Şimdi Ara

msi ge60 hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://translate.google.com/translate?sl=de&tl=tr&prev=_t&hl=de&ie=UTF-8&u=http://www.notebooksbilliger.de/vergleich.php?%26product_id%3D126781%2c126763

arkadaşlar bi tanıdık vasıtasıylan almanyadan msi ge60(linkteki) modelini getirmeyi düşünüyorum sizce nasıl? yorumlarınız nedir. Aslında asus n550 almayı düşünüyordum ama burayla nedredeyse hiç bir farkı yoktu. msi fiyatı bana cok uygun geldi sizler nedersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasanUyar -- 21 Eylül 2013; 23:19:07 >

• Bu ge60 modelinin de ekran kartı 750m. Ekran kartı aynı, fiyat da farketmiyorsa ben Asus'u tercih ederdim, hem bu durumda neden ta Almanya'dan getirmekle uğraşasınız ki? Garantisi deseniz ayrı mesele zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TourniQueT93

Bu ge60 modelinin de ekran kartı 750m. Ekran kartı aynı, fiyat da farketmiyorsa ben Asus'u tercih ederdim, hem bu durumda neden ta Almanya'dan getirmekle uğraşasınız ki? Garantisi deseniz ayrı mesele zaten...

Ge60 in gtx765mli modeli var asıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tta almanyadan getirtme sebebim fiyatı 799 € yani 2140 tl gibi bir fiyata geliyor bana. türkiyede yok. Ekran kartının 750m olmasıda fazla oyun oynayan biri olmadığım için gtx765 almaya gerek duymadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasanUyar -- 22 Eylül 2013; 10:55:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasanUyar

tta almanyadan getirtme sebebim fiyatı 799 € yani 2140 tl gibi bir fiyata geliyor bana. türkiyede yok. Ekran kartının 750m olmasıda fazla oyun oynayan biri olmadığım için gtx765 almaya gerek duymadım

Fiyatı cok iyiymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    bu yüzden almayı düşünüyorum zaten hocam. geldiğinde 8 gb ram ekleyip elimdede bir adet ssd var onu takıp kullanmayı düşünüyorum.
  • HasanUyar H kullanıcısına yanıt
    http://www.notebookadresi.com/asus_n550vj-cn211d_notebook
    Sizce de önerdiğiniz modeldense şu daha sağlam değil mi? Oyun için yırtınmıyorsanız Msi'a bağlanmak zorunda değilsiniz. Çift fanlı, gayet şık ve sağlam bir kasaya sahip ve 2 yıl garantili mis gibi Asus güvenilirliği varken gaming notebook piyasasına yeni atılmış belli bir istikrara sahip olmayan bir markanın f/p sağlamak amacıyla makul kalitede kasa-donanım bileşenli ürününü, yaygın dile getirilen ısınma durumunu da gözardı ederek yurtdışından garantisiz getirip risk almayı mı tercih ediyorsunuz? Ekran kartı ve hdd benim için önem teşkil etmeseydi kullanmakta olduğum GE60-2OE yerine kesinlikle Asus'u almıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd hakkında yardım
    11 ay önce açıldı
    ssd konusunda yardım.
    5 yıl önce açıldı
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TourniQueT93 T kullanıcısına yanıt
    zaten asus n550 msi ge60 arasında kalmıştım. ben pek oyun oynayan bir insan gediğimdir. arasıra pes13.Bu yüzden ilk tercihim asus tu. Gerek kasa kalıtesi,görünümü, gerekse güvence olarak bende asus istemiştim. ama almanyada bic bir freedos lu model bulamadım. Araştırdığım sitelerde 1099-1199 € civarındanyı fiyatları.bu yüzden bende msi secmek zorunda kaldım. MSI secmek zorunda kaldık ki fiyatıda gayet uydun 2140 tl ye denk geliyor. Türkiyede bu fiyata hayatta bulamam böyle bir pc
  • HasanUyar H kullanıcısına yanıt
    Verdiğim linke bakmışsınızdır herhalde ama 2500 TL uygun değil mi? Almanya'dan almak zorunda mısınız Avrupa'da bilgisayar piyasası ucuz değil ki. Ben de Avusturya'da yaşıyorum ama GE60'ı Türkiye'den aldım da geldim. Amerika'dan, Tayvan'dan vs. getirteceksinizdir anlarım da... Ayrıca Türkiye'de yaşıyorsunuz madem, şans bu cihazda sorun çıktı ne yapacaksınız Almanya'ya mı götüreceksiniz veya servise para mı bayılacaksınız? Ben bu riski aldım, çünkü başka şansım yoktu. Ama sizin alternatifiniz olduğunu düşündüğüm için söylüyorum. Tekrar diyorum birebir fiyatları istediğiniz gibi karşılaştırın, bilgisayar konusunda Avrupa Türkiye'den ucuz değil. Türkiye'de o fiyata bulamamanızın sebebi GT 750M, 4GB Ram, 500GB 5400RPM HDD gibi kırpılmış donanıma sahip alternatif modellerden getirmemeleri. Ben fikrimi belirteyim de, tercih yine sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TourniQueT93

Verdiğim linke bakmışsınızdır herhalde ama 2500 TL uygun değil mi? Almanya'dan almak zorunda mısınız Avrupa'da bilgisayar piyasası ucuz değil ki. Ben de Avusturya'da yaşıyorum ama GE60'ı Türkiye'den aldım da geldim. Amerika'dan, Tayvan'dan vs. getirteceksinizdir anlarım da... Ayrıca Türkiye'de yaşıyorsunuz madem, şans bu cihazda sorun çıktı ne yapacaksınız Almanya'ya mı götüreceksiniz veya servise para mı bayılacaksınız? Ben bu riski aldım, çünkü başka şansım yoktu. Ama sizin alternatifiniz olduğunu düşündüğüm için söylüyorum. Tekrar diyorum birebir fiyatları istediğiniz gibi karşılaştırın, bilgisayar konusunda Avrupa Türkiye'den ucuz değil. Türkiye'de o fiyata bulamamanızın sebebi GT 750M, 4GB Ram, 500GB 5400RPM HDD gibi kırpılmış donanıma sahip alternatif modellerden getirmemeleri. Ben fikrimi belirteyim de, tercih yine sizin.

evvallah yaptığın yorumlar için.bir cok noktada haklısın.özelliklede garanti konusunda kafama en cok takılan noktalardan birisi garanti konusuydu.elektronik cihazı almakla iş bitmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.