Şimdi Ara

MSI GE620DX-651XTR | KULLANICILAR KULÜBÜ | İNCELEME | GENEL BAŞLIK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
4
Favori
55.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk mesaja "3D Mark 06" test sonuçları eklenmiştir..
  • Benimde şimdi elime ulaştı . HD kalitesi dos ekranında bile belli oluyor desem yeridir

Yalnız anlamadığım bir şey var dizüstünün yanında home premium da geldi yanlışlıkla mı yolladılar acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

quote:

Orijinalden alıntı: Bryan7

Pro Studio'yu bende daha kurmamıştım deneyelim bakalım.

Bu arada MSI Garanti Belgesine imza , kaşe veya satın alma tarihi gibi bir işlem yapmamış sanalmarketim..sizin belgelerde de durum böylemi? ileride işimiz düşerse servise bunun garantili olduğunu nasıl kanıtlayacağız..:)
    Seri numarası ile hallediyorlardır herhalde.

elindeki faturayı kaybetme yeter...

ona bile gerek yok :) laptobumu servise götürdüğümde ( baska marka) adamlar direk aldılar ne fatura ne başka birşey istediler seri no da halloluyor heralde verdik 1 gun sonra aldık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

Benimde şimdi elime ulaştı . HD kalitesi dos ekranında bile belli oluyor desem yeridir

Yalnız anlamadığım bir şey var dizüstünün yanında home premium da geldi yanlışlıkla mı yolladılar acaba ?

Ben de onu soracaktım ya, onu hiç açmadım ben ne ki o, orijinal Windows mu? İçinde ne var, DVD falan mı var yoksa sadece serial falan mı ne ayak o? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niste

İlk mesaja "3D Mark 06" test sonuçları eklenmiştir..

Daha dogru sonuclar icin 3dmark11 ve vantage lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Benimde şimdi elime ulaştı . HD kalitesi dos ekranında bile belli oluyor desem yeridir

Ben de onu soracaktım ya, onu hiç açmadım ben ne ki o, orijinal Windows mu? İçinde ne var, DVD falan mı var yoksa sadece serial falan mı ne ayak o? :D

DVD yok içinde sadece Home Premium'un tanıtımı var.

• quote:

quote:

quote:

DVD yok içinde sadece Home Premium'un tanıtımı var.

onu gördüğümde ilkten bende de bir heyecan ve sevinç uyanmıştı ama sonra...

• Videolarda "Cinema Pro II" yazılımını mutlaka kullanın, HD ekranın keyfini ikiye katlıyor.
  • quote:

Bende ilk geldiğinde aynı şeyi düşünmüştüm :D
  • sonradan işlemciyi ivy bridge yapabilir miyiz ve ssd takma yeri varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilanth

2pc arasında kaldım fakat genel olarak msi bir adim önde;
    diğerleri:

MSI:http://www.sanalmarketim.com/urun/698d2ce078883f21e00bf71298ec4155/MSI-GE620DX-651XTR-Core-i5-2430M-6GB-750GB-GT555M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos-%28Oyuncu-Paketi-Hediyeli%29

HP:http://www.eksenbilgisayar.com/urun/hp-pavilion-dv6-6010st-ll044ea-core-i5-2410m-6gb-750gb-hd6770m-156-win7-home-premium-64bit.aspx

msi 1770 i5, full hd, gt555m
    hp 1550 i5, 1336x768, hd6770m

birde bugün saturnde 1899'a ;http://www.sanalmarketim.com/urun/dcdf1d0bdcb1e2e7b18a73ba107df05d/HP-A3C22EA-Pavilion-DV6-6B05ET-Core-i7-2670QM-6GB-750GB-HD6770M-15.6 gördüm.

1900'e i7 işlemci, hd6770m , 1336x768 ekran.

sizce hangisine yönelmeliyim? hpnin 1550liği cazip geliyor fakat msi'in ekran kalitesi ve hdd'si onu bir adim öne taşıyor.
    diğer hp'nin özellikler mükemmel'e yakın fakat hp ve i7 diyince hep aklıma o kadar indirim neden var? sorunlu seri mi fikrini getiriyor.

Evet arkadaşlar ben de HP-DV6-6010ST ve MSI 651XTR arasında kaldım fakat msi nin full hd ekran olması ve multimedya ve oyunlarda üstünlük göstermesi beni cezbetti. Fakat Hp'nin ekran kartı da göz ardı edilemez ama msi de full hd ekran var oda ayrı birşey. Benim düşüncem biraz farklı msi ye 1700 lira veririm fakat ben inşaat müh olarak proje çizimleri için iyi bir bilgisayarım olması gerekiyor fakat elimde 2000 lira verecek kadar bir imkanım yok. Bu durumda msi mi yoksa hp mi? bu konuda önerilerinizi bekliyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: kral789

sonradan işlemciyi ivy bridge yapabilir miyiz ve ssd takma yeri varmı

şu ivy bridge olayını bende çok sordum etrafa fakat pek doyurucu bir cevap gelmedi. gene i5 ivy bridge takılabilir gibi geliyor bana ama güç kaynağının i7 işlemcinin watt ihtiyacını karşılayabileceğini zannetmiyorum. ssd olayına gelirsek; makinada 2. bir hdd yuvası vs. yok dolayısıyla ssd takmakta ısrarcıysan ya mevcut hdd'yi sökeceksin ya da dvd-rw çıkarıp oradan anakarta monte edeceksin.
  • arkadaşlar takipteyim cuma gunu son fınalıme gırıp mezun oluyorum ızmıre dondugumde ben de ya bunu ya da lenovo gt555m li i5 li modelini vatandan %25 ındırımıne denk getırdıgımde 1450 tl ye almayı dusunuyodum ama bu ürünü yaklasık 1 aydır takıp edıyorum hatta ılk bu serının 434 lusu i7 olanını gormustum o butcemı astıgı ıcın vazgecmıstım 2-3 dun sonra bunu gormustum pcdepo da şimdi yine ole bi ballandıra ballandıra anlatmıssınız kı içim kıprastı alasım geldı kullanan arkadaslar sizce 1450 tl verip aynı ozellıklerde herseyı aynı lenovo mu alsam normal fiyatı 2100 lıra cıvarı, yoksa bunu mu alsam 1800 e aradakı 300 lıraya deger mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

İlk mesaja "3D Mark 06" test sonuçları eklenmiştir..

Daha dogru sonuclar icin 3dmark11 ve vantage lutfen

3D Mark 11 test sonuçları ilk mesaja eklenmiştir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

arkadaşlar takipteyim cuma gunu son fınalıme gırıp mezun oluyorum ızmıre dondugumde ben de ya bunu ya da lenovo gt555m li i5 li modelini vatandan %25 ındırımıne denk getırdıgımde 1450 tl ye almayı dusunuyodum ama bu ürünü yaklasık 1 aydır takıp edıyorum hatta ılk bu serının 434 lusu i7 olanını gormustum o butcemı astıgı ıcın vazgecmıstım 2-3 dun sonra bunu gormustum pcdepo da şimdi yine ole bi ballandıra ballandıra anlatmıssınız kı içim kıprastı alasım geldı kullanan arkadaslar sizce 1450 tl verip aynı ozellıklerde herseyı aynı lenovo mu alsam normal fiyatı 2100 lıra cıvarı, yoksa bunu mu alsam 1800 e aradakı 300 lıraya deger mı sizce?

Lenovo ile özellikleri kesinlikle aynı değil çünkü koskocaman bir Full HD farkı var hocam :) Şimdi ne farkeder diyebilirsiniz ama bilgisayarı alıp kullanınca anlayacaksınız o farkı. O yüzden iyi düşünün derim ben, hep dedim sadece Full HD ekran için bile çoğu bilgisayara değişmem MSI'ı. Tabi bu benim görüşüm :)

• arkadaşlar peki hp dv6 ile msi arasında nasıl bir performans farkı vardır. bilen arkadaşlar açıklama yapabilirler mi? msi benim proje çizimlerim de çok yararı olacaktır.
  • quote:

Hayırlı olsun bilgisayarın kardeşim.

Bugün aynı pc den bende aldım ancak pilini bir türlü takamadım bunun püf noktası nedir?
    Pil bir türlü tam yerine oturmuyor sen nasıl taktın?

Teşekkürler

Pil ömrü nedir. kac saat gidiyor. Hayırlısı olsun.
  • MSI dinar ve çevresinden nerden alabilirim ? internetten değilde görerek almayı tercih ediyorum.. yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recoda

MSI dinar ve çevresinden nerden alabilirim ? internetten değilde görerek almayı tercih ediyorum.. yardım

Afyon Dinar yani
  • Oyunlarda çözünürlüğü FHD den HDye düşürdüğünde ne kadar farkediyor onu çok merak ediyorum.. Çünkü oyun için alacağım laptopu FHD de max 1-2 sene kaldırır oyunları daha sonraki senelerde mecbur HDye düşürmek zorunda kalırsın.. Cevap verirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.