Şimdi Ara

MSI GE620DX-651XTR | KULLANICILAR KULÜBÜ | İNCELEME | GENEL BAŞLIK (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
4
Favori
55.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

valla Olmayacak diye birsey yok madem forum diyorsunuz aalin size bir indirim stratejisi ve maddi anlamda destek olunmus olur yanlismiyim.yapacağınız olay basit 20kisi i5 15kisi i7 olursa tabi rakamlar örnek alacaklar toplamda bu kadar bize bu ürünler için bir indirim oranı belirleyin tabi ayrı ayrı değil hepsi için tabi buda hepimizin işine gelir adamlar alacakların sayısını görünce nedn yapmasınlar.ölüme care yok...

aynen ole hocam i7 listesini FoxPark arkadasa pm den iletin buyuk ıhtımalle bıze hedıye cekı tanımlıcaklar toplu alımı baska turlu yapamazlar herkesın maıl adresıne bu urunde gecerlı olacak bı cek gonderırler o cekle yaparız alısverısı lıstede ısmı olmayanlar toplu alım ındırımınden faydalanamıcak ama anlatamıyoruz kı arkadas
    herkes ısmını yazdırsın lısteye cekler ona gore tanımlancak sıte fıyatını ındıremezler ındırım sadece bıze ozel olucakk

1 hafta içinde bende kararımı vereceğim rocker35. Bana kalsa direk yazdıracağım ismimi. Ayrıca gayet akıllı bir iş yapmışsınız indirim olarak.

• world kart var babamda fiyatı 1500 geçmezse world karta 9 10 taksit bende hemen alırım
  • beni direk i7 listesine yazabilirsiniz . Yalnız Pm atamıyorum . Gece ayar çeker atarım bilgilerimi inşallah i7 listesi de kabarık olur da full hd keyfini erkenden tadarız. (Biri pm problemini nasıl düzelteceğmi kısa yazabilir mi lütfen)
  • tamam msi ın i7 modelini alacak olan arkadaslarda bana i7 oldugunu belırterek pm atsınlar ıkıncı lısteye gecelım, ben distribütör penta bilgisayara da mail attım yardımcı olur musunuz diye, aracılar koydugu komüsyonlarla urunun cezbedıcılıgını kırıyolar dedım daha ucuza gelcekse sızden alalım dedım ole olursa bu adamlar 1400 e bıle bırakabılır dıye dusunuyorum ama bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcaacar

world kart var babamda fiyatı 1500 geçmezse world karta 9 10 taksit bende hemen alırım

dostum 9 taksıtte 150 oducen 1500 e gelcek 12 taksıtte de 140 ya da 130 oducen 1750 ye gelcek hemen hemen degısen pek bısı yok 2-3 ay fazla oducen sadece pederı kafala pişman olmazsın lenovodan vazgec uzulursun sonra bence, yınede fıkrıne saygı duyuyorum ama kalabalıgız guc bızde onlarda degıl sonucta kararı bız verıcez ya sanalmarketımden alcaz ya da dıgerlerınden onlar bıze sadece fıyat teklıf etcek secımı bız yapcaz. kafana takılan bısı varsa sor burda bu kdr adamız daha bılgısayar turkıyeye gelmeden almaya calısıyoz bu kdr ınsan kafayı yemıs olamaz dmı var bı bıldıgımız sen bılırsın tekrar bı dusun derım ben sana

• Şimdi bu listelerde elbet fireler olacaktır. Atıyorum 20 kişi i5 10 kişi i7 için isim yazdırırsa, bu sonra 15-7 gibi rakamlara düşebilir iş satın almaya gelince...
    Toplu organizasyonlarda mutlaka yan çizenler olur ( haklı sebepleri olanlar da olabilir..)
    Babasından kartı alacak vardır alamaz...Maaşı geciken olur...Başka makineye gönlü kayan olur..olur da olur..
    Ancak eminim dönüş yapmayanların yerine başkaları çıkacakır almak isteyen. O yüzden bu konuda çok gerilim yapmaya gerek yok.

Firmalar da bir zahmet bu konuda trip atmasınlar ( hani olmaz ya...) Bu kadar kişiden trink ödeme alacaklar tek partide. Varsın 3-4 eksik olsun..
    Sonuçta ekstrem bir ürün değil. Çıktığı günden beri talep gören, kimsenin elinde patlamayacak bi ürün..
    Pazarlık yaparken belki bunları da belirtmekte fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsuff -- 25 Şubat 2012; 19:48:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

Şimdi bu listelerde elbet fireler olacaktır. Atıyorum 20 kişi i5 10 kişi i7 için isim yazdırırsa, bu sonra 15-7 gibi rakamlara düşebilir iş satın almaya gelince...
    Toplu organizasyonlarda mutlaka yan çizenler olur ( haklı sebepleri olanlar da olabilir..)
    Babasından kartı alacak vardır alamaz...Maaşı geciken olur...Başka makineye gönlü kayan olur..olur da olur..
    Ancak eminim dönüş yapmayanların yerine başkaları çıkacakır almak isteyen. O yüzden bu konuda çok gerilim yapmaya gerek yok.

Firmalar da bir zahmet bu konuda trip atmasınlar ( hani olmaz ya...) Bu kadar kişiden trink ödeme alacaklar tek partide. Varsın 3-4 eksik olsun..
    Sonuçta ekstrem bir ürün değil. Çıktığı günden beri talep gören, kimsenin elinde patlamayacak bi ürün..
    Pazarlık yaparken belki bunları da belirtmekte fayda var

dogru dıyosun hocam ındırımı alalım onu belırtırız yan cızmezler o saatten sonra, açıkcası ben urunumu aldıktan sonra sıparısım elıme geldıkten sonra baska kımse almasa bıle umrumda degıl ben ustume dusen gorevı fazlasıyla yaptıgımı dusunuyorum su bılgısayarı elıme bı alayım da gerısı kolay

• suan ıtıbarıyle 13 i5 + 2 i7 kısıyız. sayımız yetersız bu sayıyla ancak sanalmarketımın verdıgı yuzde 2 yakısır bıze.

bıan once i5 alacakların sayısı 20 kısıyı gecmesı lazım adamlar tmm 1500 yaptık derse ben ne lıstesı vercem adamlara? ya da tmm i7 1900 derse 2 kısılık lıste mı gondercem ben adamlara?

ben dıger konulara kafası karısık arkadaslara bu sayfayı tavsıye edıyom gır bı gozat dıyom sız de ugrasın bıraz arkadaslar forumda 2000 tl ye kdr butce ayırp bılgısayar almak ısteyen bıdunya adam var cagırın buraya sorsunlar kafalarına takılanları cevaplayalım, biz de ılk basta ole degıl mıydık kararsızdık lenovo mu asus mu dıye gıdıp gelıyoduk sımdı kararımızı verdık dıger arkadaslarda bızım gıbı onlarında kafası karısık karar vermelerınde yardımcı olalım ve sayımızı arttıralım bız bosa kurek cekmıyoruz alacagımız cıhaz bu fıyata sıtenın en ıyı tek bılgısayarı full hd var 7200 rpm var gt635 var i5 2450 var 7.1 ses çıkısı var spidf var daha var oglu var ndn bunları kullanıp arkadaslara yardımcı olmuyoz?

• quote:

suan ıtıbarıyle 13 i5 + 2 i7 kısıyız. sayımız yetersız bu sayıyla ancak sanalmarketımın verdıgı yuzde 2 yakısır bıze.

bıan once i5 alacakların sayısı 20 kısıyı gecmesı lazım adamlar tmm 1500 yaptık derse ben ne lıstesı vercem adamlara? ya da tmm i7 1900 derse 2 kısılık lıste mı gondercem ben adamlara?

ben dıger konulara kafası karısık arkadaslara bu sayfayı tavsıye edıyom gır bı gozat dıyom sız de ugrasın bıraz arkadaslar forumda 2000 tl ye kdr butce ayırp bılgısayar almak ısteyen bıdunya adam var cagırın buraya sorsunlar kafalarına takılanları cevaplayalım, biz de ılk basta ole degıl mıydık kararsızdık lenovo mu asus mu dıye gıdıp gelıyoduk sımdı kararımızı verdık dıger arkadaslarda bızım gıbı onlarında kafası karısık karar vermelerınde yardımcı olalım ve sayımızı arttıralım bız bosa kurek cekmıyoruz alacagımız cıhaz bu fıyata sıtenın en ıyı tek bılgısayarı full hd var 7200 rpm var gt635 var i5 2450 var 7.1 ses çıkısı var spidf var daha var oglu var ndn bunları kullanıp arkadaslara yardımcı olmuyoz?

rocker i7 1900 zaten pc depoda. 1700 e falan düşerse oda alınabilir i5 1500 e düşmesi lazım. sana gelen mailler çok fazla yapıcı görünüyor. sanırım p.tesi tek partide 50 bin lira kazanmak için çekişmeye girişicek firmalar.

Birde rocker bir site vardı arkadaşlar yardımcı olurlarsa eğer hatırlamıyorum şuan.

Şuan uyguladığımız tekniğin site üzerinden yapılanı var. İstediğimiz ürünü yazıyoruz kişi sayısını ve fiyatı yazıyoruz firmalar teklif veriyor bu da aynı bir seçenek olarak düşünülebilir.

• o da ıyıymıs o sıtenın adını bılen varsa yazalım oraya bız degıl onlar bızım pesımızden kossunlar artık, yalnız pcdepoda i7 1900 olabılır ama taksıt gırınce ısın ıcıne pcdepo cıldırıyo resmen 200-300 lıra koyuyo ustune asırı abartılı yanı.
  • quote:

o da ıyıymıs o sıtenın adını bılen varsa yazalım oraya bız degıl onlar bızım pesımızden kossunlar artık, yalnız pcdepoda i7 1900 olabılır ama taksıt gırınce ısın ıcıne pcdepo cıldırıyo resmen 200-300 lıra koyuyo ustune asırı abartılı yanı.

Ben o siteye gıcık oluyorum zaten taksiye bu kadar bindirmenin ne mantığı var nasıl bir kar oranidir ve hala kimse yok valla almak isteyenlere yol gösteriliyor ama nafile
  • i5 li modelini havale ile 1400 küsürlerle alabilirim arkadaslar listeye beni de ekleyebilirsiniz
  • i7 almak isterim, altına da bi alüminyum soğutucu, ısınma derdim olmaz.
    monster'a baktım 17.3 inç alamam laptop deği mubarekler :) bigtop
    mesaj attım. umarım p.tesi güzel fiyat alırız.
  • Beyler alın size indirim on siparişle adamlar yapmış

http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=131726

http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=131727

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

i7 almak isterim, altına da bi alüminyum soğutucu, ısınma derdim olmaz.
    monster'a baktım 17.3 inç alamam laptop deği mubarekler :) bigtop
    mesaj attım. umarım p.tesi güzel fiyat alırız.

quote:

Orijinalden alıntı: hancer001

i5 li modelini havale ile 1400 küsürlerle alabilirim arkadaslar listeye beni de ekleyebilirsiniz

almak ıstıyorsanız pm atın ad soyad ve tel. i5 i7 oldugunu belırtınız
  • mesaj attım zaten de. tek kafama takılan full hd oyun için kötü diyorlar. kasma yapar laptopta olmaz oyun için laptop alınacaksa full hd ekranlı olmasa daha iyi performans verir diyorlar. nedir bu işin aslı kullananlar yorum yapabilirler mi bu konuda?
  • quote:

Beyler alın size indirim on siparişle adamlar yapmış

pazarland nedir? sizin siteniz mi? şimdi güncellenmiş fiyatıda. forumu okudu adam potansiyeli kapmak için güncelledi sitesini, kaçan balık büyük olur mantığı. burada konuşurken keşke fiyatı şöyle olsa böyle olsa demeseydik. okudu adam bak iyice düşürmedi kar marjını.

edit ertesi:
    mesaj attım adamlara bakalım neymiş bu sitedeki indirimlerin açıklaması?
    Güvenemiyoruz internetten alışverişe; mali olarak haklarımızı savunmamız zor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favoriteteam -- 26 Şubat 2012; 1:46:38 >

• Beyler benide listeye yazın

@rocker35 Teşekkür ederim bilgilendirme için

i7 li modele talibim zaten alacaktım bari indirime kurban gidelim dimi?
  • arkadaslar pazarland'dan ılk teklıfı aldık sunuyorum sıze yorum sızın. yalnız taksıt seceneklerı pek iyi olmamıs.

Merhaba Uğur Bey,
    Ürün şu an tedarikçimiz stoklarında mevcut değil.
    Önümüzdeki hafta sonuna doğru belli sayıda ürün stoklara girecek.
    Pazartesi günü peşin ödeme yaparak ön siparişle belli sayıda ürünü rezerve ettireceğiz.
    Size şu şekilde bir teklifimiz olabilir:
    http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=131727 MSI GE620DX İ5-2450M 6G 750G 15.6 DOS GT635M 2GB
    İ5 işlemcili bu ürünü 2053 TL yerine
    tek çekim ya da havale ile 1590 TL,
    6 taksitle (bonus, axess, world ve cardfinans) 1685,40 TL,
    12 taksitle (sadece cardfinans) 1780,80 TL şeklinde verebiliriz.
    http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=131726 MSI GE620DX İ7-2670QM 8G 750G 15.6 DOS GT635M 2GB
    İ7 işlemcili bu ürünü 2388 TL yerine
    tek çekim ya da havale ile 1790 TL
    6 taksitle (bonus, axess, world ve cardfinans) 1897,40 TL
    12 taksitle (sadece cardfinans) 2004,80 TL
    şeklinde verebiliriz.
    Tedarikte sorun olursa ve en geç 23 Mart’a kadar müşterimize teslimat yapamazsak müşterimize ödediği tutar 100 TL fazlası ile iade edilecektir.
    Bu da bizim müşterimizi mağdur etmeme yönünde bir iddiamızdır ve pazarland farkı olacaktır.
    Tedarikçimize ön sipariş için peşin ödeme yapılacağından ön siparişin 26 Mart ve 27 Mart günlerinde ödemenin tamamlanarak verilmesi gerekecektir.
    Bu kampanya maksimum yukardaki ürünlerin 20’şer adedi için geçerli olacaktır.
    Ürünler sitemizde bu fiyatlarla ön siparişe açılmıştır. Toplam 20’şer adet sayısınca ön sipariş alınırsa veya 27 Şubat gecesi fiyatlar ve stok durumu güncellenecektir.
    Bilgilerinize sunarız.
    Saygılarımızla.

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Beyler alın size indirim on siparişle adamlar yapmış

pazarland nedir? sizin siteniz mi? şimdi güncellenmiş fiyatıda. forumu okudu adam potansiyeli kapmak için güncelledi sitesini, kaçan balık büyük olur mantığı. burada konuşurken keşke fiyatı şöyle olsa böyle olsa demeseydik. okudu adam bak iyice düşürmedi kar marjını.

Benim sitem olsa adamlar indirim için adam arıyorlar alıcı olarak.pazarland daha öncede böyle eyler yapmis bir site ve forumdan alanlar var sorunsuz diye biliyorum.artık nerden nasıl gördü duydu bilmiyorum baktım adamlar fiyatı çekmiş paylaşmak istedim

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.