Şimdi Ara

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.370
Cevap
6
Favori
53.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 7 derecelendirmesinde bi gariplik war

işlemci 7,1
    bellek 7,4
    aero ile ilgili puanlama 4,7 -----bu neden bu kadar dusuk cıktı anlamadım
    oyun grafikleri 6,9 --296,10 surumu kurulu normal gorunuyor
    hdd 7,9

bi fikri olan varmı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanZeyli

Arkadaşlar logitech ses sistemim var 3 girişi var bu bilgisayara nasıl bağlayabilirim 5+1 olarak

Bilen yok mu ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar logitech ses sistemim var 3 girişi var bu bilgisayara nasıl bağlayabilirim 5+1 olarak

Bilen yok mu ?

Yukarda cevabını verdik.Biraz daha dikkatli bakarsanız...Neyse bir daha yazayım...
    Bilgisayar 7+1' e kadar destekliyor ama bunun için bilgisayarın ses çıkış soketine uygun bir tane adaptör almalısınız.Böylece 5+1 bağlarsınız ama ses kaliteniz düşecektir yani verimsiz olacak.Eğer verimli bir 5+1 deneyimi yaşamak istiyorsanız harici ses kartı""http://www.sanalmarketim.com/urun/76f51231e4e1527f228067bf518fe51a/CREATIVE-X-FI-Surround-Pro-5.1-USB-Ses-Karti ""bunun gibi bir ürün illa bu olması şart değil ama öneririm.Diğer bir seçenek ise decoder ki ses kartına göre epey tuzlu.

• arkadaşlar crysis 2 yi kurdum full çözünürükte az da olsa kasıyor bu doğal mı ? yoksa patchlerle filan giderilebilirmi ??
  • Biride videolu inceleme yapsın arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellogoodbye

arkadaşlar crysis 2 yi kurdum full çözünürükte az da olsa kasıyor bu doğal mı ? yoksa patchlerle filan giderilebilirmi ??

bende hiç kasmıyor full hd full ayarlarda oynuyorum. 822xtr ile fakat mafia 2 'de ve bu oyunda fark etmeksizin diğer oyunlarda da acayip bir sıcak üflüyor fan. hatta mafia 2 'de dayanamayıp mafia 2 oyununu kapatıp mafia 2 kendini kapattı uyarısı bile verdi. ilerde bir problem çıkmasından çekiniyorum. bununla ilgili tavsiyesi olan var mı? dipnot:soğutucu kullanıyorum sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joykill

quote:

Orijinalden alıntı: hellogoodbye

arkadaşlar crysis 2 yi kurdum full çözünürükte az da olsa kasıyor bu doğal mı ? yoksa patchlerle filan giderilebilirmi ??

bende hiç kasmıyor full hd full ayarlarda oynuyorum. 822xtr ile fakat mafia 2 'de ve bu oyunda fark etmeksizin diğer oyunlarda da acayip bir sıcak üflüyor fan. hatta mafia 2 'de dayanamayıp mafia 2 oyununu kapatıp mafia 2 kendini kapattı uyarısı bile verdi. ilerde bir problem çıkmasından çekiniyorum. bununla ilgili tavsiyesi olan var mı? dipnot:soğutucu kullanıyorum sürekli.

arka planda çalışan uykumaları kapatmay deneyebilirsin dostum. Bu işi gamebooster gayet ıyi yapıyor. Ben i5 li dell de mafia 2 yi çok rahat oynuyordum fazla sistem isteyen bir oyun değil zaten diyesim var yani :) başka crack deneyebilirsin belki crack zorluyordur.

• 120 gb corsair force 3 ssd ile 802 tr ucuyor win 7 ultimate 64 bit ..ama tek srun su aero puanı 4.7 cıktı normal 7200 de daha fazla cıkmıstı neden boyle oldu anlamadım :d 296.10 son driver yuklu nvidianın birde..

islemci 7.1
    oyun grafikleri 6.9
    aero 5.7
    hdd 7.9
    bellek 7.4

kaspersky 2012 internet security yuklu oldugu halde kapanıs 5-6 sn acılısı 15 sn felan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slvy

120 gb corsair force 3 ssd ile 802 tr ucuyor win 7 ultimate 64 bit ..ama tek srun su aero puanı 4.7 cıktı normal 7200 de daha fazla cıkmıstı neden boyle oldu anlamadım :d 296.10 son driver yuklu nvidianın birde..

islemci 7.1
    oyun grafikleri 6.9
    aero 5.7
    hdd 7.9
    bellek 7.4

kaspersky 2012 internet security yuklu oldugu halde kapanıs 5-6 sn acılısı 15 sn felan :D

Puanlara fazla takma zaten uçuyor demişsin.Keyfini çıkar.
  • quote:

120 gb corsair force 3 ssd ile 802 tr ucuyor win 7 ultimate 64 bit ..ama tek srun su aero puanı 4.7 cıktı normal 7200 de daha fazla cıkmıstı neden boyle oldu anlamadım :d 296.10 son driver yuklu nvidianın birde..

islemci 7.1
    oyun grafikleri 6.9
    aero 5.7
    hdd 7.9
    bellek 7.4

http://downloadmirror.intel.com/20840/a08/Win7Vista_152254.exe Dostum bunu bir kur . bakalım benim puan gibi olacak mı ?

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ

• logitech m185 mouse aldım bugün 822x ile kullanmak için ama saolsun mouse monitörün kapanmasını engelliyor. ekranın parlaklığı azaldıktan bi süre sonra tekrar yükseliyor parlaklık. mouse u alttan kapatınca sorun çözülüyor.

var mı bu mouse dan kullanan başka?
  • acaba tavsiye edebileceğiniz soğutucu var mı ? limit 50tl
  • i5-2450M işlemci bizi ne zamana kadar idare oyun bakimindan, yani kaç sene? Bilgisayar cok iyi gercekten fakat işlemcisi biraz düşündürdü beni. i7 olani da pahali gibi geldi. Sizce i5 sorun çikartir mi? Şu an icin herhangi bi dezavantajini gören oldu mu? Ve görürsek ne zaman görürüz?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: timba244

i5-2450M işlemci bizi ne zamana kadar idare oyun bakimindan, yani kaç sene? Bilgisayar cok iyi gercekten fakat işlemcisi biraz düşündürdü beni. i7 olani da pahali gibi geldi. Sizce i5 sorun çikartir mi? Şu an icin herhangi bi dezavantajini gören oldu mu? Ve görürsek ne zaman görürüz?

Teşekkürler.

kardesım oyunlar ıslemcıyle oynanmaz ekran kartıyla oynanır oyun bakımından sıkıntı yasamak ıstemıyosan ıslemcısıne degıl ekran kartına bakacaksın

nonpasaran bununla ılgılı soyle bısı yazmış, piyasaya 2. nesil sandy bridge işlemcilerden i5 2450 bu aralar çok sık görmeye başladığımız yeni çıkan ve performansı iyi olan işlemcilerdir gibisinden bişi demiş nisan ayı yıldızlarında bakabılırsın

ekran kartı zaten suanda orta sınıfın en ıyı ekran kartlarından bıtanesi gtx560 almaya kalktıgın zaman fıyat dırek 2200 lere cıkıyor monster vs

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: timba244

i5-2450M işlemci bizi ne zamana kadar idare oyun bakimindan, yani kaç sene? Bilgisayar cok iyi gercekten fakat işlemcisi biraz düşündürdü beni. i7 olani da pahali gibi geldi. Sizce i5 sorun çikartir mi? Şu an icin herhangi bi dezavantajini gören oldu mu? Ve görürsek ne zaman görürüz?

Teşekkürler.

kardesım oyunlar ıslemcıyle oynanmaz ekran kartıyla oynanır oyun bakımından sıkıntı yasamak ıstemıyosan ıslemcısıne degıl ekran kartına bakacaksın

nonpasaran bununla ılgılı soyle bısı yazmış, piyasaya 2. nesil sandy bridge işlemcilerden i5 2450 bu aralar çok sık görmeye başladığımız yeni çıkan ve performansı iyi olan işlemcilerdir gibisinden bişi demiş nisan ayı yıldızlarında bakabılırsın

ekran kartı zaten suanda orta sınıfın en ıyı ekran kartlarından bıtanesi gtx560 almaya kalktıgın zaman fıyat dırek 2200 lere cıkıyor monster vs

anladim. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: rht

acaba tavsiye edebileceğiniz soğutucu var mı ? limit 50tl

http://www.teknobiyotik.com/notebook-laptop-dizustu/notebook-sogutucu-stand/cooler-master-notepal-u2-dual-fan-notebook-sogutucu-17-uyumlu.html

50-60 tl ben bundan aldım 802 modelini kullanıyorum.Aliminyum malzeme olması yetiyor.Sogutma olarak bisey bekleme ama en azından bilgisayarın zamanla ısısının artmasını engelliyor.Altında 2 tane ayarlanabilir fan var laptop yandaki egzostan fön gibi hava üflüyor sonucta ama düz zeminde durmasına göre cok fark ediyor.Dün 7 saat full ayarlarda fallout 3 oynadım hic bir sorun olmadı masautune geldigimde butun sıcaklıklar 70-80 arasıydı oda hepsi deil arada 40 olanlar var.Standın altı her zaman firil firil serin esiyor,en azından alttan ısınma söz konusu deil..ama icindeki ısının onune gecemessin malum kapalı kutu.Dedigim gibi zamanla sıcaklıgın birikip dahada artmasını engelliyor aliminyum ve 2 fanlı yapısıyla bence fiyatına göre guzel usb girisinide bosa doldurmuyor ustune tekrar usb takabiliyosun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rht

acaba tavsiye edebileceğiniz soğutucu var mı ? limit 50tl

http://www.teknobiyotik.com/notebook-laptop-dizustu/notebook-sogutucu-stand/cooler-master-notepal-u2-dual-fan-notebook-sogutucu-17-uyumlu.html

50-60 tl ben bundan aldım 802 modelini kullanıyorum.Aliminyum malzeme olması yetiyor.Sogutma olarak bisey bekleme ama en azından bilgisayarın zamanla ısısının artmasını engelliyor.Altında 2 tane ayarlanabilir fan var laptop yandaki egzostan fön gibi hava üflüyor sonucta ama düz zeminde durmasına göre cok fark ediyor.Dün 7 saat full ayarlarda fallout 3 oynadım hic bir sorun olmadı masautune geldigimde butun sıcaklıklar 70-80 arasıydı oda hepsi deil arada 40 olanlar var.Standın altı her zaman firil firil serin esiyor,en azından alttan ısınma söz konusu deil..ama icindeki ısının onune gecemessin malum kapalı kutu.Dedigim gibi zamanla sıcaklıgın birikip dahada artmasını engelliyor aliminyum ve 2 fanlı yapısıyla bence fiyatına göre guzel usb girisinide bosa doldurmuyor ustune tekrar usb takabiliyosun.

http://pcdepo.com/xcm-646-ayakli-notebook-sogutucu-fan-urun6963.html

buda iyi bişeye benziyor

• beyler ben counter strike 1.6 oynarken bu soldaki büyük shift tuşuna bi kaç kez basınca içinde kalıyor sizde öyle bi problem oldumu hiç? dün ilk defa oldu acayip sinirim bozuldu en gerekli tuş oyun oynattırmıyor bana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

beyler ben counter strike 1.6 oynarken bu soldaki büyük shift tuşuna bi kaç kez basınca içinde kalıyor sizde öyle bi problem oldumu hiç? dün ilk defa oldu acayip sinirim bozuldu en gerekli tuş oyun oynattırmıyor bana :D

Herhangi bir sorun yaşamadım.Bu bilgisayarla oynadığım 3. fps oyunum klavyeden memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

beyler ben counter strike 1.6 oynarken bu soldaki büyük shift tuşuna bi kaç kez basınca içinde kalıyor sizde öyle bi problem oldumu hiç? dün ilk defa oldu acayip sinirim bozuldu en gerekli tuş oyun oynattırmıyor bana :D

Herhangi bir sorun yaşamadım.Bu bilgisayarla oynadığım 3. fps oyunum klavyeden memnunum.

klavye iyi ona bişey demiyom bende memnunum da hani kronik olabilirmi diye bi sorayım dedim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.