Merhaba arkadaşlar 3-4 gündür laptopumu kullanmıyordum bugün açmam gerekti ve saçma bir sorunla karşılaştım. Şuanda klavyede bazı tuşlar çalışmıyor bazıları doğru çalışıyor bazıları ise tamamen saçma çalışıyor.
Örneğin: a,d,f,j,k,l,ş tuşlrına basınca çalışmıyor i tuşuna basınca ise -i yazıyor numlock tuşu çalışmıyor. Klavyenin sağ tarafında bulunan sayı bölümünde / basınca çalışmıyor - ye basınca -i yazıyor sağdaki tuşlardan 2 ye basınca enter görevi görüyor gibi gibi klavyede saçma sorunlar mevcut. Bir türlü çözüm bulamadım. Evde harici klavye yok test edemiyorum.
Kontrol ettiklerim: F,Q klavye, Türkçe, ingilizce modu, fn+f11 basılı tutma, fn+numlock vb. çeşitli tuş kombinasyonlarını denedim ama hala aynı.
Bu sorunla daha önce karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Daha önce temizlik amacıyla laptopu açtıysan ince klavye kablosunu tam takamamış olabilirsin. Laptopu hiç açmadıysan üzerine herhangi bir sıvı dökülmüş olabilir mi?
Murat Trp
kullanıcısına yanıt
Laptopu daha önce açmadım. Sıvı konusunda da çantanın içerisindeydi herhangi bir sıvı teması olmadı. Çok garip bi sorun yani anlamadım gitti internette buna benzer sorunları fn+f11 gibi çeşitki kombinasyonlarla çözmüşler ama bende işe yaramadı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme