Şimdi Ara

MSI GE620DX-651XTR | KULLANICILAR KULÜBÜ | İNCELEME | GENEL BAŞLIK (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
4
Favori
55.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar card readera kartı taktıgım zaman hiçbirsey olmuyor driver yuklememız lazımmı????
  • dün msi GE60DX aldım ekran kartı gt635M aksama kadar format driver fln hallettim gecce 3-4 saat dota attım son oyuna doğru ekranda 2 adet çizgi çıktı biri yatay biri dikey birde oyundayken dalgalanmalar oluyor sorunu daha önce yaşayan varmı yardımcı olabilecek biri?
  • ya arkadaslar su fan sesı benı oldurecek sızdede oluyormu sankı buzdolabı calısıyo ya takır takır ses gelıor fandan.............
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

ya arkadaslar su fan sesı benı oldurecek sızdede oluyormu sankı buzdolabı calısıyo ya takır takır ses gelıor fandan.............

Fan sürekli çalişiyor fakat öyle takır takır bir ses duymadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resdilmen

dün msi GE60DX aldım ekran kartı gt635M aksama kadar format driver fln hallettim gecce 3-4 saat dota attım son oyuna doğru ekranda 2 adet çizgi çıktı biri yatay biri dikey birde oyundayken dalgalanmalar oluyor sorunu daha önce yaşayan varmı yardımcı olabilecek biri?

o çizgiler bendede çıkıyor henüz bir çözüm bulamadım , ama tahminin 635m driverı yok 555m i kullanıyoruz ondan olabilir. dalgalanma inteli güncelleştirirsen kalkar ekran kartı olarak nvidia yı seç nvidia denetim masasından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joykill

quote:

Orijinalden alıntı: resdilmen

dün msi GE60DX aldım ekran kartı gt635M aksama kadar format driver fln hallettim gecce 3-4 saat dota attım son oyuna doğru ekranda 2 adet çizgi çıktı biri yatay biri dikey birde oyundayken dalgalanmalar oluyor sorunu daha önce yaşayan varmı yardımcı olabilecek biri?

o çizgiler bendede çıkıyor henüz bir çözüm bulamadım , ama tahminin 635m driverı yok 555m i kullanıyoruz ondan olabilir. dalgalanma inteli güncelleştirirsen kalkar ekran kartı olarak nvidia yı seç nvidia denetim masasından.

bence iade edin :S nereden aldınız ne zaman aldınız?

• arkadaşalr msni kullanıcısı olarak nasıl memnun musunuz?grafikerim ve ekran kartı iyi olan bir laptopa ihtiyacım var.bütçemi çok artırmak istemiyorum.hafif olması benim için iyi olurdu ama özellik iyi olsun isteyince ağırlık da oluyor.ses kalitesi de iyi olsun istiyorum çünkü online toplantılarım gerçkeleşiyr.bu nasıldır,kullanımı rahat mıdır?ben oyun oynamıcam oyun oynayan arkadaşlar fan sesinden bahseidyor.çalışmalarımda fan sesi çıkar mı?

http://www.notebookadresi.com/msi-ge620dx-822xtr-notebook-urun1601.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmedusa

arkadaşalr msni kullanıcısı olarak nasıl memnun musunuz?grafikerim ve ekran kartı iyi olan bir laptopa ihtiyacım var.bütçemi çok artırmak istemiyorum.hafif olması benim için iyi olurdu ama özellik iyi olsun isteyince ağırlık da oluyor.ses kalitesi de iyi olsun istiyorum çünkü online toplantılarım gerçkeleşiyr.bu nasıldır,kullanımı rahat mıdır?ben oyun oynamıcam oyun oynayan arkadaşlar fan sesinden bahseidyor.çalışmalarımda fan sesi çıkar mı?

fan normaldede sesli biraz.sessiz istiyosan lenovo y570 öneririm.fan modları var sessize aldıgında hiç duymuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aligulcan7 -- 26 Nisan 2012; 12:34:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aligulcan7

quote:

arkadaşalr msni kullanıcısı olarak nasıl memnun musunuz?grafikerim ve ekran kartı iyi olan bir laptopa ihtiyacım var.bütçemi çok artırmak istemiyorum.hafif olması benim için iyi olurdu ama özellik iyi olsun isteyince ağırlık da oluyor.ses kalitesi de iyi olsun istiyorum çünkü online toplantılarım gerçkeleşiyr.bu nasıldır,kullanımı rahat mıdır?ben oyun oynamıcam oyun oynayan arkadaşlar fan sesinden bahseidyor.çalışmalarımda fan sesi çıkar mı?

fan normaldede sesli biraz.sessiz istiyosan lenovo y570 öneririm.fan modları var sessize aldıgında hiç duymuyorsun.

peki çalışmalarımda nasıl verim alırmıyım?söylediğin y570 serisinde bir sürü alternatif çıktı.ilk gözüme çarpan bu oldu.fiyatı biraz yüksek ama inceleyeceğim

http://www.notebookadresi.com/lenovo-y570-59-070782-notebook-urun348.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aligulcan7

quote:

peki çalışmalarımda nasıl verim alırmıyım?söylediğin y570 serisinde bir sürü alternatif çıktı.ilk gözüme çarpan bu oldu.fiyatı biraz yüksek ama inceleyeceğim

http://www.notebookadresi.com/lenovo-y570-59-070782-notebook-urun348.html

onun ssdli modelleri var ondan cok alternatif cıkmıstır.bence 200 tl 32 gb için verilmez.normal ssdsiz al daha sonra gerektiğinde ssd kendin takıp kullanabilirsin.performansı gayet iyi.zaten forumda kullanıcı gurubunu incelersen daha ayrıntılı bilgi alabilirsin orada.

• HP Pavilion dv6-6c04et modelin sata3 destegi var midir acaba ona gore SSD harddiskk alacagim
  • beyler msi ın bu yeni modelinde fan sesi problemi var 650-651 kullanan arkadaşlar sizdede bu problem varmı yoksa sadece bu problem yeni seride mi var cevabınızı bekliyorum
  • Fan sesi boştayken öyle abartilicak gibi birşey değil kullanmadan yorum yapmayalım.Oyuna girince elbette ses yapıcak,sistemi soğutmasi lazım ben hiç rahatsiz olmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmer_55

Fan sesi boştayken öyle abartilicak gibi birşey değil kullanmadan yorum yapmayalım.Oyuna girince elbette ses yapıcak,sistemi soğutmasi lazım ben hiç rahatsiz olmuyorum.

Aynen,gecenin sessizliğinde bile (boşta) kulak tırmalayan bir gürültü yok tabi oyun oynarken veya hava sirkülasyonunu etkilecek bir yüzeye bırakılmasında fan illaki sogutmak için daha hızlı dönecek ki sogutma için çaba harcayan fan ses çıkaracak ama öyle bir masaüstü pc nin eksoz fanı kadar bir ses cıkararak rahatsız etmez.forumda yanlış hatırlamıyorsam akıllı fan yok özelliği yok denilmişti ki öyle bir durumda söz konusu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

quote:

Fan sesi boştayken öyle abartilicak gibi birşey değil kullanmadan yorum yapmayalım.Oyuna girince elbette ses yapıcak,sistemi soğutmasi lazım ben hiç rahatsiz olmuyorum.

Aynen,gecenin sessizliğinde bile (boşta) kulak tırmalayan bir gürültü yok tabi oyun oynarken veya hava sirkülasyonunu etkilecek bir yüzeye bırakılmasında fan illaki sogutmak için daha hızlı dönecek ki sogutma için çaba harcayan fan ses çıkaracak ama öyle bir masaüstü pc nin eksoz fanı kadar bir ses cıkararak rahatsız etmez.forumda yanlış hatırlamıyorsam akıllı fan yok özelliği yok denilmişti ki öyle bir durumda söz konusu değil.

Hocam millet oyunda bile ses cıkarmasin istiyo heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: oslun

quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

Arkadaşlar MSİ GE620DX markalı notebook un i7 işlemcili olanından almak istiyorum.Alan arkadaşlar nerden aldılar? bilgi verebilirler mi? İnternet üzerinden almak istemiyorum.Hangi tekno marketlerde bulabilirim? Bilgi verebilirmisiniz?

en ucuza gittigidiyorda integra bilgisayar adlı bi satıcı satıyor. Ben msi türkiye garantisi oldugunu düsünüp ordan aldım ve sorun da cıkmadı. İstanbuldaysanız iletisim kurup elden alabilirsiniz belki daha da ucuza gelir o zaman

Merhaba bende aynı satıcıdan ürünü almak istiyorum. Herhangibi bir sorunla karşılaştınız mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur E.

quote:

quote:

Arkadaşlar MSİ GE620DX markalı notebook un i7 işlemcili olanından almak istiyorum.Alan arkadaşlar nerden aldılar? bilgi verebilirler mi? İnternet üzerinden almak istemiyorum.Hangi tekno marketlerde bulabilirim? Bilgi verebilirmisiniz?

en ucuza gittigidiyorda integra bilgisayar adlı bi satıcı satıyor. Ben msi türkiye garantisi oldugunu düsünüp ordan aldım ve sorun da cıkmadı. İstanbuldaysanız iletisim kurup elden alabilirsiniz belki daha da ucuza gelir o zaman

Merhaba bende aynı satıcıdan ürünü almak istiyorum. Herhangibi bir sorunla karşılaştınız mı acaba ?

hayır , aldığım gün kargoya verildi, 24 saat sonra elimde oldu. yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, en ufak bir sorun yok

• quote:

ya bendeki fan sesi pc yi acıp 2 dk sonra baslıyor takır takır kafayı yıyecem.ya benım kulaklar cok hassas yada sızınkılerde sorun var :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onur E.

quote:

quote:

hayır , aldığım gün kargoya verildi, 24 saat sonra elimde oldu. yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, en ufak bir sorun yok

Anladım, çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: guapon

quote:

ya bendeki fan sesi pc yi acıp 2 dk sonra baslıyor takır takır kafayı yıyecem.ya benım kulaklar cok hassas yada sızınkılerde sorun var :)

normal kullanımda fan sesi yok denecek kadar az bende hatta arkadaşlarım bana senin fan soğuk üflüyor yazın klima niyetine kullanırsın diyorlar , oyun açınca deli gibi dönmeye başlıyor tabi o zaman baya ses çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslun -- 4 Mayıs 2012; 2:31:37 >

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.