Şimdi Ara

MSI GE60 or LENOVO Y580? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

metalman133

Panpa çok ciddi söylüyorum böyle çok bilmiş tavırlar sergiliyorsun arasında fark yok diyorsun.Peki şunu sorayım sana gtx li model Türkiyede olsa gt 650m i alırmıydın hala.Almazdın sebebini çok iyi biliyorsun. Sana kalsa 2 kartın arasında minicik bir fark var dersin... yok artıkk .....

Son olarak şunu söylüyorum 2 kartı da bütün oyun performansıyla karşılaştırdım.Düşün ki bf3ü gtx de ultra oynuyorsun.Gt de ise oynayamıyorsun en basit örnek olarak bunu aldığında ; seneye gt ile highda oyun oynamanın ne kadar zor olacağını , ama gtx de ultrada zorlanacağını ve highda paşalar gibi oynayacağını en kolay haliyle söylüyorum....
  • beyler açıkcası benim isim güvenilirlik yönünde msı ya ısındı çünkü lenovanın y560 ve y570 serilerinde çok büyük problemler yaşayanlar olmuştu onlarda ilk aldığında mesela y570 i çok beğenmişlerdi ama zamanla çok büyük sorunlar çıkmıştı bu yüzden lenovaya güvenemiyorum amam diğer biyandan özelliklere bakarsak tek sorun çözünürlükse ya evdeki televizyona bağlarım yada güzel bi monitörde alabilirim bunun dışında bi fark yoksa gönlüm lenova almak istiyor ama dediğim gibi donanımsal problemler çıkartırmı serviside bildiğim kadarıyla iyi değil ikilemdeyim bi yardım edin lenova kullananlar bi sorun olurmu sizce bu seride
  • arkadaslar alevlı tartısmanın ortasına bırde ben atlayayım.bende bu ıkı laptop arasında kaldım.benımde takıldıgım nokta fhd ve hd ekranları ve ekran kartları.ama en buyuk sorunum bu lenova markasına guvenemıyor olusum.cunku eskı serılerde cok sorun okudum.bu y580 ıcınde kasayı degıstırmemısler aynı dıyorlar aynı problemlerı yasatırmı acep? en ıyısı burda vatan computera falan gıdıp fhd ve hd ekran karsılastırması yapayım ben.
  • Gt650m ile 660m arasinda cok buyuk bir fark yok zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thezed

quote:

metalman133

Panpa çok ciddi söylüyorum böyle çok bilmiş tavırlar sergiliyorsun arasında fark yok diyorsun.Peki şunu sorayım sana gtx li model Türkiyede olsa gt 650m i alırmıydın hala.Almazdın sebebini çok iyi biliyorsun. Sana kalsa 2 kartın arasında minicik bir fark var dersin... yok artıkk .....

Son olarak şunu söylüyorum 2 kartı da bütün oyun performansıyla karşılaştırdım.Düşün ki bf3ü gtx de ultra oynuyorsun.Gt de ise oynayamıyorsun en basit örnek olarak bunu aldığında ; seneye gt ile highda oyun oynamanın ne kadar zor olacağını , ama gtx de ultrada zorlanacağını ve highda paşalar gibi oynayacağını en kolay haliyle söylüyorum....

''panpa'' ne ?

kendince laf sokmuşsun gtx gelse kimin ne alcağını çok iyi biliyoruz.. imzana da eklemişsin baya öfkeyle gtx alın 1 yıl daha uzun oynayın tarzı.. bana 'çok bilmiş' demişsin de .. neyse
    eğlendiysen sorun yok.

ben ikiside aynı donanım ile Türkiyede var da ben sana GT al paran boşa gitsin demedim.

lenova nın donanımı ile msi ın donanımını karşılaştırdığımda sadece gtx için lenova alınmaz dedim.

evet fazla fark yok sonuçta aferin karşılaştırmıssın bütün oyunları da bilen arkadaş biliyor zaten.

Ben sana zaten ikiside Türkiyede olsa gider 0NC alırım 650m daha süper demedim
    Türkiyede olsa ben de gider 0ND alırım çok zeki olmaya gerek yok bunu anlayabilmek için .

Halihazırda zaten şu an Türkiyede hem 3610qm işlemci hem gtx660 içeren bir laptop var git araştır onuda Asus G75vW in Türkiye ye gelmiş bir modelinde bu donanım var.

Elimde olsa bahsettiğim Asus u alırım . Türkiyede var ama laptopa o kadar para veremem.

Mutlu olacaksan şunu da belirteyim param olsa Asus G75vW in Türkiyede bulunmayan i7-3720QM, Nvidia GTX 670M li 3D donanımlı olan laptopunu alırdım .

Neyin iyi neyin kötü olduğunu biliyoruz . Sana yaptığım karşılaştırma şuan Türkiyede alınabilecek laptoplar arasında bahsettiğimiz modeller arasında idi.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalman133 -- 27 Temmuz 2012; 22:32:29 >

• Yahu anliyorum tabikide alinabilecek en iyi laptop.O su goturmez bir gercek zaten.Konusma seklime aldirmamissin fazla zaten cok ciddi yazmadim onlari
    ofkeliyim aslinda ama bu Msi a olan bir ofke.Getirse keske su laptopi diye.Neyse ben su tavsiye ettiginiz laptopada bakayim fiyatina felan.En son diyecegim sey Lenovo ne arar Msi forumunda la! olmasi.Yani tabikide en ideal laptop Msi 0nc.

Not:Asus G75vW a baktim da sadece uhhh diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thezed -- 28 Temmuz 2012; 10:45:03 >
  • Lenovoya sorunlu diyen arkadaslar bildigin sallamis. Bende 4 senelik y550 serisi var su ana kadar ne isinma ne ses ne kirik cikik ne sarj problemi gormedim. Ikinci olarak abimde lenovo nun IBM i ilk aldiginda cikardigi ideapad ve thinkpad hybrid i denebilecek bir urunu var ki reklamini cok iyi hatirliyorum adamlar mutfakta ustunde biber domates falan kesiyorlardi. Ha iste o laptopta 6 senedir citini cikarmadan calisti ki abimin hic fotmat atmadigini biliyorum hatta masaustu full simge dolar ve bilgisayar acilmayacak kivama gelir gibi oldugunda hardiski bosaltir diski skstirir yoluna devam eder 6senedir olay boyle kim yasamis lenovo ile sknti gelsin tartisalim bilmeden kullanmadan yazmayin suraya yorum arkadasim. MSI kullanan arkadasimda var super diyor ama bir ASUS degil diye de ekliyor.
  • Hangi laptopu aldın ? Ben de bu ikisi arasında kaldım izlenimlerini paylaşırsan sevinirim.
  • son olarak MSI GE60 mı LENOVO Y580 mi? benim istediğim bu sene ve önümüzdeki seneler oyunları son derece iyi grafikte oynamak...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.