Şimdi Ara

MSI GE62 Apache Pro Fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba MSI marka bilgisayar almaya karar verdim önümüzde ki ay içerisinde alacağım. Fakat sizinde bildiğiniz gibi bilgasayar fiyatları yükseliyor sürekli. En ucuz fiyatı ebrar bilgisayar adlı sitede buldum fakat ne kadar güvenilir onuda bilmiyorum daha önce hiç almadım oradan. Bu aşağıda belirteceğim linkte ki modeli daha ucuza bulabileceğim bir yer var mı acaba sizin bildiğiniz? Yada tanıdığı olan birileri varsa daha uyguna alabilmem konusunda yardımcı olabilecek süper olur. Şimdiden teşekkürler

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge62-apache-pro-6qf-096xtr-gtx-970m-notebook-pmu349007

• http://www.sadecenotebook.com/msi-ge62-6qf-apache-pro-096xtr-gtx970m-pmu401033

burda daha uygun gözüküyor.
    özellikle taksitli fiyatları

gtx970 ekran kartlı en uygun msi gaming laptop bu zaten şu sıralar piyasada.
  • macellan83 M kullanıcısına yanıt
    5500 lira...ustune 100 lira eklenir. 1060li laptop alinir cok ama cok daha performansli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünün normal fiyatı 4800 liraydı , hatta ağustos başı hepsiburada %10 indirimi varken 4300e kadar alınıyordu.Bu aralar fahiş fiyatlar koydular , yakın zamanda yenilerin gelmesiyle ben de düşmesini bekliyorum
  • ayni fiyata monster var 1060li

• haftaya kesin indirim gelir.
  • Bende sizinle aynı durumdayım hocam bu ürünü almayı planlıyordum indirim bitti bir daha fiyat düşmesini bekliyorum ebrardan bende tam bir bilgim yok fakat msi ın sitesinde alınacak mağazalar arasında olduğundan güvenilir olduğunu düşünüyorum bir indirime girsede denemeden öğrenemeyiz tabi

• lexternall L kullanıcısına yanıt
    Ben de almayi dusunuyordum aslinda. Kampanya bittiginde kampanya oldugunu yeni ogrenmistim. Bana normal fiyatlari gibi gelmisti. MSI'in tekrar boyle bir sey hatta daha iyisini yapmasi gerek.

• Ebrar sağlam firmadır, rahatlıkla alışveriş yapabilirsin. Diğer firmalarda fiyat aşağı yukarı ayanı ama en azından Ebrar'la başın ağrımaz.
  • Drakoid D kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünün fiyatı en son 4700 liraydı. Fakat kampanyanın süresi doldu ve normal fiyatına çekildi şuan da. Fakat konuştuğumda bayramdan sonra tekrar kampanya olacağını söylediler. Bence yeni çıkan 10xx seri ekran kartlarından dolayı fiyat 4700'ün altına da düşebilir diye düşünüyorum.
  • Draker kullanıcısına yanıt
    Bu cevabınız içimi rahatlattı valla hocam. İnternet alışverişine ön yargı ile bakıyordum hep.
  • ylmz94 Y kullanıcısına yanıt
    Ben de bu urunu almayi planliyordum. Tam olarak ne zaman basliyor ve bitiyor diye bir bilgi aldiniz mi? 970mli alinabilecek en uygun urun gibime geliyor. 4500 civari olursa daha da iyi olur.

• Drakoid D kullanıcısına yanıt
    Bayramdan sonra tekrar kampanya olabileceğini söylediler hocam bende onu bekliyorum şuan
    İnternettten alışveriş, mağazadan yapılana göre çok iyidir hocam. Örneğin laptopda ölü piksel yada hoşuna gitmeyen bir şey çıktı. Mağazadan aldıysan geri vermen çok zor, ama internetten aldıysan sorgusuz sualsiz 14 gün içinde iade edebiliyorsun.
  • Draker kullanıcısına yanıt
    Bilgi için sağol hocam rahatça internetten alışverişi mi yapabilirim o zaman artık
    2 ekime kadar surecek bir kampanya baslattilar ama bu model kampanya icinde degil maalesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.