Şimdi Ara

MSI GE620DX-651XTR | KULLANICILAR KULÜBÜ | İNCELEME | GENEL BAŞLIK (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
4
Favori
55.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uğur istediğimiz liste barajı geçmişmi 100 kişiyi buldukmu
    ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Uğur istediğimiz liste barajı geçmişmi 100 kişiyi buldukmu
    ?

sayı felaket artıyor hedeflenen sayıyı gectık bole gıderse yarına kadar 50 kısıyı gecıcez. :D 100 kısı de yakındır yaa :D

• Rica ederim dostum güncel 1 adet bile ilan indexlenirse direk DH foruma update edelim
  • Bir de hepsiburada.com gibi meshur sitelere de bildirdik mi isteğimizi ben onu da merak ediyorum??
  • quote:

Orijinalden alıntı: brann

Bir de hepsiburada.com gibi meshur sitelere de bildirdik mi isteğimizi ben onu da merak ediyorum??

o sıtelere gelırse goruruz zaten onlara da bıldırırız toplu alıcagımızı
  • Müştri çekme amaçlı yapılmış olan %30 indirim. çünkü hiç bir indirim yapılmış diyebileceğimiz bilgisayar yok stoklarda.

Bizim makinaların bile önsiparişi tükenmiş gözüküyor.Bariz bir biçimde tezgah olduğu anlaşılıyor.

Acele yok arkadaşlar. Bizim sayımız ne kadar yükselirse o kadar fazla indirim olacak. ve bu makina martın ilk haftasından sonra MSI Turkiye'den aldığım bilgiye göre baya bi yeterli sayıda firmalarda olacak.

Almak isteyenler buraya değil rocker35'e pm ile ad soyad i5veyai7 ve telefon numarası olarak yazsın.
  • quote:

Uğur istediğimiz liste barajı geçmişmi 100 kişiyi buldukmu
    ?

Yetkili ben olmama rağmen bana gelen pm sayısı bile 13 tane.gerisini sen düşün.

ortalık kızıştı başka pc alanlar bin pişman gelen maili paylaşıyorum sizlerle.

"mrb ya ben yeni gördüm bu indirim harekatını size katılmak istiyorum asus aldım bin pişmanım bok gibi para verdim iade sürem devam ediyo geri verebilirsem hemen size katılıcam benide aklınızda bulundurun nolur"
  • quote:

Orijinalden alıntı: joykill

Müştri çekme amaçlı yapılmış olan %30 indirim. çünkü hiç bir indirim yapılmış diyebileceğimiz bilgisayar yok stoklarda.

Bizim makinaların bile önsiparişi tükenmiş gözüküyor.Bariz bir biçimde tezgah olduğu anlaşılıyor.

Acele yok arkadaşlar. Bizim sayımız ne kadar yükselirse o kadar fazla indirim olacak. ve bu makina martın ilk haftasından sonra MSI Turkiye'den aldığım bilgiye göre baya bi yeterli sayıda firmalarda olacak.

Almak isteyenler buraya değil rocker35'e pm ile ad soyad i5veyai7 ve telefon numarası olarak yazsın.

yok kardesım on sıparısı kapatmıslar bana da maıl atmıslar sıtemızde genel bır yuzde 30 ındırım vardır eger son teklıfımızı kabul edersenız eskı fıyatlara cıkararak on sıparısı acabılırız demısler. goruyon mu rezıllıgı.

• Bu arada i5 almayı düşünen arkadaşlar bence sizde i5 ten vazgeçip i7 ye karar verin fiyatı iyiden iyiye kıralım hemde siz karlı çıkın hem biz. Kısaca i5 fiyatına i7 almış olun......
  • quote:

Bu arada i5 almayı düşünen arkadaşlar bence sizde i5 ten vazgeçip i7 ye karar verin fiyatı iyiden iyiye kıralım hemde siz karlı çıkın hem biz. Kısaca i5 fiyatına i7 almış olun......

i5 alacakların sayısı suanda coktan 20 yı gectı sence fıyatlar boyleyken bız ndn hala i5 alma cabasındayız :D i7 ler ısınıyo ki i5 ile i7 arasındakı farkı sen ben anlayamayız bılgısayarda cıddı programlar kullanan puan ıncelemerınde bulunan arkadaslar farkedebılır o farkı :D
  • Benim bu bilgisayarın i5 ini de i7 sini de kullanan arkadaslarım var ve emin olun aradaki farkı anlarsın oyun felan oynuyorsan hatta çok net anlarsın ve ısınma konusu cidden çok büyük dert değil ve laptop un üstünde bir tuş ile ekran kartını anakartın on-board ekran kartı ile çevirebiliyorsun ve böylece hem enerji tasarufu hemde ısınma konusundan tasarruf etmiş oluyorsun.
  • quote:

Benim bu bilgisayarın i5 ini de i7 sini de kullanan arkadaslarım var ve emin olun aradaki farkı anlarsın oyun felan oynuyorsan hatta çok net anlarsın ve ısınma konusu cidden çok büyük dert değil ve laptop un üstünde bir tuş ile ekran kartını anakartın on-board ekran kartı ile çevirebiliyorsun ve böylece hem enerji tasarufu hemde ısınma konusundan tasarruf etmiş oluyorsun.

optimus ozellıgınden bahsedıyosun sen, :D onu bı tusla yapmıyosun otomatık oluyo o :D ıstersen masaustu ekran kartı ayarlarından ayarlayabılıyorsun ıstedıgın programlarda hd gpraphics 3000 aktıf oluyo ıstersen oyunlarda vs programlarda gt635m ı ayarlarsın otomatık onda calısır, acma kapama dugmesının ustundekı ısıkta mavı ya da turuncu olur ona gore

ayrıca oyunlarda ıslemcı farkettırmez nerenden uyduruyosan :D oyun ekran kartıyla oynanır ıstersen ı3 tak farketmez o kdr :D hele ki i5 kullanırken i7 yı aramazsın bıle :d ekran kartın ıyıyse sorun yok :D ha sen cok ıstıyosan i7 al :d 1 ay sonra gorusurz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

Büyüklerden webdenal.com a da gelmiş

http://www.webdenal.com/msi-ge620dx-i7-2670qm-8g-750g-15-6-dos-gt635m-2gb_415649.html

telefon yazmamıssın baskan sen bu arada :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

http://www.webdenal.com/msi-ge620dx-i7-2670qm-8g-750g-15-6-dos-gt635m-2gb_415649.html

telefon yazmamıssın baskan sen bu arada :D

Atlamışım heyecandan :P
    Gönderiyorum hemen :)

• quote:

Webdenal fiyat geçmemiş şaşırtıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Webdenal fiyat geçmemiş şaşırtıcı

teklıf gonderıldı cevap beklenıyor

• vaktim vardı tüm topic i okudum rocker35 valla her insanın yapamıyacağı bi fedakarlık yapmış ; şimdi isim yazdırmak istiyorum ama şöyle bi sıkıntı var maximum kart :) topici takipe devam
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.