Şimdi Ara

msi ge60 nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-apache-pro-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-128ssd-1tb-156-gtx960-2gb-w81.html#ozellikler

nasıldır kronik bir sorunu var mı ? 5. nesil gtx 950m almak mantıklı mı ? aynı fiyat neredeyse ( cizim programları kullanılacak ağırlıklı )

• Mavi ekran, yazları cayır cayır, ne kadar temiz format atarsan at yazılımsal hatalar zırt pırt patlak veriyor uyarılar cıkıyor, bir yerden sonra umursamadim alismistim. Menteseler kirilmisti benim, birde havalandirma izgaralari. Servise gonderdigimde alt kasanind kirik oldugunu ogrendim. Musteri memnuniyeti icin alt kasayi kendileri değiştirecekmis guya. Menteselerin nasil kirildigini sordum alt kasa gevsedigi icin menteseleri kastirmistir dediler. E dedim alt kasayi ben kirmadigima gore menteseyide musteri memnuniyeti icin yapin dedim. Hayir dediler 55$+kdv ucret cikardilar. Kamera bozulmustu yazilimsaldir sen halledememissindir dedi servisteki arkadas, anakarttaymis sorun. En son yurt disindan anakart beklerken azami tamir suresi doldu para iadesi aldim. Simdide o parayi Sinan Yener diye bir dolandiriciya kaptirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monster'a bakmanı öneririm, msi'dan f/p bakımından üstündür
  • abluka. A kullanıcısına yanıt
    monster istemiyorum onun kalitesine ve servisine güvenemiyorum . ssd li baska öneriniz varsa sevinirim
  • smhyldz41 kullanıcısına yanıt
    o kadar kötü mü bu ? yoksa senin şansızlığın mı ?
  • TR0230374100 T kullanıcısına yanıt
    Bu vb laptoplarn kasasindan bir sey bekleme bence. Laptop isindimi sol mentese hamur oluyordu zaten...

• up
  • Msi alacaksan tavsiyem ge62 neden dersen çift fanlı daha iyi soğutma sağlıyor ge60 modellerde tek fan olduğu için daha çok ısınma yaşanıyor ayrıca tavsiyem bu modele bir bakmanız bizzat bende almayı düşünüyorum

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-2.html#.VjpRkV-3zCR

Not: bizzat bende Msi ge62 alacaktım bu modeli gördükten sonra vazgeçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: TR0230374100

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-apache-pro-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-128ssd-1tb-156-gtx960-2gb-w81.html#ozellikler

nasıldır kronik bir sorunu var mı ? 5. nesil gtx 950m almak mantıklı mı ? aynı fiyat neredeyse ( cizim programları kullanılacak ağırlıklı )

1 yılı geçkin GE60 Apache kullanıyorum. Gayet memnunum. Arkadaşın anlattığı menteşe, kamera vs. sorunları ile hiç karşılaşmadım. Almayı düşünürsen PE70 öneririm. Prestige serisinden ve çift fanlı soğutmaya sahip. Üzerinde i7-5700HQ işlemci + GTX960M ekran kartı var. Windows 8.1 ve çanta hediyeli:

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-pe70-2qe-077tr-gtx-960m-notebook-pmu343630

• dalxdalx D kullanıcısına yanıt
    Önerin için sağol ancak istanbulda yaşamıyorum ve fiyatına-özelliklerine bakıldığında kasasının iyi olmayacanı düşünüyorum. Bir sorun ile karşılaştığımda teknik servisine götüremedikten sonra garantisiz ürün almaktan hiç bir farkı kalmıyor.
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    Normalde bende onu beğendim ama içinde ssd yok vatandan alabilme ihtimalim var malesef
  • Ge62 bir üst nesil gtx970m lisi var bende sıkıntısı yok ge62 de çift fanlı collerbost soğutma var kasa daha güzel , ge60 ısınıyor diyenler var kronik sorun biraz şans işi aldığın yerle bile alakası oluyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR0230374100 T kullanıcısına yanıt
    Vatandan atmıştım zaten linki?

SSD'yi sonradan da taktırabilirsin.
  • En sonunda öyle olacak gibi geliyor. ge 62 alıp ssd takacam
  • Kasası sağlam istiyosan asusa bak msı dan 100-200 pahalı ama adamlar yapmış yok ben 2-3 yıl kullanırım diyosan msı al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.