Şimdi Ara

MSİ GE60 USB SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AZ ÖNCE BAŞIMA geldi ve çok canım sıkıldı..bilgisiayarım usb leri okumuyor driverı kurdum bi işe yaramadı..şöyle bi enteresanlık var bilgisiayarı kapattığımda açma düğmesine basmadan önce mouse takılı ise ve açıyoram mouse u kullanabiliyorum açıldığında..fakat açıldıktan sonra mouse u çıkarup yeniden takarsam mouse u okumuyor..ayrıca diğer (3.0) usb ler ise okumuyor takıl usb vs...

ne yapmalıyım çok acil ardımınızı bekliyorum...

NOT: bilgisiayar kapat dediğimde kapatılıyor ekranı çok uzun sürüyor yaklaşık 5-10 dk normalde 2-3 saniye sürüyodu... ????

• Windows herhangi bir güncelleştirme yaptı mı veya sen herhangi bir güncelleme veya program kurdun mu bundan ileri gelme olasılığı var.Kapanışında uzun sürdüğünü söylüyorsun Windows updatede son olan güncelleştirmelere bakarmısın.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    bilgisyarı sürekli güncelliyorum güncelleme geldiğinde..dün akşam bi sıkıntı yoktu bugün oldu nedense...

bu arada baktım WİNDOWS GÜNCEL yazıyor
  • Buna güncellemeler neden olmuş olabilir .En son güncelleştirmelere bakmanı istemiştim Windows'un güncel olup olmadığına değil yüklenen güncelleştirmeler genelde güvenlik güncelleştirmeleridir sistemide yavaşlatan bu son güncelleştirmeler diye düşünüyorum.
    hee pardon buyur üstad SS aldım resmi ekledim
     MSİ GE60 USB SORUNU
    sorun kendiliğinden düzelmiştir.. bende anlamadım nasıl oldu ama yinede ilgin için teşekkür ederim..saolasın

kolay gele ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.