Şimdi Ara

MSI GE60 2PC-089XTR Apache Kullanıcı İncelemesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
10
Favori
35.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben bu laptop dan msi ge70 modalin den 2 adet almayı duşünüyorum fakat merak ettiğim bi konu var klavye deki led ışıklar yüzünden laptup un ısı durumu çok fazla oluyormu malum işlemci ve ekran kartı hard disk bunların ısıları bi laptop için risk alt dan aydınlatmalı klavye olduğu için bu laptop un aşırı ısınıp ısınmağını merak ediyorum birde klavyedeki ışıkları istediğimiz zaman kapata biliyormuyuz. Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi gunler merak ettigim bir konu var yardimci olabilirseniz sevinirim.
    Kafamda 2 model var
    1. Si
    http://www.hepsiburada.com/m/msi-ag220-2pe-013tr-intel-core-i5-4200h-2-8ghz-8gb-1tb-21-5-windows-8-1-led-all-in-one-bilgisayar-p-BD801876

2. Si zaten ssd li ge60

İ5 li gtx860 mi yoksa ssdli i7 li gtx850 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheart79

Merhaba ben bu laptop dan msi ge70 modalin den 2 adet almayı duşünüyorum fakat merak ettiğim bi konu var klavye deki led ışıklar yüzünden laptup un ısı durumu çok fazla oluyormu malum işlemci ve ekran kartı hard disk bunların ısıları bi laptop için risk alt dan aydınlatmalı klavye olduğu için bu laptop un aşırı ısınıp ısınmağını merak ediyorum birde klavyedeki ışıkları istediğimiz zaman kapata biliyormuyuz. Simdiden tesekkurler

ışıkla ısınmanın hiç alakası yok gönül rahatlığıyla alabilirsin. zaten ışıkları kapatabiliyorsun da
  • Tavsiye eder misiniz?

Vatan'da fiyatı 4,100 Tl civarı. Sizce 3,200 Tl civarına düşme ihtimali var mı?
  • Arkadaşlar MSI GE60 Apache 2PC-496XTR modelini almayı düşünüyorum sizce nasıl? Bir de bu sinemalardan yürüttüğümüz polarize gözlükleri kullana bileceğimiz bir destek var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BeratMeric

quote:

Orijinalden alıntı: Draker

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Draker

quote:

Tavsiye icin teşekkürler arkadaşım. Ürünü aldım herşeyinden gayet memnun kaldım doğru bi tercih yaptığımı anladım.:) ama şöyle bi sıkıntı var, w8.1 kurdum ardından driverlar vs hepsini verdikleri cdden kurdum. Masaüstünde sağ tuş tıkladığım da rötarlı açıyor bu yenile,özellikler vs kutusunu, bide bazen klasörler arasında gezinirken hafif bi kasma oluyo. Acaba driverları yüklerken eksik bişey mi yaptım veya bi ayarını mı yapmak gerekiyo bilemedim.

Hayırlı olsun hocam güle güle kullan :) Güç seçeneklerinden mekanik sürücüyü tasarruf modundan çıkartırsan takılma sorunu kalmaz. En kısa sürede SSD'ye terfi edersen, sınıf atlamış olursun.

Eyvallah kardeşim benim. Biraz araştırıp o sonuca ulaştım ben de zaten forumlardan.:) suanlık sıkıntı yok gibi. Ssd de kesinlikle düşünüyorum ilerleyen süreçte yani okuduğum araştırdığım kadarıyla olmazsa olmaz bişeymiş ancak bi kaç merak ettiğim şey var. Hani cok anlayan biri olmadığım için bu işlerden, bu ssd nasıl bir fark oluşturuyo? Yani nesi önemli bu kadar? Ve bunun yanında kullanmamı tavsiye edeceğiniz antivirüs olsum,ram temizleyici performans arttırıcı programlar olsun ve ya ne biliyim farklı programlar,sistemler, oyunlar bile dahil😊 hakkını verebilmek istiyorum bu makinenin anlatabiliyo muyum.:)

GE60'a SSD'yi taktığın zaman makine 8 saniyede açılır 4 saniyede kapanır. Yazılım ve oyun açılma süreleri çok fazla hızlanır. Yani; SSD aldığında makinenin tüm okuma ve yazma işlemlerinde hissedebileceğin müthiş bir hız kazanırsın.

Ha bide SSD Markası önerebilir misin?

MSATA SSD istersen Kingston tavsiye ederim. Okuma hızı 550MB - yazma Hızı 520MB:

http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-120gb-msata-ssd-okuma-hizi-550mb-yazma-hizi-520mb.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Definitive©

Merhaba,

Bendeki modelde 128 GB SSD ve 1 TB HDD mevcut. İkinci bir SSD takabilir miyiz? Elimde 256 GB SSD var ama işletim sistemini kurmadan değiştirmediğim için tüm kurulumu yeniden yapmaya üşendiğim için 128 GB SSD ile kullanıyorum. Eğer ikinci SSD 'yi takabiliyorsam süper olacak. 1 TB HDD'yi de sökmek istemiyorum.

İkinci SSD için MSATA yuvası var, ilk sayfada resimlerden görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheart79

Merhaba ben bu laptop dan msi ge70 modalin den 2 adet almayı duşünüyorum fakat merak ettiğim bi konu var klavye deki led ışıklar yüzünden laptup un ısı durumu çok fazla oluyormu malum işlemci ve ekran kartı hard disk bunların ısıları bi laptop için risk alt dan aydınlatmalı klavye olduğu için bu laptop un aşırı ısınıp ısınmağını merak ediyorum birde klavyedeki ışıkları istediğimiz zaman kapata biliyormuyuz. Simdiden tesekkurler

Klavyenin arka aydınlatmasında kullanılan LED'ler kesinlikle ısı üretmezler. İçin rahat olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartreew01

Arkadaşlar MSI GE60 Apache 2PC-496XTR modelini almayı düşünüyorum sizce nasıl? Bir de bu sinemalardan yürüttüğümüz polarize gözlükleri kullana bileceğimiz bir destek var mı ?

Uzun süredir kullanıyorum, kalitesinden çok memnunum. Sinemadan araklanan gözlükler bu dizüstünde işe yaramaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyildiz

Tavsiye eder misiniz?

Vatan'da fiyatı 4,100 Tl civarı. Sizce 3,200 Tl civarına düşme ihtimali var mı?

Rahatlıkla tavsiye ederim. Dolar düşerse fiyatlarda orantılı olarak azalır ama 3200 tl seviyesine inmez.
  • 1 TB harddisk'i söküp DVD yuvasına takabilir miyiz? Bunun için almak gereken aparat Türkiye'de bulunuyor mu?
    İçerdeki 2.5" yuvaya elimde mevcut 256 GB SSD'yi takmak istiyorum, 1 TB'ı da DVD yuvasından DVD 'yi söküp buraya diski takacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Definitive©

1 TB harddisk'i söküp DVD yuvasına takabilir miyiz? Bunun için almak gereken aparat Türkiye'de bulunuyor mu?
    İçerdeki 2.5" yuvaya elimde mevcut 256 GB SSD'yi takmak istiyorum, 1 TB'ı da DVD yuvasından DVD 'yi söküp buraya diski takacağım.

1TB HDD'i, DVD yuvasına takmak için gerekli aparat:

http://www.teknobiyotik.com/depolama/hdd-kutu-disk-kutusu/akasa-n-stor-notebook-slim-sata-optik-surucu-odd-yuvasi-uyumlu-2-5-sata-hdd-kutusu.html

Bunu kullanırsan, dizüstü üzerindeki HDD yuvası boşa çıkar ve oraya SSD takabilirsin.

• Draker kullanıcısına yanıt
    Merhaba işlemci olarak ne kullanıyorsun ek olarak paramı verdin işlemciye ?

• hocam ben ge70 i7 li modelini almayi dusunuyorum freedos olarak acaba laptopu aldiktan sonra yapmam gereken islemler neler bu driver islerinden pek anlamamda :) bilgisayarciyami vereyim yoksa kendim halledebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZynxEvil -- 15 Şubat 2015; 12:34:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartreew01

Merhaba işlemci olarak ne kullanıyorsun ek olarak paramı verdin işlemciye ?

İşlemci i7-4700HQ. Aldığımda üzerinde vardı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bomkafa

hocam ben ge70 i7 li modelini almayi dusunuyorum freedos olarak acaba laptopu aldiktan sonra yapmam gereken islemler neler bu driver islerinden pek anlamamda :) bilgisayarciyami vereyim yoksa kendim halledebilirmiyim

Kendin çok rahat halledersin, gözün hiç korkmasın :) Windows'u kurduktan sonra bu linkten driver'ları indirip kurman yeter. Bilgisayarcıya boşan para verme:

http://www.msi.com/support/nb/GE70-2PE-Apache-Pro.html#down-driver&Win8.1 64

• Draker kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler hocam peki freedos bir pcye en bastan windows kurulumunu hic bilmeyene anlatir gibi anlatan bi konu varmi donanimhaberde ve sizce hangi sistemi kullanmaliyim 7 mi 8 mi. Bu arada hocam ilgi ve alakaniz cok tesekkurler sorularimi cevapsiz birakmadiniz saolun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bomkafa

Cok tesekkurler hocam peki freedos bir pcye en bastan windows kurulumunu hic bilmeyene anlatir gibi anlatan bi konu varmi donanimhaberde ve sizce hangi sistemi kullanmaliyim 7 mi 8 mi. Bu arada hocam ilgi ve alakaniz cok tesekkurler sorularimi cevapsiz birakmadiniz saolun :)

Şu link yardımcı olur:

http://www.exper.com.tr/destek/windows-8-1-yukseltme/windows-8-1-temiz-kurulum-kilavuzu

Win 8.1 tavsiye ederim. Kullanım rahatlığı ve güncel olması nedeniyle uzun süre kullanırsın.

• Bu bilgisayarın vatanda satılanı ile neden arasında çok fark var?

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge60-2pc-496xtr-apache-notebook-pmu327737

• ısınma sorunu oluyor diyorlar, bu laptopta maxwell mimarili nvidia ekran kartı yok mu o ısı neden?

90 derece diye yazmışlar yukarda, o kadar ısınıyorsa bu laptop alınmaz bence.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.