Şimdi Ara

MSI ge62 Isınmaya Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 ay önce aldığım msi ge62 2qc bilgisayarım son bir kaç haftadır ısınmaya başladı. Daha önce 60-70 derece arası oynadığım oyunlarda birden 89 dereceye çıkmaya başladık sıcaklık. İşin garip tarafı 89'u hiç geçmiyor 89da kalıyor hiç 90ı görmedim. Neden birden böyle bir şey olmuş olabilir yazılımsal bi sıkıntı olabilir diye düşündüm aniden olmaya başladığı için. Oyun oynamıyorken de 48-55 derece arası seyrediyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Normalde ge60-70 serilerinin sıcaklık aralıkları oyunlarda 85-90C ortalamalardadır hava sıcaklıklarına göre biraz daha üstünüde görebilir.Ağır oyunlarda siz önceki sıcaklıkları yanlış ölçmüş yada program yanlış ölçmüş olabilir 89 yukarı çıkmıyorsa sıkıntı yok demektir bu makineye göre bilhassa ağır oyunlarda bu sıcaklık görülebilir 100 dereceyi zorlamış olsaydı o zaman sıkıntı var derdim.Daha 2 aylık makine aşırı tozlandığını zannetmiyorum ızgaralardan süpürgeyle tozları dağıtmayı deneyin varsa tabi,bu süre zarfında termal macunda zarar görmez.Şüphelendiğiniz bir durum varsa arka planda açık program var mı,başlangıçtaki uygulamaları kapatın, virüs durumunu sağlam bir programla gözden geçirin
  • virüsten şüphelendim ben de tam tarama yaptım ama sorunsuz çıktı başlangıçtaki programları da kontrol ettim. ısı değerlerini bilgisayarın kendi programından msi gaming centerdan okuyorum onun yalancısıyım yani :D umarım söylediğiniz gibidir ge60-70 serisinde ısınma olduğunu biliyodum ama ge62de de olduğunu bilmiyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    internette dolaşırken de bazen 70 derecelere çıkmaya başladı sıcaklık
  • Hw monitörle ölçün bir programa bağlı kalmayın.Ortamın sıcaklığı önemli bazen tarayıcıdanda kaynaklanabilir crome bendede bazen yapıyor 70C lere yakın çalıştırıyor.Güvenli modda taratmayı denediniz mi? Combofix programını kurun ve güvenli modda taratın.Bazı virüsler tespit edilemeyebilir.Ama oyunda 90 üzerine çıkmıyorsa sıkıntı gözükmüyor bana göre bu makinelerde bu durum var
  • Bios güncellediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.