Şimdi Ara

MSI GE620DX-651XTR | KULLANICILAR KULÜBÜ | İNCELEME | GENEL BAŞLIK (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
4
Favori
55.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joykill

quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: rht

hangi arkadaş isim toplayacak acaba? ona göre yazdıralım isimlerimizi

Niste arkadasa pm at yazsın senıde lısteye, diğer kesin alacak arkadaslarda ısımlerını lısteye yazdırsın ya da almaktan vazgecenler sıldırsın ısımlerını ona gore sayı verıcez arkadaslar ciddi olalım lıste verıldıkten sonra yok efendım bız vazgectık paramız bıttı ev soyuldu araba calındı gıbı bahaneler yaratmayın kac aydır arastırıyoz kac haftadır beklıyoz bosa ugrasmayalım lutfen, en azından almıcaksanız da alacaklara saygılı olun.

niste ye değil. nvidiacı ve ben ilgilenicez toplu alım olayı ile zaten daha önceden de senkron bir görüşme yapmıştık sürekli tetikteyiz listeyi nvidiacı yazmıştı bir sayfada yeniden güncellemesi için ona yazdırabilirsiniz isimleriniz.eminim büyük bir indirim veya yanında hediye alıcağızdır.

demek nvidiacı ve sen ilgileniyosun? kim oluyosun sen sorması ayıp? ben burda harıl harıl 555 li modeli arıyorum dun nvidiacıya msj attım buldum dıye, hatta sayfaya da yazdım sonra senn gibi densızler cıkar da kafasına gore pazarlık etmeye kalkar ışın içine eder diye sıldım msjı belkı o arada gorenler olmustur. ilk mesajlarda sen piyasada bile yoktun olsaydın msj sayın 20 olmazdı, bn iyi pazarlık ederim eger 1500 e cekebılcegıne guvenıyosan buyur meydan senn bız hediye istemiyoruz ciddi indirim yapıcaz konuda kaç tane msjn varda gelmışsın burda bız ılgılenıyoruz dıyosun. rütbene göre takıl forumda kırmayalım bırbırımızı. amacımız aynı bu pcyi en uygun fiyata alcaz. bn daha ilk sayfada yazdım iyi indirim yaparım diye, ki bi sitede 555 li olanı buldum dun 14 tane vardı hepsini alcaz dedım donmelerını beklıyorum. ama artık 635li olana bakıcaz.

• quote:

7200 rpm ise makina bende toplu alımda olucam.

ki sen öle bi garanticisin ki yok 5400 olmazsa almıcan heralde bıde ındırım yapcam dıyosun. önce kararını ver kardeşim sen. fhd i5 2450 gt635m yetmedi de 7200 mu istiyon bide?????
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rht

hangi arkadaş isim toplayacak acaba? ona göre yazdıralım isimlerimizi

Niste arkadasa pm at yazsın senıde lısteye, diğer kesin alacak arkadaslarda ısımlerını lısteye yazdırsın ya da almaktan vazgecenler sıldırsın ısımlerını ona gore sayı verıcez arkadaslar ciddi olalım lıste verıldıkten sonra yok efendım bız vazgectık paramız bıttı ev soyuldu araba calındı gıbı bahaneler yaratmayın kac aydır arastırıyoz kac haftadır beklıyoz bosa ugrasmayalım lutfen, en azından almıcaksanız da alacaklara saygılı olun.

niste ye değil. nvidiacı ve ben ilgilenicez toplu alım olayı ile zaten daha önceden de senkron bir görüşme yapmıştık sürekli tetikteyiz listeyi nvidiacı yazmıştı bir sayfada yeniden güncellemesi için ona yazdırabilirsiniz isimleriniz.eminim büyük bir indirim veya yanında hediye alıcağızdır.

demek nvidiacı ve sen ilgileniyosun? kim oluyosun sen sorması ayıp? ben burda harıl harıl 555 li modeli arıyorum dun nvidiacıya msj attım buldum dıye, hatta sayfaya da yazdım sonra senn gibi densızler cıkar da kafasına gore pazarlık etmeye kalkar ışın içine eder diye sıldım msjı belkı o arada gorenler olmustur. ilk mesajlarda sen piyasada bile yoktun olsaydın msj sayın 20 olmazdı, bn iyi pazarlık ederim eger 1500 e cekebılcegıne guvenıyosan buyur meydan senn bız hediye istemiyoruz ciddi indirim yapıcaz konuda kaç tane msjn varda gelmışsın burda bız ılgılenıyoruz dıyosun. rütbene göre takıl forumda kırmayalım bırbırımızı. amacımız aynı bu pcyi en uygun fiyata alcaz. bn daha ilk sayfada yazdım iyi indirim yaparım diye, ki bi sitede 555 li olanı buldum dun 14 tane vardı hepsini alcaz dedım donmelerını beklıyorum. ama artık 635li olana bakıcaz.

gece gece hararet basmış seni. öncelikle hiç tanımadığın bir insana karşı bu kadar asabi bir yaklaşımla konuşmamalısın.dikkat ettiysen insan diyorum.rütbe ancak hayvanlar arasında onların hiyerarşik sistemlerini oluşturur düşünemedikleri içindir sanıyorum buda.o nedenle burda benden 200 300 mesaj fazla atman senin benden farklı biri olduğunu göstermez.az atsaydın da aynı olacaktı.herkese eşit davranmalısın bu senin etiğin ve ahlakınla ölçülür orasıda sana kalmıştır tabi.

konumuza dönersek ben gayet samimi bir şekilde bir yazı yazdım bu kadar sert yaklaşmanı tetikliycek hiç bir cümlem yoktu orada mimikler olmadığından ki bu dezavantajı gozonunde bulundurarak nette olmalısın zaten yoksa çok fazla sinir hastalığı kapabilirsin biraz emri vaki gibi algılandığını düşünüyorum. kusuruma bakma.

ayrıca bu kadar para vericeksem sanırım tüm özelliklerin kriterlerim doğrultusunda olmasını isterim ki msi'nin yaptığı tuzaktan sonra vazgeçmiş olmama rağmen geri döndüm.küçük çocuklar gibi kendimizi övmeyelim istersen.ben haddimi bilir otururum yerimde siz indirimleri halledin ama haber verin.

tabi dipnotsuz olmaz dengesiz olsaydım eğer

http://www.flexkom.com/products/383106-msi-ge620dx-651xtr-5-2430-6g-750g-156dos-2g-vga.aspx

bu daha önce tarafımdan yazılırdı.

o değil mi o zaman bu

http://www.pelikanbilgisayar.com/cgi-bin/index.pl?view_id=38540

oda mı değil

http://www.teknolojireyonu.net/MSI-GE620DX--651XTR-I5--2430-6G-750G-15-6DOS-2G-VGA_u_r_n_4311.htm

ama dengesiz değilim işte iyi geceler arkadaşım.

• quote:

rütbe ancak hayvanlar arasında onların hiyerarşik sistemlerini oluşturur düşünemedikleri içindir sanıyorum buda
    askere gitmedin heralde çok belli. askerlere hayvan mı diyosun sen şimdi bunu tayyipciğim duymasın senide alır ergenekondan içeri. önceki msjmda söledim yine söylüyorum burda hepimizin amacı aynı ciddi bi pazarlığa oturucaz ben kendime güveniyorum yaparım indiririm 1500 e diyosan tmm buyur görelim marifetini kardeşim.
  • quote:

quote:

rütbe ancak hayvanlar arasında onların hiyerarşik sistemlerini oluşturur düşünemedikleri içindir sanıyorum buda
    askere gitmedin heralde çok belli. askerlere hayvan mı diyosun sen şimdi bunu tayyipciğim duymasın senide alır ergenekondan içeri. önceki msjmda söledim yine söylüyorum burda hepimizin amacı aynı ciddi bi pazarlığa oturucaz ben kendime güveniyorum yaparım indiririm 1500 e diyosan tmm buyur görelim marifetini kardeşim.

yok ben almıyım size pazarlıkta başarılar ben dengesiz dengesiz bekliycem.
  • quote:

yok ben almıyım size pazarlıkta başarılar ben dengesiz dengesiz bekliycem.

yanlıs anlama kardesım streslıyız hepımız bu pcyı bana hotel calıfornıa aralık ayında ılk cıktıgında gosterdı ondan once i7 li olanı vardı bana pahallı geldı i5 lisi yok mu dedım ondan 2 gun sonra 651 modeli cıktı o gunden berı arastırıyoz beklıyoz en ucuza almaya calısıyoz hedefımız aynı en dusuk fıyata bu pcyı almak.
  • bu arada site guncellenmıs arkadaslar. Mart ayının ilk haftası stoklarda yazıyor ve bi değişiklik daha var iyi mi kötü mü siz karar verin hediyelerde gaming sırt çantası aynı ama mouse degılde gaming mousepad yazıyo. bence iyi bende marathon m705 var pilinin bitmesine daha 960 gün var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 22 Şubat 2012; 4:37:46 >
  • Arkadaşlar pcdepoya tekrar mesaj atmıştım bana yanıt verdikleri mesaj aynen şöyle;

"Merhaba Tekrar MSI Türkiye resmi distribütörleri üzerinden ürünlerimizi tedarik ettiğimiz için resmi distribütörler ürünleri getirmediği için şuan ürünler stoklarımızda yok vede bize söylenen tarih o şekilde olduğu için o şekilde bilgi vermiştik ancak tedarikçilerimiz ürünleri getiremediği için bizde malesef satışını yapamıyoruz Saygılarımızla"

Anlaşılan sanalmarketime kaldık... :)

Arkadaşlar burada herkes biran önce almak için herşeyi düşünmeye başladı artık. Herkes stoklarda olan sıkıntıdan dolayı stres içerisinde. Lütfen şu bilgisayar alma olayını güzellikle halledelim. Hepimiz forumda da olsa arkadaş sayılırız... Kırgınlıklar bize yakışmaz diye düşünüyorum...

Şu liste için bir fikrim olucak...
    İsimleri toplayacak olan arkadaşlarımız. Bilgisayarı alacak olan arkadaşların hepsinin isimlerini tam olarak alıp alacağımız mağazaya isim listesi bildirsek ve onlarda o isim listesine göre siparişlerimizi anlaştığımız fiyattan verseler. Olabilir mi? Benim aklıma gelen bu, daha önceden böyle birşey yapmış arkadaşımız varsa nasıl halledicez bu durumu....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

Orijinalden alıntı: nyze24

quote:

Orijinalden alıntı: kbkg821

sanal marketim yeni modeli eklemiş ama stoklarda gözükmüyo
    http://www.sanalmarketim.com/urun/c91690da7d393e0f52164974b2c1cd0e/MSI-GE620DX-Core-i5-2450M-6GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos-(Oyuncu-Paketi-Hediyeli)--Yeni-Model-

mart başında gelecekmiş

tüketici hakları mahkemesine başvururum. sanalmarketim eskisini de aynı fiyattan satıyordu yenisini de aynı fiyattan satıyor. enayi miyiz 1 ay önce aldık eskisini aynı fiyata? ben gibi düşünen var mı acaba?

Ben mi yanlis anladim? Demek isteditiniz yenisini daha pahaliya satsinlar mi?

tabiki edebilirsin hocam ama 1 hafta daha bekle su urun stoklara gelsın bız toplu alımımızı yapalım sonra sikayet et barı bız yanmayalım ama harbıden cok sacma bı olay haklısınız arkadaslar sonuna kadar.. benm gordugum kadarıyla butun ozellıkler aynı eskı serıyle sadece ıslemcı ve ekran kartı daha yuksek dmı bı de fazladan spdif var?

yok yenisini pahalıya satsınlar değil. madem yeni model gelecekti biliyorlardı, buna düpedüz kandırmaca denir. tamam kendim aldım bilerek ve de istiyerek fakat yapılan bu şey kandırmacadır. yenisiyle değişim gerçekleştirsinler o halde bizimkileri de. veya eskisini daha ucuza vereceklerdi. ben böyle düşünüyorum en azından. neyse, yazmayacaktım ama sanalmarketimin ikinci kazığı bu. önce lenovo v570 aldım;

Taraflar
    • SATICI (FİRMA): Eternal Bilgisayar, Elektrik, Elektronik, Yayıncılık, Reklam-Tanıtım, İthalat-İhracat Tic. Ltd. Şti.
    Adres: 8. Cadde. 1328. Sokak (Eski 74. Sokak) No: 16 / 3 Öveçler / ANKARA
    Tel: 0312 - 473 27 29
    • MÜŞTERİ: xxx adresinde mukim Niyazi Erdem DELİKANLI (Müşteri olarak anılacaktır). (18 yaşından küçük kişiler alışveriş yapamaz)
    • FATURA: Fatura, xxx adresinde mukim Niyazi Erdem DELİKANLI adına, Vergi Diresi veVergi Numarasına / xxx T.C. Kimlik Numarasına kesilecektir. (Firmalar fatura bilgilerini, bireyler T.C. Kimlik numaralarını eksiksiz ve doğru yazmalıdır).
    • ÜRÜN / ÜRÜNLER:
    Ürün Adı Birim Fiyatı Adet Toplam
    59-306101 V570A Core i7-2630QM 6GB 750GB GT525M 15.6" Win 7 Prem. (Çanta Hediyeli) 809 USD 1 1.500,70 TL
    Ara Toplam : 1.500,70 TL
    KDV : 270,13 TL
    Toplam Fiyat (KDV Dahil) : 1.770,82 TL

Tarafların Hak ve Yükümlülükleri
    Sipariş ve Teslimat
    • Mesai saati dışında verilen siparişler, siparişi takip eden ilk mesai saati içinde işleme alınır.
    • Ürün teslimatı bulunduğunuz yerleşim yerinin uzaklığına göre 1 ile 3 iş günü içerisinde anlaşmalı kargo firmasıyla yapılır. Ürün tedarikinde yaşanabilecek aksamalar ya da banka onay sürecinin uzamasından dolayı meydana gelebilecek gecikmelerden müşteri haberdar edilir ve isterse siparişi iptal edilir.
    • Ön siparişle satın alınan ürünlerde teslimat süreci, ürünün stoklara girmesiyle başlar.
    • Kargoda meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan dolayı müşterinin siparişi iptal etme hakkı vardır.
    • Müşteri, ürünü sipariş ederken teslim adresini doğru bildirmelidir. Ürünün belirtilen adrese teslim edilmesiyle satıcı teslimat görevini yerine getirmiş olur. Yanlış bilgilendirmelerden satıcı sorumlu değildir.
    • Teslimat sırasında hasarlı olduğunu tespit ettiğiniz paketler kabul edilmemeli, mümkünse tutanak tutturulmalı ve tarafımıza bildirilmelidir. Yeni teslimat istenirse, en kısa sürede gerçekleştirilir.
    • Havale/EFT ile yapılan siparişlerde, siparişin onaylanabilmesi için, havale/eft işlemi tamamlandıktan sonra Havale Bildirim Formu doldurulmalıdır.
    • EFT işleminde alıcı bölümüne Eternal Bilgisayar yazılmalıdır.
    • 2 iş günü içerisinde ödemesi gerçekleşmeyen siparişler iptal edilir.

Cayma Hakkı-Ürün İade
    • Cayma Hakkı: ALICI, sözleşme konusu ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa tesliminden itibaren 7 gün içinde malı redederek cayma hakkına sahiptir. Tüketicinin cayma bildiriminin satıcıya ulaştığı tarihten itibaren 10 gün içinde ürün bedeli ALICI'ya iade edilir.
    Cayma Hakkı, Ürün İade Şartları
    • Teslim tarihinden itibaren 7 gün içinde, güvenli bir kutuda, orijinal ambalajını tahrip etmeden, tekrar satılabilirliğini bozmadan her türlü aksesuarı ve kutu içeriğini (kablolar-kitapçık-sürücüler vb) eksiksiz olarak, iade edebilirsiniz. Ürünle birlikte satış faturası da (tüm nüshalarıyla) teslim edilmelidir. Fatura şirket adınaysa iade faturası düzenlenmelidir. Fatura gönderilmezse KDV ve diğer yasal yükümlülükler iade edilemez.
    • Orijinal ambalaj ya da üründe herhangi bir çizik, yırtılma, bant-etiket, kutu içeriğinde eksik vb. problemler varsa iade kabul edilmez.
    • İadenizin hesabınıza yansıması ödeme şeklinize göre değişiklik gösterir. Ödeme kredi kartıyla yapılmışsa ürün iadesi onaylandığında işlemin iptali için bankaya talimat verilir ve banka geri ödeme sürecini başlatır. Havale ve EFT ile ödemelerde ise tutar banka hesap numaranıza yatırılır.
    • Bazı özel ürünlerde iade kabul edilemez. Tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, kişiye özel hazırlanmış PC vb. ürünler, koruma bandı çıkarılmış ürünler, pres baskı ambalajlı ürünler, DVD medya, CD medya, kartuş, toner gibi bilgisayar sarf malzemeleri. Vücutla temas eden kulak içi, kulak üstü kulaklık gibi ürünler hijyenik nedenlerden dolayı arızalı ya da ayıplı değilse iade alınamaz. Herhangi bir ayıbı ya da arızası olmayan notebook, monitör, cep bilgisayarı/palm, cep telefonu gibi ürünlerin iadesi ancak ürünün ambalajının hiç açılmamış, kullanılmamış, bozulmamış olması şartına bağlıdır.
    • İade etmek istediğiniz ürünleri kargoda oluşabilecek hasarlara karşı korumak için uygun pakette göndermelisiniz. Özellikle hardisk, monitör ve kasa gibi ürünleri size gönderildiği biçimde, güvenli bir ambalajla gönderiniz. Aksi halde kargoda meydana gelen hasarlardan dolayı firmamız sorumlu olmayacaktır.
    Garanti Şartları
    • Sitede satışa sunulan ürünler ithalatçı firmaların ya da yetkili servislerin garantisi altındadır.
    • Satın aldığınız ürünlerin garanti süresi yasalarla belirlenmiş olup asgari 2 yıldır. Bazı ürünlerde ise bu süre 2 yılın üzerinde olabilir. Bu ürünleri ürün detaylarından ya da firmamızdan öğrenebilirsiniz.
    • Garanti süresi içinde arızalanan ürün, yetkili servisi yoksa, firmamıza gönderilir. Bazı ürünlerde yalnızca yetkili servisler teknik hizmet verebilmektedir. Bu ürünlerin içinden çıkan kataloglarda gerekli bilgiler mevcuttur.
    • Arızalı ürünler firmamıza, kargoda oluşabilecek hasarlara karşı güvenli bir ambalajda ulaştırılmalıdır. Kargo bedeli müşteriye aittir.
    • Firmamıza teslim edilen arızalı ürünün gerekli onarımı 7-15 iş günü arasında yapılır. Azami servis süresi 20 iş günüdür.
    • Bazı durumlarda ürün garanti dışı kalabilir. Bunlar kullanıcı kusurundan kaynaklanan hatalardır. (düşme, kırılma, yanma, yüksek voltaj, dikkatsiz kullanım, yetkisiz tamir vb.gibi)

Diğer Hükümler
    • Yazılım ve sistem hatalarından dolayı meydana gelecek fiyat hatalarından satıcı sorumlu değildir. Bu siparişler müşteriye bildirilir ve iptal edilir.
    • İşbu sözleşmenin uygulanmasında, Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca ilan edilen değere kadar Tüketici Hakem Heyetleri ile ALICI'nın (Müşteri) veya SATICI'nın yerleşim yerindeki Tüketici Mahkemeleri yetkilidir.

bütün özellikleri yazıyor. ama gel gör ki bana geldiğinde paylaşımlı ekran kartlı çıktı. hemen aradım, biz böyle biliyoruz dediler kıvırmaya çalışıldı sonra lenovo türkiyeyi aradım. hayır sizinki paylaşımlı denildi. sonra aradım tekrar, değiştirelim hediye verelim vs dediler. tmm dedim bu laptopu seçtim. fakat dediler ki 80tl daha vereceksiniz. hani hediye vs dedim. efendim yapamayız. paramı geri verin dedim, yapamayız dedi. el mahkum aldım. 1.770,82 + 80 + 80tl telefon faturası(sizi arayacağız diyip aramadıkları için). ben aldıktan sonraki gün ucuzlattılar pcyi 80 tl kadar. ben adamların hiç birşeyini istemiyorum. buyrun size sanalmarketim şikayeti. söylemeyecektim ama yeni model ile eskisini aynı fiyata satınca arada 1 ay ile bende söyledim... duruum budur, bilmenizde fayda var. bela anmak istemiyorum , sizin de başınıza gelebilir.

• Tartışmaya gerek yok arkadaşlar. Burada tahmini kişi sayısı belirlenir ve bu sayı ile ile alınabilecek indirim oranı ve eğer verilirse hediyeler forumda duyurulur. Eğer bu değerler yeterli gelirse kişiler alacaklarını kesin olarak belirtirler. İşin açığı bu konuşmayı kimin yapacağından ziyade fiyatın ne olacağı beni ve tahminimce birçok kişiyi ilgilendiriyor.
    Alınacak fiyatı makul görürsem bende almayı düşünüyorum bu arada.
  • iyi harika oldu bu olay aynı fiyata bir üst model + çanta hediyeside devam ediyor :) 1-2 hafta bekleriz artık.
  • arkadaslar alacak olan herkes en bastan bana pm atsınlar isim soyisim ve cep tel numaralarını yazsınlar listeyi olusturmaya basladım ben. nvidiacı arkadasla beraber isimleri birleştirip pazarlıga devam edıcez hadı hepimiz için hayırlı olsun.
  • bii ara yazmışlarda pcdepo hediye falanda veriyordu sonuçta bu ürün bi kere gelicek ve tüm firmalar alıcak bence hepsini yoklamak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahti24

bii ara yazmışlarda pcdepo hediye falanda veriyordu sonuçta bu ürün bi kere gelicek ve tüm firmalar alıcak bence hepsini yoklamak gerek

hepsinden fiyat alıcaz hocam rahat ol en iyisini biz değerlendiricez en iyi fiyatı aldıktan sonra diğerlerine tekrar dönücez şu site şu fiyatı verdi daha uygununu verirseniz sizden alıcaz diye tekrar bi fiyat kırma operasyonu yapıcaz inş :D
  • quote:

quote:

bii ara yazmışlarda pcdepo hediye falanda veriyordu sonuçta bu ürün bi kere gelicek ve tüm firmalar alıcak bence hepsini yoklamak gerek

hepsinden fiyat alıcaz hocam rahat ol en iyisini biz değerlendiricez en iyi fiyatı aldıktan sonra diğerlerine tekrar dönücez şu site şu fiyatı verdi daha uygununu verirseniz sizden alıcaz diye tekrar bi fiyat kırma operasyonu yapıcaz inş :D

Beyler pazarlığını yapacağiniz ürünün tam modeli nedir pc alma arifesindeyim özelliklerini veren bir link verebilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

quote:

quote:

Beyler pazarlığını yapacağiniz ürünün tam modeli nedir pc alma arifesindeyim özelliklerini veren bir link verebilirmisiniz.

Beyler bunlardan hangisi acaba cepten bağlandığını için detaylı bulamıyorum.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/3f4efcbc7c07e86f321a4ceba640f3b7/MSI-GE620DX-650TR-Core-i7-2670QM-8GB-750GB-GT555M-2GB-15.6#34;-Full-HD-Win-7-Prem.

http://www.sanalmarketim.com/urun/c91690da7d393e0f52164974b2c1cd0e/MSI-GE620DX-Core-i5-2450M-6GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos-(Oyuncu-Paketi-Hediyeli)--Yeni-Model-

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.sanalmarketim.com/urun/3f4efcbc7c07e86f321a4ceba640f3b7/MSI-GE620DX-650TR-Core-i7-2670QM-8GB-750GB-GT555M-2GB-15.6#34;-Full-HD-Win-7-Prem.

üstteki bana lazım hocam . Toplu alım laptopu aşağıda ki :-)

• quote:

quote:

quote:

quote:

alttaki ekran kartı gt635m li olan model hocam cıddı alıcıysan ısmını telını pm at yazayım lısteye, super bı f/p urunu artı bızde extra ındırım yapıcaz daha da ucuza gelıcek

• quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

quote:

quote:

quote:

usttekını napıcan yaa alttakı daha ıyı fıyatı da aynı gozukuyo sımdılık?

Edit: tmm hocam o i7 li olanmıs dıkkat etmedim secım senın ama bence bizimkini al daha da ucuza gelıcek aradakı fıyat farkı baya artıcak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 22 Şubat 2012; 23:22:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

quote:

quote:

quote:

usttekını napıcan yaa alttakı daha ıyı fıyatı da aynı gozukuyo sımdılık?

Edit: tmm hocam o i7 li olanmıs dıkkat etmedim secım senın ama bence bizimkini al daha da ucuza gelıcek aradakı fıyat farkı baya artıcak :D

çitliycem çekirdek lazım biraz hocamm:-) . Çok sık video çeviri düzenlem falan yapıyoM zaten 1 hafta daha alamicam. yeni gelecek gt635 li model büyük ihtimal 2730QM olur eğer i7 lisi de yenilecekse . Onu alırım bende . Bakalım hayırlısı i5 işimi görmedi malesef.. 3 yıl beni idare eder dediğim makineyi 6 ay idare ettimm boşadımm :-)

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.