Şimdi Ara

Msi ge62 Apachepro 6qf modelini tavsiye edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kardeşim için yeni bi laptop alcaz daha çok oyun için kullanacak ve bazı mühendislik programları...msi ile Asus n552vw arasında Bu iki model arasında kaldık. Ben 4 yıldır Asus kullanıyorum n56 modeli vardı gayet memnunum fakat son oyunları high kalitede biraz performans kaybediyor ki ben çok oyun oynamadığım için takmıyorum. Genel olarak memnun olduğum için Asus bana göz kırpıyor kasa kalite görünüş vs bildiğim bi model marka sonuçta. Fakat kardeşim msi da çift dan olması ve gtx970 kart olmasından dolayı onu istiyor gibi.. Daha önce benzeri kıyaslamalar belki yapılmıştır bilgisi olan bu modelleri kullanan varsa beni aydınlatırsa sevinirim tercih için kafam karışık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Architect_24 -- 21 Ağustos 2016; 9:20:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nereden alacaksiniz? Kaca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakoid -- 20 Ağustos 2016; 23:28:18 >
  • Şuan için vatan gibi duruyor hocam fakat nova veya ebrardan da alabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Architect_24

Şuan için vatan gibi duruyor hocam fakat nova veya ebrardan da alabiliriz

970m li modelini vatanda göremedim hocam,ebrardan gördüm uygun geldi özellikleriyle fiyatı,almak istiyorum uzun zamandır takip ediyordum bu laptopu,ebrar güvenilir midir nasıldır?
  • Ebrar'da GTX970 ekran kartlı GE62 Heroes Edition modeli var. Fiyatı da güzel.

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge62-apache-pro-6qf-082tr-gtx-970m-notebook-pmu348652
  • ben 3 ay önce 017 modelini indirimli 5500 e almıştım şu an 5420 tl hepdiburada . bir üst modeli 6 bin lerde. 32 gb gereksiz olduğu için almadım ama bu modelde 128 gb ssd az geliyor eğer 3-4 tane oyun yüklüceksen . oyunlar şu an 50 gb yer kaplıyor. he bende sadece diablo 3 yüklü. fazla oyun oynucak zamanım yok o bakımdan bana hayli yeterli bilgisayar.
    15 sn de açılıyor bilgisayar mükemmel ötesi. windows 10 da zaten 8 ve 7 ye göre harika ve çok kullanışlı. klavyesi ışıklı olduğu için gece ışık yokken harfleri görebiliyorsun ve renkleri kendin seçebiliyorsun. youtube da videolar var izle işte harika bilgisayar ama tuzlu biraz.
    sana tavsiyem 017TR modelini al ilerde ssd yi 256 veya 512 ile değiştirirsin. bir üst modeli 32 gb ram gereksiz bence ve 1000 tl fark var .
    gerçi bendeki 6qf modeli. ekranı 17.3 inc al kesinlikle 15.6 dan sonra çok farklı daha rahat çalışabiliyorsun , film izliyorsun vs.. bellekte ddr4 olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xrepla -- 7 Eylül 2016; 0:21:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.