Şimdi Ara

msi ge62 apache kullananlar gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gün önce MSI GE62 6QF-096XTR Apache aldım pc yarım saat 45 dk fln açık kalınca Mouse kısmı ve mousenın sol tarafı ısınıyor oyun vs oynamadığım halde bu normalmi ?

• Ne derecede ısınıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet serinin tüm modellerinde var bende 2qf var aynı yer ısınıyor , 6qd aldırdığımız bi arkadaş var aynı şey gamer bilgisayar yapmışlar ama ısınma konusu cidden çok kötü elimizi koyduğumuz yer harici her yer soğuk bi orası yanıyor cidden saçmalık,

Çözüm istersen ben Razer Naga Chroma aldım amazondan oyunlarda sol kısımda gerekli tüm skilleri configlerle mouse a attım wasd yi touchpad hizasına ayarladım touchpadi kapatım üstüne ince bir deri koyuyorum öyle oynuyorum. En azından sol tarafına göre çok daha normal bir ısısı var soğutucu fayda etmiyor o kısım soğuk olmuyor...

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Peki bu isinmalar oyun oynarken kasmalara sebebiyet veriyor mu ?

• Bende sıkıntı olmadı 4-5 saati buluyor eso , cs go , skyrim , witcher3 oynuyorum

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Hocam peki oyunlar ssdde mi kurulu yoksa hdd de mi ?

• eraser_6 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bu modelden almayı düşünüyorum ama bu ısınma olayı alınmasını engelleyecek kadar büyük problem mi sizce? çok fazla ısınıyor mu?
  • fantom1054 kullanıcısına yanıt
    Hepsi ssd de 250+120gb ssd var...

Ama hdd ile farkı olmaz sadece hızlı açılıyor beklemeden oyuna dahil oluyorsun vs hdd dede oyun kurmuştum zamanında...

oyun oynama fırsatım olmadı bu dediğim normal kullanımda parlaklık fln düşük aynı zamanda disk dünüş sesi dışında kasadan cızırtı sesi geliyor nedendir acaba ürünü geri göndermeyi düşünüyorum
    Icinize sinmiyorsa teknik servise bir gonderin mutlaka, bende ge72 6qf modelini siparis gectim yarin oburgun elimde olur bakalim bir sorunla karsilasacakmiyim gorecegiz

Hayirli olsun kardesim isinmayi sorun etmiyorum ama cizirti aklima takildi neden kaynaklandigini anlamadim ciddi bi sorun olabilirmi diye bi kac gun daha deneyip bisey yapacaz artik:)

Tesekkur ederim insallah hersey diledigimiz gibi olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eraser_6

oyun oynama fırsatım olmadı bu dediğim normal kullanımda parlaklık fln düşük aynı zamanda disk dünüş sesi dışında kasadan cızırtı sesi geliyor nedendir acaba ürünü geri göndermeyi düşünüyorum

cızırtı demişken msi ge 72 6qd modelini almıştım. Kurulumu yaptım ettim biraz kullandım cızırtı sesi geldi huyluyumdur bu tip şeylere. Yolladım servise anakart arızalı denildi değişim raporu yollandı 10 gün sürdü bu işlem. Sonra değişimden yeni bilgisayar geldi sıfır kapalı kutu kendim açtım kurdum ettim yine aynı şey yine cızırtı tabi baya bi üzüldüm laptobun 2. taksitini ödeyecem daha 2 ay kullanamadım işte geçtiğimiz perşembe hemen tekrar kargolayıp yolladım artık o seriden soğudum desem yeridir. PE serisine yöneleceğim sanırım.

• Msi ge62 2qc modeli hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

• sabaru kullanıcısına yanıt
    eraser_6 kullanıcısına yanıt
    Bu cızırtı dediğiniz olay sanırım tüm GE62 serilerinde mevcut, yaklaşık 3 ay önce vatan bilgisayardan GE62 2QL Apache modelini satın aldım, eve gelip çalıştırınca sessizlikte benimde bu cızırtı ile tıkırtı arası ses dikkatimi çekti ve biraz msi forumlarında araştırdım, bobin sesi olduğundan bahsetmişler bir kaç yerde, yani çoğu kullanıcı da aynı durum mevcuttu. Benim içim rahat etmedi ertesi gün vatan bilgisayara götürdüm bilgisayarı durumu anlattım değiştirmek istediğimi söyledim. Mağaza müdürü ve çalışanlar sağolsun yardımcı oldular, teşhir ürününe baktık aynı ses onda da vardı tabi teşhir ürününde her türlü sıkıntı olabileceğini göz önünde bulundurarak sıfır kutu açtılar ve o makinada da aynı ses mevcuttu. Sonuç olarak değişim yapmadım, kendi makinamı alıp döndüm. Tabi bir sorun yok gibi gözüküyor ama bazen gerçekten rahatsız edici olabiliyor. Bir süre sonra alışıyor insan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer9205 -- 4 Nisan 2016; 23:17:15 >

• omer9205 O kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim ses beni ilk başta baya rahatsız etmişti ve fazla süre geçmeden değişimmi istesem diye baya araştırdım 970m ekran kartlarının çoğunda varmış dediğin gibi bobinle alakalıymış (coil whine) denilyor ses dışında performans vs hiç birşeyi etkilemiyormuş bunu öğrenince rahatladım ve kullanmaya devam ediyoruz :)
    siz yine 970m de diyorsunuz benim sorunum 960mde idi :)
  • Msi'nın modellerinde mevcut bende de msi ge72 6qf var ayni sesi duyuyorum ama rahatsiz etmiyor bundan once acer nitro 2 gb gtx960m vardi onda ne ses ne seda vardi mesela ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.