Şimdi Ara

Msı GE62 6QC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Belli bir süre sonra fandan her zamankınden degısık sesler gelmeye basladı ve oyunlarda çok fazla ısınmaya basladı klavyeye uzun sure el surulmeyecek kadar ısınıyordu bıos ve fırmware bakınca sıteden fanla ılgılı yazı gorunce hemen guncellemelerı yaptım ama bu seferde turboda 7000 devırde calısan varlar turboyu acmama ragmen 5400 ü gecmıyor sol fan ıse 4000 bınde kalıyor zaten cok ısınıyordu devırlerde bu kadar dusunce daha fazla ısınmaya basladı acaba bıos ve fırmwarede mı bır sorun var yoksa benım fanlar mı bozuldu bu modelı kullanan arkadaslar var mı acaba ?

• Soğutucunun, GPU yada CPU'ya sorunlu teması, termal macunun işlevsiz hale gelmesi, aşırı tozlanma nedeniyle soğutucunun görevini yapamaması gibi fiziksel sorunlar da olabilir.
  • 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı model var. Hortlatma gibi olacak ama bu serinin sorunu baya var. Soğutucı sistemi komple değişecek.Bu arada şarjsız kullanımda rahatsız edici bilet keserken çalışan makine gibş ses yapıyordu baya cızırrılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egecano kullanıcısına yanıt
    Dostum servıse verdın mi cihazını şikayetın devam ediyor mu ? Fanından acayip derecede şikayetçiyim hiç mennun değilim epey bir ses geliyor turboda bıle olmasa hele gece fılm fılan ızlerken uyuz edıcı.Turboyu actıgımda 4800 RPM 1. fan 1900 RPM geçmiyor.Gta 5 oynarken bile bu hızda bazen o kadar sıcak oluyor ki klavyede ki sıcaklıgı hıssedıyorum ve elimi çekiyorum ilk aldıgımda oyunlarda turboya basar 7000 RPM dönerdi iki fanda söylediğim değerde dönüyor turbo tusuna basmama ragmen hızlanmıyor daha 1,5 2 ayda fan bu hale geldıyse daha kimbilir neler görcez performansta sıkıntı yok ama ısı ve fan konusunda berbat bır laptop.
    Bende aynısı lldu fan soğutma komple değilti de. 20 iş günü oldu iade için başvurı dilekçesi yazdım. Umarım yerine getirriler. Şuan 6166 tl den satılıyor ürünlerimiz. Burda vatan çok ayıp yapıyor. Asıl sorumlu vatan onun ödemesi yapması lazım. Yoksa olayı tüketici hakları mahkemesine kadar uzatılacak. Şunu söylicem : kesinlikle vatandan laptop almayın hep bozuk çıkıyor.

Daha önce hoparlorler cızırtı yapıyor dıye verdım degısım aldım.Bu kacınccı ya 20 iş gününde teslım edememesı acayıp derecede kötu o kadar sure bılgısayarsız kalmam ımkansız sızın degısım hakkınız mevcut degıl mı ? Şuan bu laptop vatanda stoklarda yok vatan faturadaki fıyata bakıyor degısım yaparken üzerine para ekleyip bir üst modelinide alabılırsınız benım daha 6 ay dolmadı degısım hakkım var parca degıstırmem yenısını ısterım.
    Değişiklik hakkım kalmadı. Yurtdışında 7 ay kaldığım için hakkım yok ama 20 iş günü aştığında o hakkım tekrar doğuyor. Bende iade talebinde bulundum. Sorun aslında vatan bilgşsayarda.En geç 2 iş gününde varöası gerekiyordu 9 iş gününde vardı

Keske servıse elden teslım etseydın.Burda servısın tek sucu elınde parca stogunun olmaması butun suc vatanda cıhazı gec teslıım etmelerı vatana baskı kurmalısın
    Servisin yasal süresi cuma günü sona eriyor. Vatandan müş. Temsilcisi 16. İşgünü dedi. Bu arada alo 175 ten cumartesi günün işgününden sayıldığını söyledi lakin vatan saymıyor. Bu konuda ne yapmalıyım ?

Vatan kesinlikle cumartesı gununu iş gününden saymak zorunda vatan kabul etmıyorsa tüketici hakları mahkemesıne gıtmenı onerırım.Hem vatana teslım ettıgın tarıhı vatanında servıse teslım ettıgı tarıhı gosterırsın haklı oldugun zaten ortaya cıkar bunu servıs yapmıs olsaydı cok daha kolay olurdu ısın ama butun suc vatanda servıslık bırsey yok gec teslım etmıs.
    Hocam 20. İşgününde veya yarın servise gidersem bir faydası olur mu yoksa 21. İşgününde mi gitmeliyim ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.