Şimdi Ara

MSI GE620DX-651XTR | KULLANICILAR KULÜBÜ | İNCELEME | GENEL BAŞLIK (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
4
Favori
55.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: sahrakt

quote:

quote:

quote:

quote:

İ7 Lİ modeli 2000-2300 arasında değişiyor. tabi taksit süresine göre.

stok yok ki fiyatı nerden verdiniz.

ön sipariş olarak cuma sabahından kredi kartıyla ödemeyi yaptım. oradan biliyorum. sanırım bu hafta içi stoklarda olacakmış. perşembe denedi ama bakalım.

KAÇ paralık bir sipariş verdiniz?
    p.tesi stokta olur ancak.

2000 küsür liralık. evet hala stoklarda gözükmüyor MSI GE620DX i7 :(

ben buna paranla rezil olmak diyorum,
    ben i7 indirimini bekliyorum.
    adımı i7 için liseteye yazdırdım,
    senin aldığın freedos mu?
    2000 kaç fiyatı?

malesef öyle hala stokta yok. ilk defa bir ön sipariş verdim. :)
    9 taksitle 2190 tl. cumaya da stokta olmazsa yarın bankayı arayıp iptal olayı varmı yokmu onu araştırayım. nasip :(

• iptal etmek en buyuk hakkın cunku sen aldıgında martın ılk haftayı stoklarda yazıyordu ondan sonra 3 kere degıstı haklısın yanı ıptal edebılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

iptal etmek en buyuk hakkın cunku sen aldıgında martın ılk haftayı stoklarda yazıyordu ondan sonra 3 kere degıstı haklısın yanı ıptal edebılırsın

cumartesi yahut pazar kargoya verilecek diyor. bakalım ne olacak
  • quote:

quote:

iptal etmek en buyuk hakkın cunku sen aldıgında martın ılk haftayı stoklarda yazıyordu ondan sonra 3 kere degıstı haklısın yanı ıptal edebılırsın

hayırlısı olsun senn ıcın o zmn ılk ızlenımlerını paylasırsın bızımle artık gelınce detaylı bı ınceleme ve ss leri beklıyoruz senden dostum
  • quote:

quote:

quote:

hayırlısı olsun senn ıcın o zmn ılk ızlenımlerını paylasırsın bızımle artık gelınce detaylı bı ınceleme ve ss leri beklıyoruz senden dostum

evet. bir gelsinde :) skyrimden ss alır atarım sizlere inşeALLAH sizlerde kısa sürede kavuşursunuz.

• beyler bendeki i7 li modelde (650tr) s-bar birkaç gündür ilk açılışta otomatik olarak açılmıyor. msconfig den baktım başlangıç için s-bar programı göstermiyor nasıl bi çözüm üretebilirim acaba?
  • beyler bendeki i7 li modelde (650tr) s-bar birkaç gündür ilk açılışta otomatik olarak açılmıyor. msconfig den baktım başlangıç için s-bar programı göstermiyor nasıl bi çözüm üretebilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknss

beyler bendeki i7 li modelde (650tr) s-bar birkaç gündür ilk açılışta otomatik olarak açılmıyor. msconfig den baktım başlangıç için s-bar programı göstermiyor nasıl bi çözüm üretebilirim acaba?

C:\Users\kullanıcı adı\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs

Buraya s-bar kısayolunu kopyala "kullanıcı adı" yazan yere kendi kullanıcı adını yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bertanturan -- 10 Mart 2012; 4:59:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bertanturan

quote:

Orijinalden alıntı: hknss

beyler bendeki i7 li modelde (650tr) s-bar birkaç gündür ilk açılışta otomatik olarak açılmıyor. msconfig den baktım başlangıç için s-bar programı göstermiyor nasıl bi çözüm üretebilirim acaba?

C:\Users\kullanıcı adı\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs

Buraya s-bar kısayolunu kopyala "kullanıcı adı" yazan yere kendi kullanıcı adını yaz

tamam kardeşim hallettim teşekkür ediyorum.
  • HERKESE HAYIRLI OLSUN...

almayı düşünüyorum bu modeli... birkaç sorum olacak

kasası alüminyummu sert plastikmi ?

klavyesi çokmu esnek ?

birde kasa rengi nedir ? kahve renginimi andırıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejaa

HERKESE HAYIRLI OLSUN...

klavyesi çokmu esnek ?

kasa alüminyum, klavyesi pek hoşuma gitmedi, tuşlar çok yumuşak ve enter tuşu küçük + tasarım olarak pek iyi değil, asus k53sv nin klavyesi çok daha iyi diyebilirim.
    kasa koyu kahverengi, andırma falan yok, bildiğin kahverengi touchpad tasarımı güzel ama pürüzlü yüzey çok iyi değil. ekran kalitesi + oyun performansı harika. full ayarlarda oynamadığım oyun kalmadı. hiçbirinde bana mısın demedi. full hd msi kullandıktan sonra 1366x768 piksel çözünürlük acayip düşük görünüyor. başka bilgisayarda oyun oynayamıyorsun artık yanında gelen oyuncu mouse gayet iyi, hassasiyetini beğenmemiştim ama gelen driver cdsi ile hassasiyet ayarlanabiliyor. mavi ışıklar ise acayip güzel bir görüntü oluşturuyor.

• quote:

HERKESE HAYIRLI OLSUN...

klavyesi çokmu esnek ?

toplu alım yapıcaz bız gel katıl bıze
    http://forum.donanimhaber.com/m_58039084/mpage_30/f_/key_//tm.htm#58704546
    kacırma bu fırsatı derım

• Içim aciyor bunu almadim diye :(
  • MSI GE620DX-651XTR ile MSI GE620DX-802XTR farkı nedir.ikisininde özellikler aynı duruyo 2.sinin ekran kartı bi üst seviye ama daha uygun fiyatlı anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oslun

quote:

HERKESE HAYIRLI OLSUN...

klavyesi çokmu esnek ?

kasa alüminyum, klavyesi pek hoşuma gitmedi, tuşlar çok yumuşak ve enter tuşu küçük + tasarım olarak pek iyi değil, asus k53sv nin klavyesi çok daha iyi diyebilirim.
    kasa koyu kahverengi, andırma falan yok, bildiğin kahverengi touchpad tasarımı güzel ama pürüzlü yüzey çok iyi değil. ekran kalitesi + oyun performansı harika. full ayarlarda oynamadığım oyun kalmadı. hiçbirinde bana mısın demedi. full hd msi kullandıktan sonra 1366x768 piksel çözünürlük acayip düşük görünüyor. başka bilgisayarda oyun oynayamıyorsun artık yanında gelen oyuncu mouse gayet iyi, hassasiyetini beğenmemiştim ama gelen driver cdsi ile hassasiyet ayarlanabiliyor. mavi ışıklar ise acayip güzel bir görüntü oluşturuyor.

Hocam oyun performansı harika derken, tüm oyunları Fulll HD oynadım derken son oyunlardan bahsediyorsunuz değil mi? Crysis, MoH ne durumda? :O

• quote:

Orijinalden alıntı: G1Y071N

quote:

Orijinalden alıntı: oslun

quote:

HERKESE HAYIRLI OLSUN...

klavyesi çokmu esnek ?

Hocam oyun performansı harika derken, tüm oyunları Fulll HD oynadım derken son oyunlardan bahsediyorsunuz değil mi? Crysis, MoH ne durumda? :O

Crysis 2, MW3 , Mass Effect 3, Fifa12, Nba 2k12, AC Revelations

Bu oyunları oynadım şimdiye kadar, dediğim gibi en ufak kasılma vs olmadı 1920x1080 çözünürlükte.

quote:

Orijinalden alıntı: ömerfarukdinç

MSI GE620DX-651XTR ile MSI GE620DX-802XTR farkı nedir.ikisininde özellikler aynı duruyo 2.sinin ekran kartı bi üst seviye ama daha uygun fiyatlı anlayamadım

İlkinin daha pahalı olmasının nedeni işletim sisteminin bulunması. MSI GE620DX-651TR Win7 Home Pre 64 bit işletim sistemi ile gelir. MSI GE620DX-802XTR ise freedos yani işletim sistemine sahip değil. İkinci olarak MSI GE620DX-651TR ile birlikte çantanın yanında mouse ve dirt3 oyunu geliyor. MSI GE620DX-802XTR ise çanta ile mousepad ile geliyor. 2. modelde işletim sistemi + aynı hediyeler olsa 2400 lira civarında olurdu heralde.

Bir de ekran kartı farkı var arada, 2. model GT635M ekran kartına sahip. Bu model GT555M in optimize edilmiş sürümü. 2. model oyunlarda birkaç fps daha fazla verir. Onun dışında fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslun -- 20 Mart 2012; 16:59:57 >

• BEYLER BEN MSI FİYATINDAN MEMNUN OLMADIM,
    FOKUS BİLGİSAYAR İLE GİTTİM VE BİZZAT GÖRÜŞTÜM.
    ÇOK MUAZZAM BİR CİHAZ VE FİYAT VERMİŞLER.
    Bİ BAKIN DİYORUM.
    BEN ŞANSEN BUNU ALICAM.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=58911317&p=1#58912540
  • bilgsayarn şarjı çok çabuk bitio :S
  • pes 2012 yi (1280*720) de görüntü kalitesi yüksek seçince video cart özellikleri yetersiz diye çalştrmıyor. düşük göruntu kalitesini kabul ediyor sedece. neden???
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlfkr

pes 2012 yi (1280*720) de görüntü kalitesi yüksek seçince video cart özellikleri yetersiz diye çalştrmıyor. düşük göruntu kalitesini kabul ediyor sedece. neden???

Pes 12 sag click yuksek perf. nvidia gpu ile calistit
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.