Şimdi Ara

MSI GE620DX-651XTR | KULLANICILAR KULÜBÜ | İNCELEME | GENEL BAŞLIK (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
4
Favori
55.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu liste konusunda rocker35 nickli arkadaşa pm attım, geri dönüş bekliyorum.

Ben de lenovo y570 ve asus n55sf-sx236v arasında sıkışıp kalmış bir kullanıcıyım.
    Lenovo y570 deki ekran kartı kırpılmış gt555m olduğu için karasız kaldım.
    Asus n55sf-sx236v tasarımı güzel ve sesinin iyi olduğunu söylüyorlar lakin full HD yok, hdd 5400rpm ve ram miktarı az. Ek olarak i5 li modellere göre fiyatı oldukça uçuk.

Tesadüf eseri gördüm bu modeli lakin msi servis ve bu modelin var olabilecek kronik sorunları konusunda tereddütlerim var.
  • neticede msı sadece sanalmarketime çalışmıyor.mart ayında ürün türkiyeye gelecekse tüm firmalar(teknosa ve vatan hariç) alır bunu fiatlarıda değişik olur ona göre acelecide olmayalım.
  • arkadaslar bn msjı gonderdım ısım lıstemızı gonderelım isterseniz dedım şimdi sizden istediğim herkes ad soyad tel pm atsın bna lıste kalabalık olsun istediğimz fıyatı alalım kararsızlarda gondersın lıste kabarsın ucuz fıyattan alalım yoksa ona gore bı ındırım yapcaklar indirimi yaptıralım alacaklar alsın kararsızlarında iştahı kabarcak o fiyatı gorunce hepimiz msi sahibi olcaz arkadaslar haydı eller pm e ad soyad tellerı verın :) almayacaklarda yazsın ndn almadn dıye dovcek degıller sonucta maksat bızım işimiz gorulsun.
  • Kesin alacak arkadaşlar rocker35 arkadaşımıza isim, soyisim, tel yazdırabilirler. Liste oluşturuluyor ne kadar çoğalırsak o kadar indirim demek ;)

Arkadaşlar aslında forumda yeni başlık mı açsak ? MSI GE620DX Yeni model 2012 alacaklar listesi gibi bişi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hermes_01

neticede msı sadece sanalmarketime çalışmıyor.mart ayında ürün türkiyeye gelecekse tüm firmalar(teknosa ve vatan hariç) alır bunu fiatlarıda değişik olur ona göre acelecide olmayalım.

Mantıklı. Bencede aceleci davranmayalım. Bu arada alacaklar listemizi çoğaltalım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.kosmaz

quote:

Orijinalden alıntı: hermes_01

neticede msı sadece sanalmarketime çalışmıyor.mart ayında ürün türkiyeye gelecekse tüm firmalar(teknosa ve vatan hariç) alır bunu fiatlarıda değişik olur ona göre acelecide olmayalım.

Mantıklı. Bencede aceleci davranmayalım. Bu arada alacaklar listemizi çoğaltalım ;)

aynen dostum yeni başlık işide olur bence her turlu 1500-1600 seviyesine cekıcez bız bu fıyatı yeterkı hep bırlıkte hareket edelım
  • ARKADASLAR BEN YENI BASLIGI MSI SAYFASINDA ACTIM DUZENLEME YAPALIM ORDA DA AKTIF OLALIM ARKADASLARIN KAFASINDAKI SORULARI COZELIM SAYIMIZI ARTTIRALIM KAVUSALIM SU CANAVARA ARTIK YAA.

http://forum.donanimhaber.com/m_58039084/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58039084
  • 1 - Nvidiacı
    2 - kocak157
    3 - rocker35
    3 - netkolik21
    5 - sangreal_1905
    6 - BrokenCross
    7 - aloalo
    8 - hermes01
    9 - Sunday35
    10 - remiles01
    11 - afşınbey
    12 - Naroku
    13 - msige620dx651xtr

ilk sayfadakı bu listeden tellerını vermeyenler kımler arkadaslar? bu fıyata bu bılgısayar kacar mı yaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

1 - Nvidiacı
    2 - kocak157
    3 - rocker35
    3 - netkolik21
    5 - sangreal_1905
    6 - BrokenCross
    7 - aloalo
    8 - hermes01
    9 - Sunday35
    10 - remiles01
    11 - afşınbey
    12 - Naroku
    13 - msige620dx651xtr

ilk sayfadakı bu listeden tellerını vermeyenler kımler arkadaslar? bu fıyata bu bılgısayar kacar mı yaa.

tek bir model mı olması gerekiyo acaba 25+, 50+ için iki modelde yapmazlar mı kırpmayı :D :D

• yok artık sende :D şakacıı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

yok artık sende :D şakacıı :D

:-) ya işte bizde bitirdik nakitı ev döşedik. ama makine kalmadı . i7 lisin işlemci numarası ne olacak acaba merak ettim çok :)
  • arkadaslar dıger sayfayıda hareketlendırelım haydı hepberaber

http://forum.donanimhaber.com/m_58039084/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Bilgisayarı alanlar kayıplardalar. Ya keyfini çıkarıyorlar ya da başka üzüntüleri varda dile getiremiyorlar. gerçi keyfini çıkarsalar paylaşmadan edemezler diye düşünüyorum.

İnsan görüşlerini beyan eder biraz günceller her makina ilk bi kaç hafta iyidir sonuçta asıl kendini bu süreden sonra belli eder ama arkadaşlarda tık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joykill

Bilgisayarı alanlar kayıplardalar. Ya keyfini çıkarıyorlar ya da başka üzüntüleri varda dile getiremiyorlar. gerçi keyfini çıkarsalar paylaşmadan edemezler diye düşünüyorum.

İnsan görüşlerini beyan eder biraz günceller her makina ilk bi kaç hafta iyidir sonuçta asıl kendini bu süreden sonra belli eder ama arkadaşlarda tık yok.

Boyle olur alana dek forumlar dolar tasar. Sonra kullanmaya baslarlar ve memnundurlar bir daha da buraya bakmazlar mutlular cunku sonra birinde ariza cikar gelir buraya laptop'u kotulemek icin. Bu isler boyledir. Yanlis olup olmadigi da tartisilir. Herkes yapar zaten.
  • Merhaba Uğur Bey,

Ürün fazla adet gelmiyor ve bekleyen onlarca müşterimiz var, olabilecek en iyi rakamlara satmaya çalışıyoruz. Ürünün fiyatı 899 $ + kdv fakat kartlara özellikle havale ile ödemede %7 ye varan indirim oluyor yani ürün 836 $ + kdv ye geliyor. Size özel 819 $ + kdv den verebiliyoruz, Kaldıki geldiği zaman 25 adet topluca elimizde de olmayabilir. Az adet geliyor ve ön sipariş açık olduğu için şuan normal rakamdan satışlarımız devam ediyor. Acele ederseniz söylediğimiz rakamdan alım yapabilirsiniz. Bunun dışında maalesef indirim yapamıyoruz.
    Anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.

diyolar yani 1750 ye geliyo %2 ındırım yaparız dıyo ama sonuc olarak bunu soyluyolar.
    yapacak tek sey var bekleyıp dıger sıtelerede dusmesını beklıcez onlarla konusucaz.
  • Arkadaşlar kırmızı kare ile gösterdiğim bölgede elimi koyduğumda gıcırtı oluyor. Sizde de var mı böyle bir durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: joykill

Bilgisayarı alanlar kayıplardalar. Ya keyfini çıkarıyorlar ya da başka üzüntüleri varda dile getiremiyorlar. gerçi keyfini çıkarsalar paylaşmadan edemezler diye düşünüyorum.

Sana cevabı vereyim 2 aydır kullanıyorum ben böyle bilgisayar görmedim canavar canavar resmen...
    Arkadaşım i7 li dell almış aynı anda açıyoruz bilgisayarları ben oyuna giriyorum onun bilgisayar daha açılacak.Benim kadar bilgisayarı kurcalayan yok resmen ağzına ederim bilgisayarın henüz bir sorun çıkarmadı bilgisayar, arkadaşda dizi izler sadece bilgisayarında şimdiden mavi ekran almaya başladı... Anla artık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bertanturan -- 24 Şubat 2012; 17:56:08 >

• Arkadaşlar mrb bende bu model bir dizüstü almak istiyorum ancak bu modelin bi numara üstü var gördüğüm kadarıyla

MSI GE620DX Core i7-2670QM 6GB 750GB GT635M 2GB 15.6" Full HD FreeDos

http://www.sanalmarketim.com/urun/e7efd6c2e906a2fb44ef5fa9711733a5/MSI-GE620DX-Core-i7-2670QM-6GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos

hem ekran kartı 635m hem işlemci i7 yalnız bu sadece sanal markette var ve oda önsipariş olarak açık.

Bu ürün ülkeye ne zaman gelebilir tahmini yada bilgisi olan varsa düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: K_ZbaM

Arkadaşlar mrb bende bu model bir dizüstü almak istiyorum ancak bu modelin bi numara üstü var gördüğüm kadarıyla

MSI GE620DX Core i7-2670QM 6GB 750GB GT635M 2GB 15.6" Full HD FreeDos

http://www.sanalmarketim.com/urun/e7efd6c2e906a2fb44ef5fa9711733a5/MSI-GE620DX-Core-i7-2670QM-6GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos

hem ekran kartı 635m hem işlemci i7 yalnız bu sadece sanal markette var ve oda önsipariş olarak açık.

Bu ürün ülkeye ne zaman gelebilir tahmini yada bilgisi olan varsa düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.

dostum bız bunun i5 lisini toplu olarak alıcaz ıstersen bi dusun ordakı fıyattan daha ucuza alıcaz bi bak ıstersen aklına takılan bısı de varsa sor kullanan arkadaslar cok memnun zaten.

http://www.sanalmarketim.com/urun/c91690da7d393e0f52164974b2c1cd0e/MSI-GE620DX-Core-i5-2450M-6GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos-(Oyuncu-Paketi-Hediyeli)--Yeni-Model-

• Arkadaşlar güzel bir haberim var.

Sanalmarketim'den gelen mail.

Merhaba,

MSI Türkiye'den gelen bilgi aşağıdaki gibidir. Bilginize.

"Yurtdısı ile bu konuyu ozel olarak konustuk. 7200rpm tum gamingler."

bu da demek oluyor ki bilgisayarı ilk part'ta alan arkadaşlar biraz üzülücek. Benden size tavsiye hakkınızı korumanız ve verilen bilgilerin yanılttığını söyleyerek şikayet etmeniz gerekli yerlere.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.