Merhaba arkadaşlar dün gece MSI GE620DX-651XTR İ5 İşlemcili aldım yanında bi tane daha 4 gb kington ram aldım
bugun saat 10 civarında aldıgım yer beni arada ramı bu cihaza takmak içinmi alcaksınız diye evet dedim biz takalımmı siz takarmısınız dedi . Neden dedim bundan önceki seriler ayrı marka kinston ram desteklemiyormuş .. Ram Uyuşmazlıgı olabilir dediler . Bende ben takarım Ramı Dedim Kutulun açılmasını istemiyorum dedim
MSI GE620DX-651XTR Core i5-2430M 6GB 750GB GT555M 2GB 15.6" Full HD FreeDos
Merhaba arkadaşlar dün gece MSI GE620DX-651XTR İ5 İşlemcili aldım yanında bi tane daha 4 gb kington ram aldım
bugun saat 10 civarında aldıgım yer beni arada ramı bu cihaza takmak içinmi alcaksınız diye evet dedim biz takalımmı siz takarmısınız dedi . Neden dedim bundan önceki seriler ayrı marka kinston ram desteklemiyormuş .. Ram Uyuşmazlıgı olabilir dediler . Bende ben takarım Ramı Dedim Kutulun açılmasını istemiyorum dedim
MSI GE620DX-651XTR Core i5-2430M 6GB 750GB GT555M 2GB 15.6" Full HD FreeDos
Bu cihazda öyle bir sorun varmı sorun yaşarmıyım
Oyle sey mu olur? Sallamislar resmen. Siz icindeki 2 gb ram'i sokup. 4 gb ddr3 1333 mhz ram takin, hicbir sey olmaz. Eger bir sorun cikarsa ram'de sorun vardir veya anakartta. Ama anakartta sorun olsa zaten sorunlu olur bilgisayar acilmaz mavi ekran alir, cesitli sacma sapan seyler cikar. Anlasilir yani. siz bir ilk aldiginizda normal bir kurulum yapin, acin kurcalayin biraz sonra da ram'i degistirin super olur :)
umarım öyle olur çünkü aldığım yer aradı söyledi .. bakalım bi gelsinde sistemi kurduktan sonra ramı takıcam artık
quote:
Orijinalden alıntı: erays9
@ Niste oyunda çözünürlüğü 1376 x 768 düşürünce bozulma oluyormu?
Oyunda denemedim gerek duymadım çünkü ama bunun gibi Full HD ekranlarda çözünürlüğü 1376x768'e getirince normal ekranlardan daha kötü bir görüntü veriyor piksel sayısından dolayı. Ondan bahsetmiştim. Ama dediğim gibi buna hiç gerek yok. 1080p ayarlarında gayet sorunsuz çalışıyor oyunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: guapon
benımde artık bir MSI GE620DX-651XTR im var :)
Hayırlı olsun tadını çıkar :)
Bide alan arkadaşlar yorumlarını yazabilirse iyi olur aslında, hem de yeni alacak arkadaşlara bir fikir verilmiş olur.
o değilde bu dirt3 oyununu yükleyen oldu mu?
Beni tek düşündüren şey işletim sistemi
bnde masaüstü toplamak yerine bu laptoptan almayı düşünüyorum oyunlar ultra çözünürlükte nasıl? tavsiye eder misinz
quote:
Orijinalden alıntı: _GeWeZe_
Beni tek düşündüren şey işletim sistemi
Yapma arkadaşım freedos olması mükemmel birşey yüklersin bir windows cracklersin çok basit bir işlem bir restartlık iş Ha diyorsan ben bill amcayı çok seviyorum dandik microsoftun dandik windowsuna para bayılacağım o zaman ayrı
quote:
Orijinalden alıntı: rexludus
Ya onu ben yükleyemedim, siteye girdim formu doldurdum fotoyu da çekip yolladım ama hala geri dönen olmadı :D Nasıl yapcaz bu işi, yok mu bilen biri?
quote:
Orijinalden alıntı: kral789
bnde masaüstü toplamak yerine bu laptoptan almayı düşünüyorum oyunlar ultra çözünürlükte nasıl? tavsiye eder misinz
Önceki mesajlarımda da belirtmiştim, şimdiye kadar Modern Warfare 3, FIFA 12 ve Assassins Creed Brotherhood yükledim ve hepsini de 1920x1080 çözünürlükte, en son ayarlarda açtım. Ve sonuç mükemmel. Hiç kasmadan takılmadan rahatça oynadım. Bana göre oyun performansı harika.
Bu kadar methetmeye, bende alıcam bundan bir tane galiba?Servis vs. konusunda sıkıntı yaşarmıyım diye çekiniyorum.Benim acer'ın servisinden çok ağzım yandığı için, yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyorum artık.Spesifikasyon bakımından oldukça yeterli gibi duruyor,inşallah bir sorun yaşamayız.Alan arkadaşlar anladığım kadarıyla,Nova ve sanalmarketim şirketlerinden satın almışlar.Bu firmalar ne derece güvenli,gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirmiyiz?Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
quote:
Orijinalden alıntı: keyvmen
Bu kadar methetmeye, bende alıcam bundan bir tane galiba?Servis vs. konusunda sıkıntı yaşarmıyım diye çekiniyorum.Benim acer'ın servisinden çok ağzım yandığı için, yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyorum artık.Spesifikasyon bakımından oldukça yeterli gibi duruyor,inşallah bir sorun yaşamayız.Alan arkadaşlar anladığım kadarıyla,Nova ve sanalmarketim şirketlerinden satın almışlar.Bu firmalar ne derece güvenli,gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirmiyiz?Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
ben sanalmarketimden aldım gayet memnunum hizmetlerinden, şöyle söyleyeyim cuma günü saat 17:30 gibi sipariş verdim ve cumartesi 12:30 gibi elimdeydi ürün.
quote:
Orijinalden alıntı: Niste
quote:
Ya onu ben yükleyemedim, siteye girdim formu doldurdum fotoyu da çekip yolladım ama hala geri dönen olmadı :D Nasıl yapcaz bu işi, yok mu bilen biri?
aynen bende öyle yaptım, şuan okumaya üşendiğim * bölümü okudum bir bardak soğuk su içicez gibi bi kıyak yapmazlarsa "Offer expires DEC,31 2011." Ama genede sakla elbet bir geri dönüş olur.
Merhaba arkadaşlar. Yine bu modelin I7'lisinin bir teknoloji sitesinde incelendiği video vardı bu bilgisayar ile ilgili açılan konulardan birinde bulamadım. Bilen linkini yazabilir mi? Teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: keyvmen
Ben de Nova'dan almıştım, ama ofise gidip elden aldım. Netten de bir sorun olmayacağını düşünüyorum gerçekten iyi niyetli bir firma. Benle çok güzel ilgilenmişlerdi sağolsunlar. Zaten aldıktan sonra firmayla işin kalmıyor çünkü garanti MSI kapsamında, firma ilgilenmiyor garanti işleriyle.
Arkadaş en kısa zaman kredi kartımın limitini artırıyorum.. Babamın şu erteleme işlerine uyuz oluyorum. Cuma günü alalım diyor. Ne farkı varsa...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Niste
quote:
aynen bende öyle yaptım, şuan okumaya üşendiğim * bölümü okudum bir bardak soğuk su içicez gibi bi kıyak yapmazlarsa "Offer expires DEC,31 2011." Ama genede sakla elbet bir geri dönüş olur.
Hadi ya o nerde yazıyo ki hiç görmedim? Ama bu olmadı işte ya :) MSI'a mail falan mı atsak ne dersin?
quote:
Orijinalden alıntı: TechTR
Merhaba arkadaşlar. Yine bu modelin I7'lisinin bir teknoloji sitesinde incelendiği video vardı bu bilgisayar ile ilgili açılan konulardan birinde bulamadım. Bilen linkini yazabilir mi? Teşekkürler...