Arkadaşlar öncelikle bilgisayarı farklı bir moda alamıyorum örneğin fn+f7 nin bilgisayar modu değiştirmesi gerektiğini sanıyorum ama bastığımda bilgisayarda hiçbir değişim yok bir yazı bile çıkmıyor. yada fn+f5 te eco moduna almıyor.
son olarakta bu mouse'un ışıklarını kapatabiliyor muyuz?
arkadaşlar dün cs go'da 200 den fazla fps alıyodum bugün şarj takılı halde 45-120 arası sürekli değişken bir fps vardı bilgisayar çıldırtacak beni yokmu yardım edecek biri ya
quote:
Orijinalden alıntı: Sodalayn
Arkadaşlar öncelikle bilgisayarı farklı bir moda alamıyorum örneğin fn+f7 nin bilgisayar modu değiştirmesi gerektiğini sanıyorum ama bastığımda bilgisayarda hiçbir değişim yok bir yazı bile çıkmıyor. yada fn+f5 te eco moduna almıyor.
son olarakta bu mouse'un ışıklarını kapatabiliyor muyuz?
Şu linkten System Control Manager'ı (SCM) indiip kurduktan sonra FN + tuş kombinasyonlarını sorunsuz kullanırsın:
arkadaşlar dün cs go'da 200 den fazla fps alıyodum bugün şarj takılı halde 45-120 arası sürekli değişken bir fps vardı bilgisayar çıldırtacak beni yokmu yardım edecek biri ya
İki nedenden olabilir: oyun sırasında dahili ekran kartı devrededir yada bilgisayar güç seçenekleri "Güç Tasarrufu Moduna" ayarlanmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: Draker
quote:
Orijinalden alıntı: Sodalayn
İki nedenden olabilir: oyun sırasında dahili ekran kartı devrededir yada bilgisayar güç seçenekleri "Güç Tasarrufu Moduna" ayarlanmıştır.
hocam cevabınız için teşekkür ederim ama attığınız linkteki şeyi bulamadım birsürü şey çıktı bu arada 2qf değil benimki fark olurmu ikinci olarak ekran parlaklığı aldığım güne oranla az resmen çünkü ilk gün bakamıyordum resmen ekrana %50 den yukarıya çıkamıyordum.. bunun sebebi ne olabilir. son olarak kendim nvidia ayarlarına girdim ve sadece gtx960m kullan dedim ama fps hala aynı.
not :D
kasadan çok ses geliyor tuşlara basınca dan dan sizdede aynısı varmı gerçekten sinirimi bozmaya başladı bilgisayar sanki içine bişey oturmamış gibi tıngır tıngır ankarada falan garantisi varmı acaba msi'ın
Sol üst kısımda işletim sistemini seçiyorsun, ardından işletim sistemine uygun sayfa açılıyor. Utility kısmından System Control Manager'ı (SCM) görebilirsin.
Please Select your operation system first: Select ▾
quote:
Orijinalden alıntı: Draker
Sol üst kısımda işletim sistemini seçiyorsun, ardından işletim sistemine uygun sayfa açılıyor. Utility kısmından System Control Manager'ı (SCM) görebilirsin.
Please Select your operation system first: Select ▾
dediğiniz gibi yaptım indirdim ama pc hep ecoda görünüyor yani game modunda diyelim mesela o game modundaki oyun kolunun sol altinda eco yazıyor
f7 ile mod değiştirmedede basılı tutmak gerekiyormuş o zaman oldu 3 farklı mod çıkıyor green comfort sport diye ama onlar arasında geçiş yapınca bi değişim göremedim
yani pc aynı şuan fps değerleride düşük..
bu arada o f7 olayı dragon gaming center yüklenince geldi
arkadaşlar yokmu yardım edicek
bir günde 200-250 fps'den 50-60 a düştü bilgisayar çıldırıcam ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme