Şimdi Ara

MSI GE620DX-651XTR | KULLANICILAR KULÜBÜ | İNCELEME | GENEL BAŞLIK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
4
Favori
55.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yarın bi tane sipariş verecem ama hala kafamın bir tarafında lenovo var
  • Aynen benimde ama msi çok ağır basıyor fhd özelliğinden dolayı..
  • Eğer MSI alırsanız Full HD'ye alıştıktan sonra başka bilgisayara bakıp "bu ne biçim görüntü bee?" dediğinizde ne kadar doğru bi karar verdiğinizi anlayacak ve içinizden ohh diyeceksiniz :D Israrla diretiyorum bu Full HD ekran için çoğu şeye değer emin olun.
  • Laptopum iş görmüyor olsa kesinlikle alacağım laptop 651XTR olurdu. Gerçekten çok iyi.

Bu özelliklerle baya hızlı olması gerekiyor.

Bir de SATA3 SSD takan olsa heralde makina havalanır :)

1750 lira laptop olsa, 450 lira Corsair Force 3 GT veya OCZ Vertex 3 120 GB'lık SSD olsa toplamda 2200 TL'ye geliyor, uçak gibi makina olur.

Fena halde aklım kayıyor.

Alanlara hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun bilgisayarın kardeşim.

Bugün aynı pc den bende aldım ancak pilini bir türlü takamadım bunun püf noktası nedir?
    Pil bir türlü tam yerine oturmuyor sen nasıl taktın?

Teşekkürler
  •  MSI GE620DX-651XTR | KULLANICILAR KULÜBÜ | İNCELEME | GENEL BAŞLIK

http://e1201.hizliresim.com/t/j/1uv0y.jpg

Merhaba arkadaşlar dün gece MSI GE620DX-651XTR İ5 İşlemcili aldım yanında bi tane daha 4 gb kington ram aldım

bugun saat 10 civarında aldıgım yer beni arada ramı bu cihaza takmak içinmi alcaksınız diye evet dedim biz takalımmı siz takarmısınız dedi . Neden dedim bundan önceki seriler ayrı marka kinston ram desteklemiyormuş .. Ram Uyuşmazlıgı olabilir dediler . Bende ben takarım Ramı Dedim Kutulun açılmasını istemiyorum dedim

MSI GE620DX-651XTR Core i5-2430M 6GB 750GB GT555M 2GB 15.6" Full HD FreeDos

Bu cihazda öyle bir sorun varmı sorun yaşarmıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Niste

quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

msı ge620dx alan arkadaşlar bir kulüp falan açarsa laptop ile ilgili bizde laptop sahiplerinin direk nicklerini orada görür sorarız oraya laptopun tanıtımı da yapılır güzel olur biz alacak arkadaşlara da daha iyi bilgi sahibi oluruz.Valla arkadaşlar asus alacaktım bu kulübleride görüyorum kendimde özeniyorum açıkçası asusta istediğim modelde açmadılar kulüb bunda bari açılsın :D

Bence de açmak lazım :)

Kardeş sen almışsın nasıl olsa sen açabilirsin aslında :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadir3428

MSI GE620DX-651XTR | KULLANICILAR KULÜBÜ | İNCELEME | GENEL BAŞLIK

Merhaba arkadaşlar dün gece MSI GE620DX-651XTR İ5 İşlemcili aldım yanında bi tane daha 4 gb kington ram aldım

bugun saat 10 civarında aldıgım yer beni arada ramı bu cihaza takmak içinmi alcaksınız diye evet dedim biz takalımmı siz takarmısınız dedi . Neden dedim bundan önceki seriler ayrı marka kinston ram desteklemiyormuş .. Ram Uyuşmazlıgı olabilir dediler . Bende ben takarım Ramı Dedim Kutulun açılmasını istemiyorum dedim

Hocam nerden aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bryan7

Hayırlı olsun bilgisayarın kardeşim.

Bugün aynı pc den bende aldım ancak pilini bir türlü takamadım bunun püf noktası nedir?

Teşekkürler

Merhabalar, pili aldığım yerdeki çalışan takmıştı sonrasında ise hiç ellemedim, inan ben de bilmiyorum şimdi yanlış bişi söylemiyim :)
  • Hala veremedim siparişi... Babamın kredi kartından çektireceğim için bekliyorum... Benim kartın limiti yetmiyor malum.
  • Konuyu Genel Başlık yaptım arkadaşlar, forumda yeniyim umarım olmuştur :)
  • İnş bugün yada yarın sipariş vericem. 3DSMax Maya Flas Photoshop Fireworks Flash Poser gibi programlar kullanıcam ve tabikide oyunnnnn
    FullHD ve 2 Gb Gt555m
  • quote:

quote:

Teşekkürler

Merhabalar, pili aldığım yerdeki çalışan takmıştı sonrasında ise hiç ellemedim, inan ben de bilmiyorum şimdi yanlış bişi söylemiyim :)

Tamamdır hallettim biraz farklı şekilde takılıyormuş..:)
    Sağolasın yinede.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Tamamdır hallettim biraz farklı şekilde takılıyormuş..:)
    Sağolasın yinede.

Söyleyin biz de öğrenelim hocam bugün yarın elimize geçer laptop

İlk sayfaya da eklenirse iyi olur .

• Bilgisayarı almadan önceki en büyük tereddütüm, oyunları 1080p çözünürlükte rahatça oynayıp oynayamayabileceğimdi. Full HD ekran büyük artı ama 1080p ile oyun oyanayamayacaksam pek de gereği yok diye düşünüyordum, ayrıca ekran çözünürlüğünü düşürünce de kalite diğer bilgisayarlardan daha kötü olacağı için pek sıcak bakmıyordum. Ama sonra boşver diyip aldım ve bütün oyunları 1920x1080 çözünürlükte hiç takılmadan kasmadan oynayınca epey rahatladım arkadaşlar :) Yani diyeceğim o ki siz de öyle düşünüyorsanız rahat olun :)
  • 4 5 ay önce en iyi f/p ürünü bence asus k53sv idi. şu anda da hala popülerliğini koruyor fakat bu ürün de onun bir üst seviyesi gibi. büyük ihtimalle bi hafta içinde arkadaşım alacak bu makineyi ve size ayrıntılı fotoğraf oyun testleri sorunları paylaşacağımız bir başllık açma sözü verebilirim. zaten kendi laptopum için böyle bir başlık açtım. msi içinde böyle bi konu açmayı düşünüyorum çünkü bunu hakeden bir laptop gibi duruyor kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kzpmaza

4 5 ay önce en iyi f/p ürünü bence asus k53sv idi. şu anda da hala popülerliğini koruyor fakat bu ürün de onun bir üst seviyesi gibi. büyük ihtimalle bi hafta içinde arkadaşım alacak bu makineyi ve size ayrıntılı fotoğraf oyun testleri sorunları paylaşacağımız bir başllık açma sözü verebilirim. zaten kendi laptopum için böyle bir başlık açtım. msi içinde böyle bi konu açmayı düşünüyorum çünkü bunu hakeden bir laptop gibi duruyor kesinlikle.

bende almayı düşünüyorum incelemenizi sabırsızlıkla bekliyorum.
  • @ Niste
    oyunda çözünürlüğü 1376 x 768 düşürünce bozulma oluyormu?
  • benımde artık bir MSI GE620DX-651XTR im var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadir3428

MSI GE620DX-651XTR | KULLANICILAR KULÜBÜ | İNCELEME | GENEL BAŞLIK

Oyle sey mu olur? Sallamislar resmen. Siz icindeki 2 gb ram'i sokup. 4 gb ddr3 1333 mhz ram takin, hicbir sey olmaz. Eger bir sorun cikarsa ram'de sorun vardir veya anakartta. Ama anakartta sorun olsa zaten sorunlu olur bilgisayar acilmaz mavi ekran alir, cesitli sacma sapan seyler cikar. Anlasilir yani. siz bir ilk aldiginizda normal bir kurulum yapin, acin kurcalayin biraz sonra da ram'i degistirin super olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.