yeni seriler gelecek diye indirim yaptılar stok bitiriyorlar.

sanki vatan çok indiirmci :) %30 indirim diyor diğer sitelerle aynı fiyata geliyor...
    Ben yine de model konusunda farklılık olduğunu düşünüyorum yoksa bu kadar bariz fark olmazdı.
  • vatandaki 16gb ram ve win8 yüklü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

vatandaki 16gb ram ve win8 yüklü...

onu yazmış zaten arkadaş.... öyle olduğu halde ucuz diğer siteden....
    bu makina için değildi yazdıklarım.
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar.

HEPSİBURADA.COM

VATANBİLGİSAYAR.COM

İyi forumlar.

Sonuç ne oldu MSI mı aldınız?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.