Şimdi Ara

MSI GE60 Demonte Etmek & Temizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    daha önceden notebook açmamış/temizlememiş arkadaşlarım olabileceğini düşünerek mini bir video çektim.
    MSI GE60 modelli bir notebook nasıl demonte edilir, nasıl temizliği yapılır bunun hakkında.

Link;https://www.youtube.com/watch?v=nDRQH8TFftk

Umarım faydasını görürsünüz, iyi forumlar.

• Abi seni her zaman takip ediyorum benim bi sorum olacaktı payday 2 oynarken cpu 20 de ram 3.7 de oluyor fakat ısı 88 i görüyor fan da mı bi sorun var yoksa msi lar mı böyle? (Ekstra bi soğutucum yok)

Teşekkürler.
  • şimdi msi'ların fan olayları zaten beni benden alan bir kavram, normal bir pc yi ayda 1 temizliyorsan, msi'ı 2 haftada 1 temizleyeceksin. onun haricinde kullanımından itibaren uzun zaman geçtiyse macunu da yenilemeni öneririm, vakit bulursam yenileyeceğim ben de.
    geç cevap verdiğim için özür dilerim, sınav haftası anca bakabildim :(
    @Pingu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekanikgunler

şimdi msi'ların fan olayları zaten beni benden alan bir kavram, normal bir pc yi ayda 1 temizliyorsan, msi'ı 2 haftada 1 temizleyeceksin. onun haricinde kullanımından itibaren uzun zaman geçtiyse macunu da yenilemeni öneririm, vakit bulursam yenileyeceğim ben de.
    geç cevap verdiğim için özür dilerim, sınav haftası anca bakabildim :(
    @Pingu

Yok önemli değil hocam o temizleme olayını aldığımdan beri bi ssd yi takınca yapmıştım. :D Yakın bi zamanda tekrar yapmaya calısacagım.:)
    Teşekkürler

Fanı iyice temizledim bi parmak toz cıktı normal calısırken 58 derece olan laptop 38 40 arası gelip gidiyor :

Oyun denemesi yastık üstünde 1.5 saatte max 82 yi gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pingu -- 7 Mart 2015; 2:15:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.