Şimdi Ara

MSI GE620DX-651XTR | KULLANICILAR KULÜBÜ | İNCELEME | GENEL BAŞLIK (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
4
Favori
55.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

hocam ödemenin bir kısmını nakit bir kısmını k. kartı ile yapabilir miyiz ?

aslına bakarsan onu bende dusunuyorum taksıtlerın mıktarı azalsın dıye sorucam onuda bazı sıtelerde yapılabılıyordu ama hangı sıteden alacagımız sımdılık bellı olmadıgı ıcın o pazarlıgın son kısmı. yalnız degılsın bu konuyu cozucez. ismini yazdırmıstın dmı?

eyw hocam nakit almayı düşünüyorum ama bunun için elimde xbox var onu satmam gerekiyor görünüşe görede hafta içinde alıcaz gibi onun için biraz nakit sıkıntım var k.kartı + nakit gibi bir ödeme şekli olursa süper olur gerçekten.ismimi yazdırmıştım hocam.

• Teknolojinin ve örgütlenmenin gücü adına çin malı bu makinalara sömürülerek 2000 lira veren bilinçsiz tüketiciler çatlıyor.

Bilgisayar dünyasının önde gelen isimlerinden bir arkadaşımızda bizimle birlikte toplu alımda olacak. Scrool tv'de sürekli görüyorsunuz zaten.

DH yönetiminden konuyu sabitlemeleri açısından da başvuruda bulunuyoruz.

Yüzyılın toplu indirim harekatı başladı.
  • hedeflenen sayıya ualstık suan gelen her kısı 50 bın tl lık ortalama rakamın ustune cıkıyor :D ıhaleyı alan yasadı valla :D keske ben satsaydım su bılgısayarları yaa ne kar etcek alcagımız yer :D belkıde adamların 1 ayda kazandıgı parayı bız tek partıde kazandırcaz adamlara :D
  • quote:

hedeflenen sayıya ualstık suan gelen her kısı 50 bın tl lık ortalama rakamın ustune cıkıyor :D ıhaleyı alan yasadı valla :D keske ben satsaydım su bılgısayarları yaa ne kar etcek alcagımız yer :D belkıde adamların 1 ayda kazandıgı parayı bız tek partıde kazandırcaz adamlara :D

Aynen kardeşim adamlar iyi para kaldıracaklar :)) onun için en iyi teklifi veren partiyi kapar :) ;)
  • Ben yokken neler olmuş sonuç p.tesiyimi bekliyoruz?
    Valla beyler elinizden gelen ne varsa uygulayın sadece fiyat düşümü olmasın arkadaşlarından dediği gibi mouse soğutucu canta ekletilsin.Dell alacaktım ama vaz geçtim ve BU I7 YI ISTIYORUM BEYLER KACARI YOK.

f.b. taraftarının bir lafı var "burası kadıköy burdan çıkış yok"
    Bu arada taksit imkanlarını arttırmaya gidilirse çok iyi olur çünkü word le alacam bende.ayrıca biz isim yazdıran arkadaslarada ricam konu önemli çok buyuk sorunalariniz olmadığı sürece vaz gecmesin kimse firmalar sayıya göre indirim hediye vs olacak.sizlerden güzel haberler bekliyoruz .....
  • Son durum şöyle yani şimdi:

i7 için tek çekim/havalede
    Sanalmarketim: 2101
    pcdepo: 2010
    pazarland: 1790

i7 için 6 taksitte:
    Sanalmarketim: 2146
    pcdepo: 2109
    pazarland: 1843

i7 için 12 taksitte:
    Sanalmarketim: 2169
    pcdepo: 2169
    pazarland: 1897

i5 için tek çekim/havalede:
    Sanalmarketim: 1751
    pcdepo: 1743
    pazarland: 1590

i5 için 6 taksitte:
    Sanalmarketim: 1788
    pcdepo: 1829
    pazarland: 1637

i5 için 12 taksitte:
    Sanalmarketim: 1807
    pcdepo: 1881
    pazarland: 1685

i7 için verilen fiyatlar fena değil açıkçası. Hele ki tek çekim alabilecek varsa...i5 için verilen indirim i7 li makinenin yarısı kadar olmuş...
    Bastırırsak daha iyi fiyatlar gelebilir elbette. Özellikle i5 için..
    Yoksa şu durumda i5çiler i7 ye bile geçebilir..
    Tek çekim üzerinden taksit olabilirse süper olur..

• pazarlandda ısbankasına taksıt yok ordan alamıyoruz daha ıyı teklıfler verecek olan illaki olacaktır yarın 2 teklıf daha gelecek dıger sıtelere de gelıck onlardan da teklıf alcaz bakalım arkadaslar hayırlısı, sonucta pazarlanddan almaya karar versek ısbankası olan arkdaslar alamıcak dolayısıyla sız almayın bız alalım gıbı bı durum olmaz.
  • quote:

pazarlandda ısbankasına taksıt yok ordan alamıyoruz daha ıyı teklıfler verecek olan illaki olacaktır yarın 2 teklıf daha gelecek dıger sıtelere de gelıck onlardan da teklıf alcaz bakalım arkadaslar hayırlısı, sonucta pazarlanddan almaya karar versek ısbankası olan arkdaslar alamıcak dolayısıyla sız almayın bız alalım gıbı bı durum olmaz.

tmmda kardeşim bu pazarland ne kadar güvenilir bir site ? daha önce alışveriş yapan olmuş mu ? sorun yaşayan vs olmuş mu ? bilmiyoruzki ? bence diğer sitelerin tekliflerini bekleyelim acele etmeyelim. Sonuçta sadece pazarland yok değil mi ? Toplu alım yapılacak sonuçta tek seferde o kadar para girecek kasalarına indirim yapmaları ve koşulları kabul edilebilir halde getirmeleri kendilerinin çıkarına ;) Biz acele etmeyelim tüm teklifleri değerlendirip en cazip olanı seçelim bence ;)

• Kimde hangi kart olduğunu nerden biliyoruz? :) Listede 20 kişi varsa eminim en az maximum kartlı vardır
    Bonus ve World oluyor çoğunlukla ..
    Mesela bende isbank maximum yok.
    Ahmette world olmayacak..mehmette bonus olmayacak..
    Ha, maximum un olduğu yerde bonus world illa ki olur bu da ayrı bi mesele..

Pazarland geçen haftasonu mu evvelki haftasonu mu %30 indirim yapmıştı, elbet yine yapar 1 ay içinde böyle birşey
    En kötü ihtimal öyle alınır, hem%30 ile fiyatlar bu verdiklerinin de biraz altına iniyor..Demek ki daha inmeleri de muhtemel..

Aslında vatan getirse şunları, oradan da uygun fiyata gelebilir %25 ile..ama 3-4 bin tl lik msi lari getiriyorlar sadece..
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.kosmaz

quote:

pazarlandda ısbankasına taksıt yok ordan alamıyoruz daha ıyı teklıfler verecek olan illaki olacaktır yarın 2 teklıf daha gelecek dıger sıtelere de gelıck onlardan da teklıf alcaz bakalım arkadaslar hayırlısı, sonucta pazarlanddan almaya karar versek ısbankası olan arkdaslar alamıcak dolayısıyla sız almayın bız alalım gıbı bı durum olmaz.

tmmda kardeşim bu pazarland ne kadar güvenilir bir site ? daha önce alışveriş yapan olmuş mu ? sorun yaşayan vs olmuş mu ? bilmiyoruzki ? bence diğer sitelerin tekliflerini bekleyelim acele etmeyelim. Sonuçta sadece pazarland yok değil mi ? Toplu alım yapılacak sonuçta tek seferde o kadar para girecek kasalarına indirim yapmaları ve koşulları kabul edilebilir halde getirmeleri kendilerinin çıkarına ;) Biz acele etmeyelim tüm teklifleri değerlendirip en cazip olanı seçelim bence ;)

aynen ole olucak kardesım bılmıyorum pazarlanddan daha once hıc alısverıs yapmadım ama ılgılıler saolsunlar sıtede suanda gecen seferkı %30 ındırımı varmıs ama bıze verdıklerı fıyatlar gecerlıymıs suankı fıyatlar bıraz daha cazip oldu ama ısbankasıyla anlasmaları yokmus o kotu oldu.

• quote:

quote:

quote:

aynen ole olucak kardesım bılmıyorum pazarlanddan daha once hıc alısverıs yapmadım ama ılgılıler saolsunlar sıtede suanda gecen seferkı %30 ındırımı varmıs ama bıze verdıklerı fıyatlar gecerlıymıs suankı fıyatlar bıraz daha cazip oldu ama ısbankasıyla anlasmaları yokmus o kotu oldu.

Hocam şu anda sitede %30 uygulanmış sabah yoktu..

Tek çekim i5 li model : 1437 TL
    Tek çekim i7 li model : 1671 TL

Şu anda bu fiyattan satıyor mu?
    Ön sipariş gibi bir sistemleri de yok web sayfalarında ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

quote:

quote:

quote:

ne yaptıklarını kendılerı de bılmıyolar kı, suan sıtede genel bı yuzde 30 ındırım varmıs gecenlerde de olmustu aynısı, ama bıze verdıklerı fıyat gecerlıymıs suan ordan alamayız zaten, ha bu fıyatları bıze verselerdı daha ıyı olurdu ama onlar yuzde 30 ındırım yapıyolar bız bu ındırımı ısteyınce yapamayız dıyolar. nasıl ıs bu anlamadım ben.

• Bize bu %30 lu fiyattan vermiyorlarsa hakikaten saçma..
    Bekleyelim bakalım biz de diğer teklifleri..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne yaptıklarını kendılerı de bılmıyolar kı, suan sıtede genel bı yuzde 30 ındırım varmıs gecenlerde de olmustu aynısı, ama bıze verdıklerı fıyat gecerlıymıs suan ordan alamayız zaten, ha bu fıyatları bıze verselerdı daha ıyı olurdu ama onlar yuzde 30 ındırım yapıyolar bız bu ındırımı ısteyınce yapamayız dıyolar. nasıl ıs bu anlamadım ben.

Ne yani pazarland şimdi herkes icinmi uygulamış oldu madem öyleydi yok mail yok uğraştık da düşürdük gibi muhabet neye(pazarland için) !!!12 taksit e 200 tl Ye yakin vade biniyor.uğur kardeş durum simdi nedir listede kim ne alacak bu arada aslında ismini yazdıran arkadaşlar ne ile ve nasıl alacaklarını yazsalar firmalara ona göre bir duzene koysalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yani pazarland şimdi herkes icinmi uygulamış oldu madem öyleydi yok mail yok uğraştık da düşürdük gibi muhabet neye(pazarland için) !!!12 taksit e 200 tl Ye yakin vade biniyor.uğur kardeş durum simdi nedir listede kim ne alacak bu arada aslında ismini yazdıran arkadaşlar ne ile ve nasıl alacaklarını yazsalar firmalara ona göre bir duzene koysalar.

halledıcez dostum pazarland ıyı teklıf verdı de suankı yuzde 30 a bızı dahıl etmedıler onda cok ayıp ettıler. bize verceklerı ındırım bellıymıs yuzde otuzu veremezlermıs ayıp yanı. dıger urunlere yuzde 30 bıze gelınce sızın ıcın son soledıgımız fıyat gecerlı dıyolar bıde.

• Ne alaka? %30 niye bize geçerli değil? Resmen adam kar hesaplıyor. Evet bu yorumlarından sonra mantıklı düşünürseniz pazarland firmasının ne kadar kâr düşkünü olduğunu anlayabilirsiniz. Resmen sınıf ayrımı yapıyor. Ben şimdi gitsem kartımla alsam nereden anlayacak? Resmen adam ayıklıyorlar. Toplu alım ya 1 kuruş önemli. Ona göre firmaları seçelim arkadaşlar lütfen.. Benim tavsiyem pcdepo bize kıyak geçer ve hediyeleride verir PcDepo için gerçekten büyük gelişme olur.

Ayrıca;

Yok gece yarısı bilmem kimi uyandırdım falanda filanda bu ne? Aklıma gelen şeyi söylüyorum bizim peder uyuyor dükkandan mal soruyorlar bende uyandırıp fiyat soruyorum hay Allahım ya... Buradan da ortaya çıkıyor ki "esnaf düşünceli olup, kurumsal bir ticari FİRMA sıfatını henüz kendilerine giydirememişlerdir.."

Benim tavsiyem bu işin sonrasınıda düşünmemizden yana... İleride garanti için böyle adamlara mı güvenicez? veyahut bir sorun çıktığında? şuna emin olun ki Pazarland hayatının müşterisini buldu ve kaybetmesi an meselesi...

Döngü = Birimiz alır -> Beğenir / Beğenmez -> Eğer ki satıcı firma kendisini bir yerlerde görmek istiyorsa iki tip müşteriyle ilgilenmelidir. -> Sonra bizler tavsiye eder o firmayı yüceltiriz.

Burada ki döngü daha size %30 indirim yok demeyle başlıyor...

Diğer teklifleri beklemek en iyisidir..

• quote:

Orijinalden alıntı: rock_zebani

Ne alaka? %30 niye bize geçerli değil? Resmen adam kar hesaplıyor. Evet bu yorumlarından sonra mantıklı düşünürseniz pazarland firmasının ne kadar kâr düşkünü olduğunu anlayabilirsiniz. Resmen sınıf ayrımı yapıyor. Ben şimdi gitsem kartımla alsam nereden anlayacak? Resmen adam ayıklıyorlar. Toplu alım ya 1 kuruş önemli. Ona göre firmaları seçelim arkadaşlar lütfen.. Benim tavsiyem pcdepo bize kıyak geçer ve hediyeleride verir PcDepo için gerçekten büyük gelişme olur.

Ayrıca;

Yok gece yarısı bilmem kimi uyandırdım falanda filanda bu ne? Aklıma gelen şeyi söylüyorum bizim peder uyuyor dükkandan mal soruyorlar bende uyandırıp fiyat soruyorum hay Allahım ya... Buradan da ortaya çıkıyor ki "esnaf düşünceli olup, kurumsal bir ticari FİRMA sıfatını henüz kendilerine giydirememişlerdir.."

Benim tavsiyem bu işin sonrasınıda düşünmemizden yana... İleride garanti için böyle adamlara mı güvenicez? veyahut bir sorun çıktığında? şuna emin olun ki Pazarland hayatının müşterisini buldu ve kaybetmesi an meselesi...

Döngü = Birimiz alır -> Beğenir / Beğenmez -> Eğer ki satıcı firma kendisini bir yerlerde görmek istiyorsa iki tip müşteriyle ilgilenmelidir. -> Sonra bizler tavsiye eder o firmayı yüceltiriz.

Burada ki döngü daha size %30 indirim yok demeyle başlıyor...

Diğer teklifleri beklemek en iyisidir..

aynen kardesım, o yuzde 30 olayı benı bıtırdı madem ole bısı yapıyosun de kı bakın sıtede yuzde 30 var sızın alacagınız urununde fıyatını cekıyoruz ama bugune ozel bu ındırım sadece dıyın bızıde aceleye getırın bırazcık yarın eskı fıyattan satıs yapılcak dıyın ısteyen bugun alsın ısteyen yarın, ama yokk bıze sormak ne hadlerıne kafalarına gore ındırım yapıyolar sonra bı de dıyolar kı bu ındırım sıze ozel degıl bızım her zaman yaptıgımız yuzde 30 ındırım eger kararınızı verdıysenız alacaksanız yıne kazıklı fıyata cekelım sız de oturun kazıga. bunun baska acıklaması yoktur ve pazarland bu saatten sonra yuzde 31 den daha fazla ındırım yapmadıgı takdırde bızım ıcın gıdıp pcdepodan alırız yanında sogutucusu klavye ya da mousu da cabası.

• Açık söyleyeyim eğer cebimde param olsaydı bu konuyu görmeseydim alırdım. Fakat burada 1 kişinin olması bile diğer kişilere fayda sağlayacaktır. Aksi taktirde bence araştırmayı gereksiz kılan bir fiyat çekmişler. Ha ama şu var ben derim ki direk o yazıyı şikayet edelim forum olarak mahkemeye bakın çifte standart nasıl oluyormuş... Böyle yerleri şikayet etmek lazım kardeşim. Böyle firmalar yüzünden kimse ne ticaret yapmak istiyor, ne ticaretinden mutlu kalıyor, ne de umduğunu bulamamanın acısını yıllarca çekiyor. Sonuçta 1000TL bile Türkiye' nin ekonomisinde küçümsenmeyecek para iken biz burada 2000TL leri konuşuyoruz... Bu tarz firmalar eğer farkındalık hissini bünyesinde uyandırmışsa zaten gerekli destek ve hizmeti sağlayacaktır. Yine diyorum; Pazarland benim için - puan almış olup birdaha asla alışveriş yapmayı bile düşünmüyorum. Dürüst firma olsun öyle gelsin ben ona her türlü müşterisinide sağlarım. Ama dürüst olmadıktan sonra...

Umarım diğer teklifi değerlendiren firmalarda bizi pişman etmez... Pazarland ne kadar ucuz fiyat versede çok önyargılı oldum onlara karşı. Sonuçta 50 kişiysek 50 kişininde hakkı yeniliyor buda bir pazarland ayıbıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Escobar -- 26 Şubat 2012; 13:41:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rock_zebani

Açık söyleyeyim eğer cebimde param olsaydı bu konuyu görmeseydim alırdım. Fakat burada 1 kişinin olması bile diğer kişilere fayda sağlayacaktır. Aksi taktirde bence araştırmayı gereksiz kılan bir fiyat çekmişler. Ha ama şu var ben derim ki direk o yazıyı şikayet edelim forum olarak mahkemeye bakın çifte standart nasıl oluyormuş... Böyle yerleri şikayet etmek lazım kardeşim. Böyle firmalar yüzünden kimse ne ticaret yapmak istiyor, ne ticaretinden mutlu kalıyor, ne de umduğunu bulamamanın acısını yıllarca çekiyor. Sonuçta 1000TL bile Türkiye' nin ekonomisinde küçümsenmeyecek para iken biz burada 2000TL leri konuşuyoruz... Bu tarz firmalar eğer farkındalık hissini bünyesinde uyandırmışsa zaten gerekli destek ve hizmeti sağlayacaktır. Yine diyorum; Pazarland benim için - puan almış olup birdaha asla alışveriş yapmayı bile düşünmüyorum. Dürüst firma olsun öyle gelsin ben ona her türlü müşterisinide sağlarım. Ama dürüst olmadıktan sonra...

Umarım diğer teklifi değerlendiren firmalarda bizi pişman etmez... Pazarland ne kadar ucuz fiyat versede çok önyargılı oldum onlara karşı. Sonuçta 50 kişiysek 50 kişininde hakkı yeniliyor buda bir pazarland ayıbıdır..

tıcaret bılmeyen patronlara tıcaretı bız ogretcek degılız hocam. teklıfımız belli yapıyolarsa yapsınlar yapmıyolarsa kaybederler 50 bın lırayı olur bıter pcdepo nova eksen sanalmarketım kazansın onlar kazancagına.

• Tabiki de hele ki pcdepodan büyük umutlarım var doğrusu onlara güveniyorum bu konuda umarım onlar gerekli takviyeyi yapar gerekirse dediğiniz gibi.. Ayda 10 TL fazla veririm adam gibi yere adam gibi firmaya veririm en azından adam gibide destek aldığımı bilirim.. Umarım hayırlısı olur iyi ki bu konuya çağırmışsın dostum
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.