Şimdi Ara

MSI GE620DX-651XTR | KULLANICILAR KULÜBÜ | İNCELEME | GENEL BAŞLIK (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
4
Favori
55.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ısınır diye birşey yok. cihazın altındaki yükseltme plastiklerini gördük hepimiz. orada rüzgar esecek ya. ne ısınması oyun bilgisayarı bu. oyun oynayacak adam 4-5 saat. laptopu yapan ona göre yapıyor. hele hele msi yapıyorsa tamamdır yani. i7 ısınır lafı her markada her modelde olan birşey değil. alırsan HP i7 ısınır tabi.
  • laptopta oyun oynanmaz olur mu ya? senelerdir laptopta oynuyorum ben ısınıyor ama ne olacak ısınsa bırakıyorum ısınsın. abartı bi ısınma olmadıntan sonra kışın iyi gelir sıcak sıcak ne güzel.
    ayrıca oyunlarda i5 i7 aynı deme bana. iddia ediyorum i7 daha iyidir. notebookcheck sitesine gir bak i7li bi laptopla oyun kaç fps de çalışmış i5li aynı ekran kartında fps kaç olmuş.
    fark büyük olmaz sonuçta ikiside 4 çekirdek işlemcili fakat fark yok demekte yanlış.
    ayrıca i7 ve i5 aynı para. tartışmasız i7 alır herkes.
    i5 alana gülerler.
  • çok oyun oynayan biriYİm i5 ve i7 farkını gta 4 ü 1.0.7.0 crack le oynamayan bilemez . Sırf bu yüzden sattım i5 li 5650 li dell imi . Aynı makinenin i7 lisinden aldı arkadaşlardan biri sonuç mükemmel ben 1.0.4.0 crackle oynuyorum o 1.0.7.0 crackle oynuyo . Fark olmaz demeyin arkadaşlar
  • rocker35 arkadaşı kutlarım. Yokluğumda Penta bilgisayar gibi ithalatçı firmaların marka temsilcileri ile görüşüp fiyatları önemli ölçüde geri çekmeyi başarmış ve MSI tutkumuzu yeniden alevlendirmiştir.

Bildiğiniz üzere aletin corei5 işlemciye sahip versiyonu dahi 1.700TL iken @rocker35 arkadaşımız corei7'li olan modelinin fiyatını 1.600 TL'ye çektiğini bana bildirdi.

rocker35'in dediğine göre MSI Penta Bil. müşteri temsilcisi Özge hanımın sunduğu fiyatlar şu şekildedir.

MSI GE620DX (corei5): 1.400TL
    MSI GE620DX (corei7): 1.600TL

Arkadaşlar şunu unutmayalım ki; vadedilen fiyatlarda firma ile anlaşma sağlanır ise Özge hanımı yemeğe çıkarmak boynumuzun borcudur.

• Arkadaşlar listeye beni de eklebilirsiniz MSI GE620DX (corei7)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nvidiacı

rocker35 arkadaşı kutlarım. Yokluğumda Penta bilgisayar gibi ithalatçı firmaların marka temsilcileri ile görüşüp fiyatları önemli ölçüde geri çekmeyi başarmış ve MSI tutkumuzu yeniden alevlendirmiştir.

Bildiğiniz üzere aletin corei5 işlemciye sahip versiyonu dahi 1.700TL iken @rocker35 arkadaşımız corei7'li olan modelinin fiyatını 1.600 TL'ye çektiğini bana bildirdi.

rocker35'in dediğine göre MSI Penta Bil. müşteri temsilcisi Özge hanımın sunduğu fiyatlar şu şekildedir.

Arkadaşlar şunu unutmayalım ki; vadedilen fiyatlarda firma ile anlaşma sağlanır ise Özge hanımı yemeğe çıkarmak boynumuzun borcudur.

yemege cıkarmanız durumunda bende yemege 3g den baglanırım artık malum mesafe 1600 km geliş gidiş zor olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Gnost

Arkadaşlar listeye beni de eklebilirsiniz MSI GE620DX (corei7)

ad,soyad,telefon,bulundugunuz sehir ve istediginiz modeli rocker35 adli arkadasimiza pm olarak atiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 29 Şubat 2012; 8:57:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

ad,soyad,telefon,bulundugunuz sehir ve istediginiz modeli rocker35 adli arkadasimiza pm olarak atiniz

hay sagolasın gonderdim bile cok tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

quote:

rocker35 arkadaşı kutlarım. Yokluğumda Penta bilgisayar gibi ithalatçı firmaların marka temsilcileri ile görüşüp fiyatları önemli ölçüde geri çekmeyi başarmış ve MSI tutkumuzu yeniden alevlendirmiştir.

yemege cıkarmanız durumunda bende yemege 3g den baglanırım artık malum mesafe 1600 km geliş gidiş zor olacak

O değilde bir hevesle hadi bakalım Özge hanımla yemeğe çıkıyoruz deyerek randevulaşıpta lokantada oturmuş beklerken kapıdan bir Akrep Nalân'ın girip karşımıza oturduğunu düşünün.

- Özge hanım ne iyi ettiniz de indirim yaptınız...

• hangi kartlarla anlaşmalı penta hala umutla bekliyorum maximuma taksit yapacak bi firma ; maximum hep sorun oluyo diye isim bile yazdırmadım daha :D
  • 1600 tl mi, i7 2670qm mi, 8gb ram mi, full hd ekran mı, gt635m ekran kartı mı, 750gb 7200rpm hdd mı...!
    Vallahi bombastic olur
    Heyecanla bekliyoruz gelişmeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsuff -- 29 Şubat 2012; 12:26:18 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

quote:

O değilde bir hevesle hadi bakalım Özge hanımla yemeğe çıkıyoruz deyerek randevulaşıpta lokantada oturmuş beklerken kapıdan bir Akrep Nalân'ın girip karşımıza oturduğunu düşünün.

- Özge hanım ne iyi ettiniz de indirim yaptınız...

Yalnız bildiğim kadarıyla rocker arkadaş Özge hanıma bu konuların linklerini vermiş giriğ görürse bunları ayıp olur
    dahada kötüsü indirimi falan kaybederiz aman aman

• quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

1600 tl mi, i7 2670qm mi, 8gb ram mi, full hd ekran mı, gt635m ekran kartı mı, 750gb 7200rpm hdd mı...!
    Vallahi bombastic olur
    Heyecanla bekliyoruz gelişmeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 29 Şubat 2012; 13:39:52 >
  • rocker gelmişken bi cevapla bea :D penta nın maximumla felan anlaşma durumu nedir
  • rocker35, pm

edit : eyw :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsuff -- 29 Şubat 2012; 13:41:10 >
  • listeye ekleyin arkadaslar benide pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfkrmn

rocker gelmişken bi cevapla bea :D penta nın maximumla felan anlaşma durumu nedir

alacagımız pentanın bayısı olucak eger fıyatlar kesınlesırse butun kartlara maıl orderla yapıcaz buyuk ıhtımalle
    onlar sonrakı konu ama halledıcez hepsını
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

hay sagolasın gonderdim bile cok tesekkurler

Evet sayımızda artış var bu güzel. Ne kadar çok talep o kadar çok fiyat indirimi demektir arkadaşlar.

• Eski GE620DX ile yeni GE620DX arasındaki farkları çoğumuz merak ediyoruz değil mi? Bunun üzerine küçük bir bilgilendirme hazırladım sizlere.
    Yukarıda bahsi geçen fiyatlardan alacak olanlara da müjde niteliğinde olsun diyerek lafı uzatmadan incelemeye geçiyoruz:

Eski Versiyon GE620DX(i5):

Intel® Core™ i5-2430M (2.40 GHz, 3 MB L3 Cache)
    Nvidia GeForce GT 555M / 2GB DDR3

Eski Versiyon GE620DX(i7):

Intel® Core™ i7-2670QM (2.20 GHz, 6 MB L3 Cache)
    Nvidia GeForce GT 555M / 2GB DDR3

Gelelim yeni GE620DX'lerimize:

Yeni Versiyon GE620DX(i5):

Intel® Core™ i5-2450QM (2.50 GHz, 3 MB L3 Cache)
    Nvidia GeForce GT 635M / 2GB DDR3

Yeni Versiyon GE620DX(i7)

Intel® Core™ i7-2670QM (2.20 GHz, 6 MB L3 Cache)
    Nvidia GeForce GT 635M / 2GB DDR3

Göründüğü gibi Corei5'li modellerde bir üst versiyon olan i5-2450QM (2.50GHz) tercih edilirken Corei7'li modellerde işlemci aynı kalmış.
    Ekran kartı olarak her iki modelde de GT 555M'nin bir üst modeli olan GT 635M tercih edilmiş.

İşlemci ve ekran kartı dışında dişe dokunur bir fark olmadığından değinmedim.
    Eski Corei5'li modelde kullanılan 2430M işlemci yerine , Corei7'li modelde kullanılan fabrikadan hız aşırtmalı QM işlemcinin Corei5 versiyonu olan 2450QM işlemci tercih edilmiş.
    Özetle işlemciler arasında da dişe dokunur bir fark görünmüyor. Biraz daha fazla hız, biraz daha fazla sıcaklık olarak geri dönecektir.
    İşlemci bağlamında oyunlar açısından hiçbir fark olmayacaktır.

Gelelim GT 555M yerine her iki modelde tercih edilmiş bir üst model olan GT 635M'nin getirisine.
    Her ne kadar aralarında büyük bir fark olmasa da işlemciye göre GT 635M oyunlarda bize biraz daha fazla performans vaad ediyor.

Oyunlarda GT 555M ve GT 635M'nin farkını daha iyi kavrayabilmeniz için Nvidiacı arkadaşınız sizlere notebookcheck.com'dan derleyip hazırladığı şablonu sunuyor!

MSI GE620DX-651XTR | KULLANICILAR KULÜBÜ | İNCELEME | GENEL BAŞLIK

Gördüğünüz üzere GT 635M, bizlere çoğu oyunda 6-7 FPS daha fazla vererek daha yüksek ayarlarda, daha rahat oyun imkanı sunuyor.

Toplu alım sayesinde daha gelişmiş özellikleri, eskisinden çok daha ucuza alacağımızı hesaba katarak, beklediğimize değdiğini düşünüyorum.
    Alacak olan arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nvidiacı -- 29 Şubat 2012; 15:08:49 >

• Babacanlar sizi seviyorum :) Cevaplarınız için teşekkürler. Elimdeki bilgisayarı satabilmem lazım. 1600 tl'ye i7 çok iyi gerçekten. Bu kadar beklemiyordum. Bu fiyatlar ne zamana kadar geçerli beyler ayın 7sinde burs alcam o zamana kadar geçerli mi bu kampanya?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.