Şimdi Ara

Msi Ge60-Ge70 Leageu of Legends

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NB MSI GE70 2OE-265XTR i7-4700MQ 2.4GHz 8GB 128GB SSD+1TB 2GB GTX765M 17.3" FreeDOS
    almayı düşünüyorum genel olarak çizim (autocad,3dmax,phothop vs..) için kullacağım fakat aynı zamanda koyu bir leageu of legends oyuncusuyum uzun saatler oynayabiliyorum.

Öğrenmek istediğim bilgisiyarı alanlar veya kullananlar LOL performansı açısından sıkıntı çekiyormu??

FPS,ısınma vs... ?? bu tarz sorulara cevap arıyorum ,şimdiden teşekkürler

• yokmu hiç bu bilgisayarla LOL oyanayan ya :)
  • The DarQue kullanıcısına yanıt
    Rahatlıkla alabilirsin uzun süredir kullanıyorum ve 2 arkadaşımada aldirttim. Hiçbir oyunda sıkıntı yaşamazsın, grafikkeri yüksek oyunlarda 80 derece civarinda bir ısı üretiyor. Merak ettiğin başka bir şey varsa sorabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ge70 ekranı geniş olmasıyla çizim programlarında size kolaylık sağlar dediğiniz oyun bu makine için çerez.
  • ynal kullanıcısına yanıt
    To ynal

öncellikle cevabınız için teşkkür ederim..

İnternette bazı sitelerde ''ne denirse densin ısınma problemi var'' yazıyor.. Ben eski bi asus n55 kullancısıyım ve cidden makinemden memnundum,ne fps nede ısınma sıkıntısı çektim, fakat garantiye yolladığımda ürünü yapamadıklarını para iade veya ürün yenisini önerdiler bende paramı istedim her nedense :) şimdi o parayla sanırım memnun olmama rağmen kaşınarak bir değişiklik istedim :) vericeğim ücret yanında pişmanlık yaşamak istemiyorum açıkcası.. herneyse uzun lafın kısası öyle yüksek efektlerle oynayayım gibi bi kaygım yok orta ayarlarda illaki fps sıkınıtısı olmaz bu gamer laptopunda benim için şuan tek kaygı sıcaklık durumu şu duruma açıklık getirebilrsem benim için hiç bir sıkıntı yok :)

-------------------------------------

To Cengaver53

cevabınız için teşekkürler..

birde genel olarak bişey sormak istiyorum ?? ge70 sadece hizlial.com da bulabildim,diğer sitelerde hep stoklarda yok yazıyor.bu site(hizlial.com) 24 saat içinde ürünü yolluyormu bilginiz varmı??
    yada farklı bir güvenilir uygun site önerebiliyormusunz?*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The DarQue -- 27 Şubat 2014; 11:18:05 >

Sanalmarketim e stok bilgisi sor, baya ilgililer:
    http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe265xtr-core-i74700mq-8gb-128gb-ssd--1tb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_51387/

1-2 haftaya stoklara girer diye tahmin ediyorum.

• lolde turbo fan acmaya bile gerek kalmiyor cok uzun sure oynarsan en kotu turbo fan ile hic bir isinma sorunu yapmaz fps olarakta dikey senk kapaliysa 250lerde geziyor ama gereksiz bosa yorar dikey senk acik 60fps sabitte oynuyorum isinma sikayetleri var ama benim basima gelmedi memnunum tavsiye ederim

• cengaver' in de dediği gibi çerezinde ötesi imkan verirse aynı anda 5 tane lol çalıştırır.

ilk nesil i5 4 gb ram kıytırık ekran kartlı 4-5 yaşında makineler bile 60 fps oynatıyor lolü.
  • Bende GE60 602xtr var son ayarlarda çok rahat oynayabiliyorum dostum, rahat oynarsın sende.
  • zeuspwnz kullanıcısına yanıt
    teşkkürler cevap için..bazı hafta sonları 8-9 saat aralıksız oynayıp abartığım oluyor :) ..bilgisayarın fazla yorulup kendini kapatma ihtimali varmı sence kullancı olarak anlarsın sanırım.. full ayarda gözüm yok :)
    Bilgisayar kendini kapatmaz elemanlar bir yere kadar ısınır orada kalır saatlerce oynarsınız.Kendini kapatması için işlemci sıcaklığını bulması gerekir oda 105 derecedir.Donanımsal bir sıkıntı soğutma ssteminde aşırı tozlanma bozulma yoksa o sıcaklığı görmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The DarQue

teşkkürler cevap için..bazı hafta sonları 8-9 saat aralıksız oynayıp abartığım oluyor :) ..bilgisayarın fazla yorulup kendini kapatma ihtimali varmı sence kullancı olarak anlarsın sanırım.. full ayarda gözüm yok :)

Eylül ortasından beri kullanıyorum bu bilgisayarı, AC 3, PES13, CoD Black OPS 2, Battlefield 3, Payday 2 ve LoL gibi oyunları tüm gün oynarım ve bilgisayarı kapatmam bile fakülteye giderken ya da uyurken, ben bir sorun yaşamadım şu ana kadar :D Ama bazen oyun oynarken ısındığını gördüğüm için turbo fanı açarak oynuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.