Şimdi Ara

MSI GE620DX-651XTR | KULLANICILAR KULÜBÜ | İNCELEME | GENEL BAŞLIK (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
4
Favori
55.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, bende aranıza katıldım sanırım. az sonra arkadaşa pm atacam. zaten uzun zamandır asus n55sf ve bu model arasında gidip geliyorum

öncelikle bu konuda öncelik eden arkadaşı saygıyla kutluyorum. harika bir düşünce ve bence sonucu da güzel olacak.

ikincisi ürünlerin siparişleri nasıl geçecek, yani firma bizim isim ve telefonlarımızı mı alacak? ben siteden mi ödeme yapacağım? neyse bunlar sanırım fiyat kesinleşince cevaplanacak konular.

i7 forever diyorum ve bekliyorum :)
  • Bu dizüstünü kullanan arkadaşlar; batarya ile kullanırken sistemi yormadan maks. kaç saat kullanabiliyorsunuz? Sistemi biraz yorarsanız ne kadar dayanıyor? Kısacası bataryalı kullanımdaki performans detayları hakkında bilgi verirseniz memnun olurum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dardanos17

Bu dizüstünü kullanan arkadaşlar; batarya ile kullanırken sistemi yormadan maks. kaç saat kullanabiliyorsunuz? Sistemi biraz yorarsanız ne kadar dayanıyor? Kısacası bataryalı kullanımdaki performans detayları hakkında bilgi verirseniz memnun olurum teşekkürler.

i7 li model 120w i5 li model 90w lık adaptör ile çalışıyor ve 6cell batarya ile beraber geliyor. wifi açık ve oyun oynarken tam yükte 1.5 saat ortalama gitmesi lazım. normal şartlarda 2 ile 3 saat arası full şarjlı kullanabilirsin. Tabi bunlar ortalama rakamlar, ekran ışığından tut kablosuz bağlantına yada dvd den film izlemene ve yapacağın işlemlere kadar bu süreler mutlaka değişir. üst sınıf cihaz olduğu için orta sınıf cihazlara göre daha fazla güç kullanacağı kesin.

• arkadaslar bu modellerde fan sesi ne seviyede. Oyun oynarken elbelt olacak lakin normal kullanımlarda yani internet gezintisinde yada office kullanımında rahatsız edecek bir sese sahip mi? Şimididen Teşekkürler
  • bu model sahibi birisi yok mu yahu?
    gerçi millet alana kadar foruma giriyor aldıktan sonra diğer alıcıları bilgilendirmek için giren az.
    ilk sayfaları okumak lazım ama türkiye'de satışa çıkmadığı için sahip olan kişi anca yurtdışından filan almış olmalı, o da çok düşük bir ihtimal, kullanan olsaydı yorum yapardı.
    benim tek merak ettiğim full hd ekranın oyunlarda kasma yapıp yapmaması, akıcı oyun performası için full hd yerine hd ekran tercih edilmeli demişti forumda başka başlıklarda birkaç kullanıcı.
    onu merak ediyorum birtek.
    diğerleri önemli değil oyunu kaldırsın iyi oynatsın yeter.
    ısınırsa soğutucu koyarım altına,
    sesi az çıkarsa hoparlör alırım,
    fanı ses yaparsa yapsın hepsi yapıyor o kadar sessiz bir şehirde oturmuyorum zaten (istanbul)
    ben peşin alıcam, msi türkiye garantisi olmasını istiyorum,
    birşey olduğunda kargosu karşı taraf ödemeli olarak gönderip 30 gün içerisinde tamir edilip geir yollanmasını isterim.garanti o zaman anlamlı olur çünkü.
    neyse takipteyiz bekliyoruz, beklememiz de normal adamlar tedarikçi pentadan stok ve fiyat alamıyorlar ki bize fiyat sunsunlar. o malüm site de atmasyon bi indirim yaptı, ürünün maliyeti belli değil daha ne indirimi.

• Arkadaşlar benim bu ürünlerin hem i5 olanını hemde i7 olanını kullanan arkadaşım var ve şunu söyleyebilirim araların net bir şekilde hız farkı var oyun oynamayı veya AutoCad kullanmayı düşünenler için fan seni sadece oyun oynarken var onun dışında baya sessiz ve de i7 olan için ekran kartını devre dışı bırakıp on-board ekran kartını kullanmanızı sağlayan bir tuş var üstünde ve bu sayede hem enerji tasarrufu sağlıyorsunuz hemde ısınma ve fan sesi problemlerinden kurtuluyorsunuz. Isınma konusuna gelince böyle bir cihaz ile full özelliklerde oyun oynuyorsanız ısınmaması mümkün değil fakat ısınma kabul edilebilir ölçülerde ve elinizin yanması gibi bir durum söz konusu değil. Ama ben oyun oynamayacağım diyorsanız zaten ısınmanın yanından geçmezsiniz. Cihaz şekil olarak da özellikler olarak da çok iyi ben almayı düşünüyorum ve ismimi çoktan yazdırdım. Arkadaşlarıma da soruyorum onlarda hala çok memnun ve bu fiyatları görünce aldıklarına pişman oldular. :D
    Umarım herkes için açıklayıcı olmuştur.

• arkadaslar ben de dahıl olmak uzere hepımız gerıldık sakın olalım once bırlık olalım beraber hareket edelım herkes fıkrını paylasmakta haklıdır bızımle aynı fıkırde olanlar oldugu gıbı negatıf konusan yapamazsınız dıyenler de olcaktır ha bız ustumuze dusen gorevı yapalım yaptıgımz kotu bısı degıl sadece toplu alıcaz ındırım yaparlarsa alırız yapmazlarsa en ucuza suanda sanalmarketımde var ordan alırız yuzde 2 ındırım sozu verdıler urun stoklara gırınce pazarlıklar zaten sonuclanacaktır suanda stoklarda olmadıgı ıcın sıteler de bısı dıyemıyolar. bekleyıp gorucez ıns uygun fıyata alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: brann

Arkadaşlar benim bu ürünlerin hem i5 olanını hemde i7 olanını kullanan arkadaşım var ve şunu söyleyebilirim araların net bir şekilde hız farkı var oyun oynamayı veya AutoCad kullanmayı düşünenler için fan seni sadece oyun oynarken var onun dışında baya sessiz ve de i7 olan için ekran kartını devre dışı bırakıp on-board ekran kartını kullanmanızı sağlayan bir tuş var üstünde ve bu sayede hem enerji tasarrufu sağlıyorsunuz hemde ısınma ve fan sesi problemlerinden kurtuluyorsunuz. Isınma konusuna gelince böyle bir cihaz ile full özelliklerde oyun oynuyorsanız ısınmaması mümkün değil fakat ısınma kabul edilebilir ölçülerde ve elinizin yanması gibi bir durum söz konusu değil. Ama ben oyun oynamayacağım diyorsanız zaten ısınmanın yanından geçmezsiniz. Cihaz şekil olarak da özellikler olarak da çok iyi ben almayı düşünüyorum ve ismimi çoktan yazdırdım. Arkadaşlarıma da soruyorum onlarda hala çok memnun ve bu fiyatları görünce aldıklarına pişman oldular. :D
    Umarım herkes için açıklayıcı olmuştur.

arkadaşlarını foruma getiremez misin ayrıntılı cevaplandırsınlar sorularımızı
    ara hemen ara

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

bu model sahibi birisi yok mu yahu?
    gerçi millet alana kadar foruma giriyor aldıktan sonra diğer alıcıları bilgilendirmek için giren az.
    ilk sayfaları okumak lazım ama türkiye'de satışa çıkmadığı için sahip olan kişi anca yurtdışından filan almış olmalı, o da çok düşük bir ihtimal, kullanan olsaydı yorum yapardı.
    benim tek merak ettiğim full hd ekranın oyunlarda kasma yapıp yapmaması, akıcı oyun performası için full hd yerine hd ekran tercih edilmeli demişti forumda başka başlıklarda birkaç kullanıcı.
    fanı ses yaparsa yapsın hepsi yapıyor o kadar sessiz bir şehirde oturmuyorum zaten (istanbul)
    birşey olduğunda kargosu karşı taraf ödemeli olarak gönderip 30 gün içerisinde tamir edilip geir yollanmasını isterim.garanti o zaman anlamlı olur çünkü.
    neyse takipteyiz bekliyoruz, beklememiz de normal adamlar tedarikçi pentadan stok ve fiyat alamıyorlar ki bize fiyat sunsunlar. o malüm site de atmasyon bi indirim yaptı, ürünün maliyeti belli değil daha ne indirimi.

buradaki linkte alıp test eden birinin paylaşımı var bir incelehttp://forum.donanimhaber.com/m_54486680/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: pass.ex

quote:

buradaki linkte alıp test eden birinin paylaşımı var bir incelehttp://forum.donanimhaber.com/m_54486680/tm.htm

ya pass misin kass mısın nesin bilmiyorum ama bu bilgisayarın bizim alacağımız bilgisayarla ne alakası war? göz rocker bu arkadaş toplu alımda olmak istese bile ismini yazmıyoruz aklında bulunsun. işi gücü muhalif biçimde insanları yanlış yönlendirmek.

• Insallahlah mart ta gelmez hazirana kadar ertelenir malum bende almak istiyorum ama en erken hazirana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar sayımızda kayıplar var galıba tekrar en bastan ad soyad ve sehır olarak guncelleme yapıcam ısımlerı verır mısınız tekrar. pm ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 27 Şubat 2012; 19:42:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

Insallahlah mart ta gelmez hazirana kadar ertelenir malum bende almak istiyorum ama en erken hazirana

dua mı edıyon beddua mı?
  • arkadaslar ad soyad bulundugunuz il ve i5 mi i7 mi onu da belırtırsenız daha saglam olucak. ilk kez gonderenler telefon numaralarını da gonderebılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joykill

quote:

Orijinalden alıntı: pass.ex

quote:

ya pass misin kass mısın nesin bilmiyorum ama bu bilgisayarın bizim alacağımız bilgisayarla ne alakası war? göz rocker bu arkadaş toplu alımda olmak istese bile ismini yazmıyoruz aklında bulunsun. işi gücü muhalif biçimde insanları yanlış yönlendirmek.

arkadasım sen kasınıyosu harbıden, bırıncısı bu cıhaz bu forumda da adı gecen ıkı cıhazdan bırı i7 modeli, ikincisi ben bu mesajı sana degıl baskasına attım nıye zıplıyosun sazan gıbı, üçüncüsü ben zaten bilgisayarcıyım alıp satıyorum nıye sıze mınnet edeyım. cocuklasmayın herkes ısıne baksın

• quote:

Orijinalden alıntı: joykill

bırak kardesım maıl attıgımz satıcılardan bıtanesı bu bulasma amacı bellı fıyatı yukseltmeye calısıyo onlardan almıcaz dıye de kendı capında trıp atıyo pentayla irtibattayım ben bunlara muhtac degılız kendı ısımızı kendımız goruruz bunların 1 ayda kazandıgı parayı tek alısverıste vercegımız ıcın camur atıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancer001

beyler şimdi benim size bi sorum var hadi adamlar istediğimiz indirimi yaptı bu satın alma işi nasıl olacak

Arkadaşlar forumun bütün sayfalarını okumadım konuyu kısaca bir özeltler misiniz rica etsem bende i7 li modeli almak istiyorum.İndirim nasıl olucak ödeme nasıl gerçekleşicek biraz bahsederseniz çok memnun olurum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmhDmr

quote:

beyler şimdi benim size bi sorum var hadi adamlar istediğimiz indirimi yaptı bu satın alma işi nasıl olacak

Arkadaşlar forumun bütün sayfalarını okumadım konuyu kısaca bir özeltler misiniz rica etsem bende i7 li modeli almak istiyorum.İndirim nasıl olucak ödeme nasıl gerçekleşicek biraz bahsederseniz çok memnun olurum .

bı ındırımı alalımda gerısı kolay :D
    bıze ozel satıs acılcak telefonlarımız sıte yetkılılerınde olacak ısımlerımız bulundugumuz ıl, telefonla kart bılgılerını verırız alısverısı yaparız bıze ozel fıyattan alırız ya da sıtede hesap actıktan sonra bıze ozel ındırım cekı tanımlanır o cıhazı alırken kullanılmak uzere o ceklerle alırız ındırımlı fıyata gelır.

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

quote:

bıze ozel satıs acılcak telefonlarımız sıte yetkılılerınde olacak ısımlerımız bulundugumuz ıl, telefonla kart bılgılerını verırız alısverısı yaparız bıze ozel fıyattan alırız ya da sıtede hesap actıktan sonra bıze ozel ındırım cekı tanımlanır o cıhazı alırken kullanılmak uzere o ceklerle alırız ındırımlı fıyata gelır.

Mevcut isim listesindeki kişilere alacak olduğu modele hediye çeki bir numara tanımlanır öyle yoksa kart bilgilerini firmayla paylaşmak olmaz insanoglu çig süt emmis birinin aklı kaçar milletin kart bilgilerini alıp artik gerisini düşünün limiti yüksek olanların ALLAH yardımcısı olsun o zaman.

Bugün dedim kesin firmalardan biri tmm demiştir ikindi vaktine kadar ama yarina artık dh sayfası sürekli aktif evde cepten bağlanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

quote:

telefonla kart bilgileri vermek pek güvenli olmayabilir binbirtürlü adam var ortalıkta.2.si daha güvenli olabilir .belki saçma gelecek ama sitelerde kartlara göre indirimler belirtilir%7,5,4 vs .anlaştığımız firma forum donanım a özel bir satış bölümüde açabilir bize gönderilecek şifreyle gireriz yaparız alışverişimizi

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.