Şimdi Ara

MSİ GE60 mSATA SSD ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
10.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben ssd taktırmak istiyorum. dvd player'ı bilgisayarı aldığım günden bu yana 1 kere kullandım bu yüzden dvd yuvasını söküp kurmayı düşünüyorum. bunu nasıl yapabilirim? bilgisayarı sadecenotebook adresinden almıştım acaba onların servisine mi götürmeliyim yoksa kendim yapabilirmiyim? kendim yaparsam garantisi patlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

arkadaşlar ben ssd taktırmak istiyorum. dvd player'ı bilgisayarı aldığım günden bu yana 1 kere kullandım bu yüzden dvd yuvasını söküp kurmayı düşünüyorum. bunu nasıl yapabilirim? bilgisayarı sadecenotebook adresinden almıştım acaba onların servisine mi götürmeliyim yoksa kendim yapabilirmiyim? kendim yaparsam garantisi patlar mı?

garantide sorun çıkıcağını sanmıyorum servise verirken çıkartıp yerine takarsınız. siz yapabilirsiniz. dvd rw yi yerinden çıkartın ssd yi takın.
  • ARKADAŞLAR GE60 128GB SSD Lİ ALDIM ANCAK FREEDOS ALDIM.. ANCAK İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLEME SIRASINDA SSD DİSKİ SİLDİM NASIL GERİ GETİREBİLİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: sLeePkoNaT

ARKADAŞLAR GE60 128GB SSD Lİ ALDIM ANCAK FREEDOS ALDIM.. ANCAK İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLEME SIRASINDA SSD DİSKİ SİLDİM NASIL GERİ GETİREBİLİRİM

ssd yi nasıl sildiniz? biostan gözükmüyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raSe34

quote:

ARKADAŞLAR GE60 128GB SSD Lİ ALDIM ANCAK FREEDOS ALDIM.. ANCAK İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLEME SIRASINDA SSD DİSKİ SİLDİM NASIL GERİ GETİREBİLİRİM

İŞLETİM SİSTEMİNİ YÜKLEYECEĞİMİZ DİSKİ SEÇEREK BİÇİMLENDİRMEK YERİNE SİLDİM YANLIŞLIKLA ..FAZLA ANLAMIYORUM BIOSDAN NASIL BAKABİLİRM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • quote:

quote:

quote:

İŞLETİM SİSTEMİNİ YÜKLEYECEĞİMİZ DİSKİ SEÇEREK BİÇİMLENDİRMEK YERİNE SİLDİM YANLIŞLIKLA ..FAZLA ANLAMIYORUM BIOSDAN NASIL BAKABİLİRM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

şimdi baktım biosdan görünüyor ancak bilgisayarda sürücü kısmnda yok sadece c:/ var

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi baktım biosdan görünüyor ancak bilgisayarda sürücü kısmnda yok sadece c:/ var

tamam direk o c ye kurun

• MSI GE 70 sahibiyim msata slotuna takma amaçlı ssd almıştım ocz vertex 4 msata uyumlu içini açınca uygun giriş var fakat ssd sığmıyor oraya alacaksanız sadece msata uyumlu küçük ssd lerden alın. SSD yi harddisk yerine taktım harddiskide çıkarıp dvd-rw nin yerine dvd-rw yi dışardan kullanıyorum USB ile. msata slotum halen boş.
  • iugur İ kullanıcısına yanıt
    SSd nin içinde normal bildiğimiz msata var zaten ama soket olarak biraz farklı olduğu için msata slotuna uymuyor
  • Alıcagım msi win 8 kurulu sonradan msata takarsam win 8 silinirmi birde msatayı takınca direk pc algılarmı yoksa herhangi birşey yapmam gerekiyormu
  • Cevabını bilen yokmu ?
  • win8 recovery bolumunde gizli olarak durur. Onu baska bi diske kopyalayabiliyorsunuz. Back up programlarıyla. Yada sifresini edinip netten download felan edilebilirmi orasını
    ihtimal olarak tutalım simdilik. Yeni notebooklarda cd icinde gelmedigi icin win bu da sıkıntı. Esasında bi tane kopyasını vermeleri lazım. Sonra ugras dur kopyalıcam die.
    Diger soruya gelince evet plug and play oldugundan bisiklete teker takar gibi takarsınız sona yola devam. Cokca disk yeri kullanmıyorsanız eski hdd ve driverı tasımak konusunda pek
    mutlu degilim. Cıkartılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 24 Kasım 2013; 16:49:41 >
  • Yani SSD yi taktıktan sonra hiç birşey yapmadan kendisi algılar diyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDComrade

aynen dvd rom aşırı derecede oynuyor dvd romun yerine ssd takıp harici bir dvd rom takma düşüncem var aslında fakat nasıl bir görüntü olur bilmiyorum

var mı dvd yi çıkarıp ssd takma gibi bir şansımız hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahsepya

quote:

aynen dvd rom aşırı derecede oynuyor dvd romun yerine ssd takıp harici bir dvd rom takma düşüncem var aslında fakat nasıl bir görüntü olur bilmiyorum

Evet var fakat yanında harici dvd taşımakta sıkıntı olacaktır 2 tarafı b değnek yani. M-Sata kullanmak en mantıklısı. Tabi Win 8i tekrar aktifleştirebilir miyiz format atarken orası muallakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDComrade -- 14 Aralık 2013; 20:43:40 >
  • quote:

quote:

quote:

Evet var fakat yanında harici dvd taşımakta sıkıntı olacaktır 2 tarafı b değnek yani. M-Sata kullanmak en mantıklısı. Tabi Win 8i tekrar aktifleştirebilir miyiz format atarken orası muallakta.

m-sata ları peki nasıl buluruz? normal ssd alıp içinden çıkartsak olmuyor mu neticede kutusudur heralde nette gördüklerimiz vesaire. sıkıntı yok freedos aldım zaten bilgisayarı ssd ye sistemi kurup bırakmayı düşünyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

m-sata ları peki nasıl buluruz? normal ssd alıp içinden çıkartsak olmuyor mu neticede kutusudur heralde nette gördüklerimiz vesaire. sıkıntı yok freedos aldım zaten bilgisayarı ssd ye sistemi kurup bırakmayı düşünyorum

Çok uzağında değil yukarıda paylaşmış arkadaş. Googledan araştırırsan da bulabilirsin. Ama türkiye gibi bir yerde doğal olarak m-sata biraz zor bulunuyor.

• Selamlar. İkinci el kısmında satmakta mecbur kaldığım Sıfır Plextor M5M 128 gb msata diskim mevcut. Neden sattığım konuda yazıyor. İhtiyacı olan için çok iyi fırsat.

http://forum.donanimhaber.com/m_85518290/f_/tm.htm#85571260

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bermanX -- 25 Aralık 2013; 2:49:59 >
  • forumdan bir arkadaş dvd rom yuvasına ssd takmak için bir aparat satıyordu lazım olur diye yer imlerime eklemiştim buyrun;
    http://forum.donanimhaber.com/m_60839467/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.